Här är mitt liv varsågoda

4:07 8 Nov 2016

Hej blögz. Hur går det med allt?

klara_8569

Idag vill jag skriva av mig lite. ÅH NEJ tänker ni (kanske) (hoppas inte) massa text och knappt några bilder FIIII FAN. Ja. Visst suger det? Jag hade fan inte orkat läsa ett sånt inlägg. Eller så tänkte ni YIPPIIIII vad fett med ett lite personligt inlägg för en gångs skull. Ja! Så tänker jag. För jag är författaren och slipper traggla mig igenom inlägget som en utomstående. Jag bestämmer allt. Muhaha.

Vill bara uppdatera er lite. Om vad som händer, hur jag mår, och sånt. Lite kompissamtal som ni typ aldrig får annars, för att jag är så himla rädd om min integritet. Så försiktig med den, att om ni börjar ställa frågor om det jag vill skriva om nu, så kommer jag antaligen inte att svara på dem, för hela detta inlägg redan är waaay utanför min comfort zone. Men jag har mens och då blir jag impulsiv, så what to do.

På tal om integritet. Igår stod det två tjejer på gatan utanför min lägenhet och väntade när jag och mina två vänner gick ut på kvällen. De frågade jättesnällt om de fick ta en bild, men jag svarade nej, för att jag inte tycker att det är okej att en står utanför mitt hem och liksom… väntar ut mig. Sen fick jag så himla dåligt samvete. Kände mig dryg, divig, otrevlig, som en idiot, och allt sånt. Fastän jag står fast vid vad jag sa. Tänker inte heller uppmuntra sånt genom att gå med på att ta en selfie. Mitt hem är den enda plats där jag slipper vara en offentlig person. Kom inte hit, snälla.

Annars går mitt liv fortfarande i ett sjukt sakta tempo. Försöker ta det aslugnt nu, i oktober och november, för snart drar Mello-förberedelserna igång 4 REAL och då vill jag ha en frisk, fräsch, utvilad och sund hjärna. Jag tror inte jag har haft det såhär lugnt på jobbfronten sedan jag flyttade hit till Stockholm för tre år sedan. Har kommit in i något slags meditativt tillstånd, är helt lugn, knappt stressad över något. SÅ ANNORLUNDA KÄNSLA! Och det är väl den här känslan som en frisk, o-stressad människa bör ha, kan jag tänka mig. Är så mycket lättare att fokusera och prestera när en fått rensa ut all gammal stress och press. Jag är liksom på jobb-detox. Kan vara det bästa jag gjort de senaste åren.

Och så är jag lite kär också. Lite? Lol. Jag är en kär jävla fjant. Trodde att jag var en sån som inte blir ordentligt kär för jag är alltid le heartbreaker och vet knappt när jag var kär, PÅ RIKTIGT kär, senast. Och jag vill liksom inte ens prata om kärlek på mina medier. Skrev ju för sjutton inte ett knyst om mitt senaste förhållande. Det är alldeles för privat. Alldeles för dolt bakom min integritetsvägg. Så mycket som kan gå fel, så mycket som måste förklaras. Folk som tror att de har rätt att veta exakt allt, och så vidare. Men ändå är jag här nu och känner att jag så jävla gärna vill att ni ska veta att jag är kär. Så kär är jag!!! Fjant extraordinaire.

Så, ja. Summa summarum: jag mår bra. Väldigt bra, faktiskt. Hoppas att ni också har lyxen att få göra det.

575d2677526a5205eb848ed75be0d4c9

13 kommentarer | “Här är mitt liv varsågoda”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Vendela skriver:

    Mår faktiskt jättebra! Vaknade utvilad fast än klockan bara var 06.30, det snöade, det var ljust fast klockan bara var 07.00, hade snöbollskrig på håltimmen, byggde en snölykta, engelskalektionen blev inställd och slutade 12.35. Tror att jag har hittat riktiga vänner för en gångs skull. Tränade ”på riktigt” för första gången på säkert 6 månader. Och nu äter jag choklad för att jag har mens och faktiskt mår bra + att jag förtjänar det. Jag tränade ju faktiskt. Kul med lite personliga inlägg förresten, gillar! (du borde btw be ng att fixa en like-funktion på blogginläggen) (det är mysigt, ok?). Kände mig glad idag och ville skriva av det och dela med det till världen. Hoppas ni också har haft en bra dag. Har ni inte haft det hoppas jag att ni får det snart<333 PS. Lyssnade på daffs podd med dig som gäst på gymmet, sjukt bra!

  2. toter skriver:

    KUUUUL att du är kär! yayyay grattis till dig. Annars ville jag bara säga att jag förstår att du inte vill ha folk hemma hos dig eller väntandes utanför. Jag klarar inte ens av när folk jag känner kommer förbi spontant och ringer på. Mitt hem är min borg, där vill jag vara ifred OM jag inte sagt annorlunda. Mi casa is not su fucking casa liksom :) Sååå ha inte för dåligt samvete men försök att förlåta tjejerna, dom menade nog inget illa alls även om dom var alldeles för på. Se det som att du hjälpte till att lära dem en läxa. MWAH! Ha det bäst.

  3. Carro skriver:

    Åå kul att du är kär!

  4. Linnéa skriver:

    Åh, vilket himla fint inlägg. Och du får ju såklart dela med dig av precis så mycket, eller lite du vill. Bara för att du är ”offentlig” så betyder det ju inte att andra har någon rätt att veta saker/ta bild/kräva något som helst. Du bestämmer ju.

    Kram (nu ska jag försöka sova trots Trump-ångest-deluxe)

  5. Dario skriver:

    Jag håller med andra kommentarer som du bör ha din ledigt utrymme. Även om du är en känd person, fortfarande en del linje måste finnas. Och naturligtvis att flickor inte menade att göra något fel, men fortfarande vissa gränser måste finnas där. Och du är förälskad? Det är så bra, lycka till! :)

  6. Axelina Larsdotter skriver:

    Åh, så härligt!! Njuuuut❤️❤️

  7. Hedvig skriver:

    Så härligt för dig! <3

  8. Amanda skriver:

    Jag mår bra. Jag läser till sjuksköterska och gör just nu praktik på sjukhuset. Åkte buss hem sent igår kväll genom en snöig mellanstor stad med en go podscast i öronen. Fick somna skönt i min säng efter att jag sett veckans avsnitt av the Bachelor (och längtat lite efter kärlek). Idag vaknar jag upp till någonting helt annat. Men det är vitt ute och vackert. Snart är det advent och jul, min favorittid på året. Men idag, just idag, njuter jag av vara ledig och att få tassa runt i tofflor hemma och småäta ur kylen och titta ut på snön.

    Jag blev väldigt glad av att läsa ditt inlägg, Clara. Främst för att jag uppskattar att du har den integritet du har och värnar den. Det är viktigt! Men också för att du vågade och utmanade dig själv och skrev det här. Som en egoistisk person och följare (sen Apotekarne-tiden) blir jag glad att läsa om hur du mår och vad som sker i ditt liv bakom YouTube. Jag ser fram emot att följa Mello-resan och hur du kommer utvecklas genom det. Jag gläds med dig du kloka, fantastiska människa.

    En varm kram från mig till dig.

  9. Malin skriver:

    Sjukt viktigt med sin egna integritet, därför jag till exempel aldrig skrivit exakt var jag bor i min blogg. Det måste ju finnas en gräns mellan ens privatliv och en karriär! Men super med resten, hoppas det fortsätter på det bra spåret!
    Nu blir det bara dämpa ångesten över Trumps vinst…

  10. Sara skriver:

    <3

  11. julia skriver:

    Fifan va härligt att vara kär! Älskar att vara kär (fast det kan vara så pissigt jobbigt också, vågar knappt ha en crush på någon efter att en person broke my heart för ett tag sen). Är så glad att du mår bra! och att du vill ha bloggen som ett sätt att skriva av dig så att vi kan prata om allt. Vi är ju liksom dina internetkompisar forever. Själv mår jag bra, kom hem från staterna och grät på planet när Trump hade vunnit. Blev så arg på allt och på det där landet, samtidigt som det fortfarande är en del av mig och min familj. Men jag är hemma, omringad av mina kompisar och det känns bra. Puss på dig Clara!!!

  12. Elvira skriver:

    Så härligt med något personligt! Jag är så imponerad av att du vill och orkar skydda din integritet så mycket, jag förstår verkligen varför, men för mig och alla andra som verkligen bryr oss om dig är det kul när du öppnar dig lite! Extra kul när du mår bra såklart :).
    Åååååhhh vad jag också vill vara kär… Lycka till ;). <3<3

  13. Johan Persson skriver:

    Du är bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg