Feber, böcker och grodjuckare

5:10 12 Okt 2016

Hej bloggen. Jag har gått och blivit sjuk! Det gick så snabbt att det nästan känns orimligt. Igår började jag få ont i halsen, inatt vaknade jag klockan 04 av hög puls och kallsvettningar och imorse ställde jag in allt jobb för dagen, för att jag uppenbarligen lyckats få feber. Wow. Way to go, kroppen.

Så idag sov jag till klockan 13. Bob älskade det – hon låg utsträckt bredvid och levde life. Dvs sov. Hennes variant av att leva life. Strax efter 13 gick jag upp, tog en ipren, käkade frukost. Sen kom Johanna med glass och clementiner, för att hon är världens bästa vän. Vi satt med två meters avstånd, så att jag inte skulle smitta henne, och tittade på youtubevideos.

Nu har jag duschat (faktiskt!! look mom! i am a decent human being!) och ska läsa Amy Schumer’s The girl with the lower back tattoo. Jättefördel med att ha gett ut en bok på ett fantastiskt bokförlag: de gillar att skämma bort en med bra böcker. Och så har jag ett hett kvällstips till er!!! I måndags var jag hemma hos Petter Bristav för att spela in podden TSKNAS (till slut kommer någon att skratta) med honom, Aron Flam och Soran Ismail. Svinroligt. Jag spoilar en stor grej som händer i nästa avsnitt av Välkommen till Japan. Har att göra med grodor som juckar, typ.

cuexwmvxgaanysg

Vet inte hur podcasts funkar för jag lyssnar aldrig på dem själv men sök på TSKNAS där ni brukar hitta poddar, eller klicka HÄÄÄR så kommer ni till acast.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

 

2 kommentarer | “Feber, böcker och grodjuckare”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Nicklas skriver:

  Lyssnade igår. 56 min långt men kändes som max hälften, så jag antar det är ett gott betyg. Ser fram emot ”Välkommen till Japan” imorgon!
  Krya på dig!

 2. Jasmine skriver:

  Hej Clara!
  Vill först gratulera dig till en grymt bra och snygg klädkollektion! Men jag vill också passa på att fråga om dina tankar kring hållbarhet, både ekologisk och social. Har din kollektion till exempel någon miljö eller rättvisemärkning? Var produceras kläderna och är arbetarna garanterade levnadslöner?

  Såg att du har arbetat med mångfald i valet av modeller och det hade därför varit roligt om även kläderna i sig värnar om en bättre värld.

  Med vänliga hälsningar
  Jasmine

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp