Skål för mensen

4:13 26 Feb 2016

Glad fredag gummiplommon!

Jag känner mig alltid relativt obekväm när jag kallar er gummiplommon. Det låter liksom inte som en jättefräsch grej. Å andra sidan tittar ni på mig varje vecka när jag pratar med en kamera och det är ju också en relativt obekväm grej så.

Idag åt jag långlunch med mitt favoritbokförlag!

image

Till vänster sitter förläggare Adam, till höger Jennie vars titel jag aldrig lär mig men som är helt bäst på allt, och i mitten sitter någon random som tror att hon är något.

Drack CHAMPAGNE (till lunch!?!) för att fira att boken gått så himla bra och för att min evil master plan of world domination gått i lås. Boken släpps ju i Norge, Danmark, Estland och Nederländerna i maj. Sedan i Tyskland i höst. Sedan i USA nästa vår. Och sen kanske ännu fler länder.

Vilket är helt sjukt, när jag tänker på det. Ska omedelbart påbörja min nästa bok. ”The life of an international bestseller” ska den heta. Uppföljaren får bli ”Konsten att vara ödmjuk”.

image

7 kommentarer | “Skål för mensen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Grattis!! Känns så självklart att du ska bli publicerad i alla världens hörn. Hoppas att 2016 blir året då världen bli en aningen mer utbildade om mens.

  2. Anna Voltaire skriver:

    Att skriva om mens, som jag antar att det här handlar om, visar sig dra oväntat många läsare. Man skulle kunna tro två miljoner här i landet iallafall….

  3. Andreas skriver:

    Har du räknat ut din timpeng ännu??
    dvs. resultat vid försäljning hittills dividerat med tiden det tog att skriva/resor ect. Blir nog en del vinst…

  4. simoneee skriver:

    Hej jag har en fråga som kanske inte passar in i just detta blogginlägget men hittade ingen annanstans där jag kunde skriva denna fråga jag har till dig. Är man automatiskt en feminist om man vill ha ett jämställt samhälle, måste man kalla sig för feminist då? :) Är lite förvirrad

  5. Rebecca skriver:

    Hej! Jag har en lillasyster som nyss fyllt 10 år, tycker du att det är dags att jag köper din bok och ger till henne? Eller vid vilken ålder tycker du man bör läsa den? :)

    1. Clara Henry skriver:

      Well, för min del kan barn få den i vilken ålder som helst. Har de livmoder kommer ju blodet ändå förr eller senare. 10 är ju definitivt en perfekt ålder!!

  6. Elin skriver:

    Alltså GRATTIS CLARA! Njut av det här helhäftiga. Du är fantastisk!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG