Välkommen till Indien ep.2

12:27 16 Maj 2015

HAYYO nytt avsnitt av Välkommen till Indien kom ut i torsdags! Har ni sett det?! HAR NI SETT DET!?

Bra. Oavsett vad ni svarar. Bra om ni sett det, men även om bra om ni inte sett det för då kan ni se det nu. Eftersom jag bäddat in klippet här nedanför. Strategiskt nog. Varsågoda.

5 kommentarer | “Välkommen till Indien ep.2”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emma skriver:

    Clara du måste hjälpa mig med en sak.. Jag vill beställa ett iphone 6 plus skal från din webbshop. Men jag hittar bara skal där det står ”Iphone 6-premiumskal” Är det för iphone 6 eller 6plus <3 Kraaaaam

  2. Fredrik Hansson skriver:

    Ja jag såg den och de var rätt underhållande att se, men jag gillar hur Keyo lyckas fixa grädde och jordgubbar i Indien :-) starkt jobbat
    Ser fram emot nästa avsnitt :-)
    Ha de så bra och var rädd om dig

  3. Johanna skriver:

    Hej Clara! Behöver hjälp, snabbt! För det första, VAR har du köpt den vita koftan eller vad det är du hade på guldtuben? Och för det andra ska jag i så fall ha den på niornas avslutningsfest för att jag har lite smått komplex över mina armar, eller tycker du att jag ska vara baraxlad trots att mina axlar och överarmar inte är så smala som jag vill? Har du något bra pepp? Kram!

  4. Emilia skriver:

    Haha hade velat se mer från frågestundhänget med Vrinda!

  5. Sofia skriver:

    Så sjukt mkt CA över den här serien. Är helt chockad över att du kände att detta var en br idé. Två whitepassing svenska kändisar åker till Indien för att göra reklam för comviq, klär sig i traditionella indiska kläder, rider på en elefant och skriker som barnungar och får framstå som hero of the day när de åker till nån familj för att gatubarnen utanför aldrig sett vita förr. Wow, coolt! Tycker du verkar som nån som har bra koll på intersektionell feminism och blir så jävla paff av att detta händer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG