Inlägg taggade: födelsedag

10:28 11 Aug 2016

Gomorron blöggy!

Aaaargghh. Det tar emot lite varje gång jag skriver blöggy. Det är något väldigt cringeworthy med att kalla sin blogg och dess läsare för ”blöggy”, men har verkligen inget bättre ord för det. Cringear ännu hårdare av gummiplommon. Tänker på sexleksaker varje gång. Dagens i-landsproblem.

Idag gick jag upp en timma tidigare än vanligt. Oj oj, tänker ni, morgonpigg! Nä. Fett morgontrött. Fett bortskämd frilansig som jobbar fasta arbetstider. Men Sara – min finaste och bästa kollega på bokförlaget som rest runt med mig på massa föreläsningar och varit en jäkla klippa när det kommer till att få boken att gå så bra som den gjort – fyller år och bjöd på LYXFRUKOST.

Det kändes otroligt Stockholmskt, på något sätt. Såhär såg det ut:

Tog bara en bild. Ser nu att tre personer blinkar och den fjärde är på väg att göra detsamma. Är detta mitt öde? Är det såhär livet är som amatörbloggare? Jag ger upp.

Det var väldigt mysigt i alla fall! Tack för frukosten, Sara. Nu ska jag ringa mamma, som också fyller år, och sen bff-Sonja, som också fyller år. Sen ska jag klappa mig på axeln och säga grattis på namnsdagen, mig själv. Tack, mig själv.

tacohej

4:10 11 Apr 2016

Hej blöggy!

Glad måndag! Jag har haft en fantastisk helg, tackar som frågar. Har fyllt 22. Det var skitroligt. Jag vill fylla år oftare. Här är en vlogg om saken:

Kram på er och tack till alla som grattade mig på diverse sociala medier!!!

tacohej

8:10 2 Apr 2016

Idag är det SJU DAGAR KVAR tills jag fyller 22. Sju dagar kvar tills årets bästa dag. Jag älskar att fylla år. Det är det bästa som finns. Vet inte hur många gånger jag berättat det för er, men jag har verkligen en förkärlek till födelsedagar.

Så eftersom jag är hemma i Landvetter över helgen firade vi födelsedag idag.

image

Mormor och morfar kom förbi, vi åt tzayspett med mangosås och klyftpotatis, och prinsesstårta. Hett tips till er som vill äta vegetariskt: tzayspett. Vem kom på tzay? Vill kyssa dennes fötter och kamma tåhåret.

Mormor upptäckte snapchats filter.

image

Och jag fick presenter!!! En mysponcho slash tält av mormor och morfar:

image

… Som jag från och med idag kommer bära minst tio timmar om dygnet. Och så fick jag en klocka av mamma och pappa:

image

Från märket Henry London. Vad är oddsen? Pappa hade tydligen suttit på ett flygplan från någonstans, sett just dessa klockor i tax free-katalogen och mer eller mindre fått hjärtstillestånd.

Tack mamma och pappa! Och tack Henry London för att ni är äkta fans.

En bra fake-födelsedag med andra ord. Taggar att ha födelsedag igen nästa lördag.

image

12:27 16 Maj 2015

HAYYO nytt avsnitt av Välkommen till Indien kom ut i torsdags! Har ni sett det?! HAR NI SETT DET!?

Bra. Oavsett vad ni svarar. Bra om ni sett det, men även om bra om ni inte sett det för då kan ni se det nu. Eftersom jag bäddat in klippet här nedanför. Strategiskt nog. Varsågoda.

9:12 26 Apr 2015

Hej blöggy. Här sitter jag och pillar Krunis i näsan.

Är helt slut. Släktkalas är tröttsamt. Nu är jag officiellt infirad som 21 år i familjen, i alla fall! Skönt.

Vid tårtätningen slog det mig att det ju kanske kunde vara en idé att fota lite till bloggen. Sen kom jag på att mobilen låg på laddning i mitt rum. Så, inga tårtbilder. Däremot kan ni få en bild på min present från mina bedårande syskon:

Detta kan mycket väl vara det bästa jag fått i födelsedagspresentväg… någonsin. Nu kvarstår frågan om jag kommer våga ha den på mig eller inte. Antagligen inte.

Just det, jag tog webbkamerabilder med mina morföräldrar också! Yiiieeeessss. Bloggnerven var med ändå. Här är vi. Hej hej.

Mormor brukar alltid se så arg ut på bilder, så jag bad henne att se glad ut. Hon svarade ”Nej usch. Jag hatar att vara glad” och såg jättenöjd ut.

Jag och morfar. Lite lika ändå.

Och det var det. Det blir inte bättre än såhär. Nu ska jag äta chips och redigera morgondagens vlogg. Den kommer handla om ögonbryn. Nu blev ni nyfikna va? Precis. Kände det ända hit.