På vårt spexfoto i trean blinkade alla, för att det alltid är så synd om den enda som blinkar. En parentes, bara.

10:28 11 Aug 2016

Gomorron blöggy!

Aaaargghh. Det tar emot lite varje gång jag skriver blöggy. Det är något väldigt cringeworthy med att kalla sin blogg och dess läsare för ”blöggy”, men har verkligen inget bättre ord för det. Cringear ännu hårdare av gummiplommon. Tänker på sexleksaker varje gång. Dagens i-landsproblem.

Idag gick jag upp en timma tidigare än vanligt. Oj oj, tänker ni, morgonpigg! Nä. Fett morgontrött. Fett bortskämd frilansig som jobbar fasta arbetstider. Men Sara – min finaste och bästa kollega på bokförlaget som rest runt med mig på massa föreläsningar och varit en jäkla klippa när det kommer till att få boken att gå så bra som den gjort – fyller år och bjöd på LYXFRUKOST.

Det kändes otroligt Stockholmskt, på något sätt. Såhär såg det ut:

Tog bara en bild. Ser nu att tre personer blinkar och den fjärde är på väg att göra detsamma. Är detta mitt öde? Är det såhär livet är som amatörbloggare? Jag ger upp.

Det var väldigt mysigt i alla fall! Tack för frukosten, Sara. Nu ska jag ringa mamma, som också fyller år, och sen bff-Sonja, som också fyller år. Sen ska jag klappa mig på axeln och säga grattis på namnsdagen, mig själv. Tack, mig själv.

tacohej

En kommentar | “På vårt spexfoto i trean blinkade alla, för att det alltid är så synd om den enda som blinkar. En parentes, bara.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg