Skräckfilmsreaktioner

2:46 1 Nov 2016

Alltså förlåt. Men vädret ute idag. Näe. Jag kommer inte acceptera det här. Regn? Blåst? Kallt? NÄE. Det här GÅR INTE FÖR SIG. SLUTA. OMEDELBART.

Vill också ha höstlov. Fan.

Vilket jag, nu när jag tänker efter, i och för sig har. Denna veckan har jag totalt tre jobb inplanerade. Heh. ANYWAYS ska vi ta och titta på min nya video eller :)))

Den som INTE kommenterar att Halloween var igår, den 31 oktober, får… en glass. Och typ all min kärlek. Typ 80% av kommentarsfältet består av just den kommentaren. Jag menar SÅKLART att folk FIRADE Halloween i helgen och att alla andra youtubers gjort Halloweenvideos INFÖR högtiden och att jag DÄRFÖR är sent ute. Kom igen. Det räcker med att någon liten snällis påminner. Inte att 320 av 400 kommentarer behöver göra det. MEN JAG ÄR INTE BITTER!!!

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

5 kommentarer | “Skräckfilmsreaktioner”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Märta skriver:

    Jag ska ha en glass

  2. Märta skriver:

    ;) ;) ;)

  3. Anonym skriver:

    CLARA!!! Man kan se var du bor på appen ”ratsit”!! Så att du vet det, du kanske vill ta bort dej därifrån ❤️

  4. Clara skriver:

    Hej!
    Det här har inget med inlägget att göra utan jag undrar om den gröna sammetsklänningen som finns i din kollektion. Går den inte att köpa längre eller är den bara slut? Vill såååå gääääärna haaa den, så när jag skulle gå in o beställa den efter insamlat pengar… Så fanns den inte att köpa:(((((((((((((( Den är ju så fin! Hoppas den finns att köpa snart igen! :)
    Kram kram

  5. Cool girl skriver:

    Så bra video!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg