En vlogg om mitt extraknäck i vinter

4:35 11 Okt 2016

WOOOP WOOOOOOOOP är så glad över gårdagens vlogg! Har ni sett den? Den handlar om Melodifestivalen och att ert favorit-face ska vara en av programledarna. (Blir så lycklig varje gång detta kommer på tal. Och nervöskissnödig. Men mest lycklig.)

Det jag säger på slutet om vloggar, förresten. Menar alltså inte follow-me-around-vloggar utan menar mina vanliga videos, jag kallar fortfarande allting jag gör på youtube för vloggar. Alltså, jag kommer inte orka göra vloggar på min enda lediga veckodag under turnén, och jag kommer definitivt inte hinna springa omkring och daily-vlogga mitt uppe i allt för att sedan klippa materialet på den lediga dagen. Blir typ provocerad när jag tänker på det. Jag vill ju sova en hel dag per vecka också liksom!! Så ja, där är problemet. Vill egentligen bara höra ”tänk på dig själv Clara och skippa youtube, vi älskar dig och kommer följa dig ändå!!!” men är snäll och ger er två alternativ för jag är ju ingen diktator heller.

Idag hade vi förresten första mötet! Alltså som i nu-ska-vi-sätta-oss-och-göra-ett-program-mötet. Hasse är i Florida, den glidaren, men jag, David, producent + projektledare + koreograf satt i två timmar på SVT och såg på inspirationsvideos, slängde ur oss idéer på mellanakter och läste ett första utkast på första intro i första deltävlingen. Så himla roligt. Är så glad att jag får jobba med så smarta och kreativa människor!

Ska ju få gå hos en sångpedagog också. Ahhh. Jag ska lära mig att sjunga. Med magstöd och sånt. Coolt! Så jävla taggad. Vill komma igång NUUUUUUUU.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

8 kommentarer | “En vlogg om mitt extraknäck i vinter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Irma Hagström skriver:

  Det gör absolut inget att det inte kommer ut en vlogg på ett tag när du spelar in! Vi älskar dig ändå, och vi kommer ju få hur mycket tid som helst att titta på dig i tv när mello sänds. ❤️❤️

  Ps: du är förresten redan grym på att sjunga!!

 2. Frida Sjöstedt skriver:

  Men gud, såklart du inte ska göra videos under tiden! Fy fan, det hade ingen av oss orkat i vilket fall.

 3. Hannah Margreta skriver:

  Vetu, de är okej, kommer ju titta på dig en gång i veckan ändå, så skippa vloggarna du! Mindre stress och mer fokus!

  Följer dig på tv en stund istället bara!

 4. Sara skriver:

  Gud vad kul!! Och Clara, såklart att du ska ta ledigt och bara fokusera på mello. Istället för 3 minuter per vecka får vi ju nästan en timme, så vi ska nu stå ut ;-)

 5. Fredrik Larsson skriver:

  Det kommer ju ändå bli så att vi får se dig en gång i veckan så ha inget dåligt för det. ☺

 6. vendela skriver:

  ”tänk på dig själv Clara och skippa youtube, vi älskar dig och kommer följa dig ändå!!!”

 7. Julia skriver:

  Klart youtube kan få vara vilande under den här tiden!! Korta blogginlägg hade dock varit kulit. Typ lite behind the scenes. Tänker att text och bilder är lite enklare att få upp om man har ont om tid. Och du, GRATTIS!

 8. sander skriver:

  Tänk på dig själv Clara och skippa youtube, vi älskar dig och kommer följa dig ändå!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst Stockholm

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg