Inlägg taggade: present

4:10 11 Apr 2016

Hej blöggy!

Glad måndag! Jag har haft en fantastisk helg, tackar som frågar. Har fyllt 22. Det var skitroligt. Jag vill fylla år oftare. Här är en vlogg om saken:

Kram på er och tack till alla som grattade mig på diverse sociala medier!!!

tacohej

8:10 2 Apr 2016

Idag är det SJU DAGAR KVAR tills jag fyller 22. Sju dagar kvar tills årets bästa dag. Jag älskar att fylla år. Det är det bästa som finns. Vet inte hur många gånger jag berättat det för er, men jag har verkligen en förkärlek till födelsedagar.

Så eftersom jag är hemma i Landvetter över helgen firade vi födelsedag idag.

image

Mormor och morfar kom förbi, vi åt tzayspett med mangosås och klyftpotatis, och prinsesstårta. Hett tips till er som vill äta vegetariskt: tzayspett. Vem kom på tzay? Vill kyssa dennes fötter och kamma tåhåret.

Mormor upptäckte snapchats filter.

image

Och jag fick presenter!!! En mysponcho slash tält av mormor och morfar:

image

… Som jag från och med idag kommer bära minst tio timmar om dygnet. Och så fick jag en klocka av mamma och pappa:

image

Från märket Henry London. Vad är oddsen? Pappa hade tydligen suttit på ett flygplan från någonstans, sett just dessa klockor i tax free-katalogen och mer eller mindre fått hjärtstillestånd.

Tack mamma och pappa! Och tack Henry London för att ni är äkta fans.

En bra fake-födelsedag med andra ord. Taggar att ha födelsedag igen nästa lördag.

image

10:45 1 Apr 2016

APRIL APRIL!!!!!

There. I said it. Let’s move on.

Gomorron gummiplommon! Idag vaknade jag klockan halv åtta. Skulle ringa upp en författare för en intervju. Ringde tre gånger inom loppet av 35 minuter innan jag insåg att jag ringde fel nummer. Hehe. April april?

Fick förresten ett jätteroligt pressutskick för fem minuter sedan. Jag är töntig och brukar sällan skriva om pressutskick jag får, såvida jag inte gillar det väldigt väldigt mycket, men kolla detta.

image

Som ni säkert sett om ni är True Stalkers har jag samarbetat med If och deras offline o’clock-kampanj kring att stänga av skärmar klockan 22 på kvällen för bättre sömn. Nu har Pressbyrån typ kapat hela kampanjen och ba ”nu när du släcker ner skärmar och får massa egentid kommer du gilla våra egentidningar

Så nyss knackade det på dörren och jag fick ett fint inslaget paket med BlankSpot, Icon, the gentlewoman och öronproppar.

Det är kul. Jag tycker det. Det är faktiskt jätteroligt. Till och med katten gillar det. Bra jobbat, Pressbyrån. Årets bästa pressutskick hittills. Det är sånhär skit som jag definitivt kan tänka mig att blogga om.

image

8:57 17 Feb 2016

Hej kompisar.

Jag vloggade inte i måndags.  Jag vet, en av de sju dödssynderna. Men det hände en grej, som gjorde mig väldigt ledsen/trött/orkeslös, och då gjorde jag som alla andra gör i en sån situation: ringde in till jobbet och sjukanmälde mig. Och så godkände jag min egen frånvaro och gav mig en dags vloggledighet.

Därför kände jag att det var en jävla tur att jag filmade en extravlogg förra veckan, som jag kunde publicera nu!! Tack gode gud att jag känner mig själv så väl att jag kan sia när jag ska bli sjukanmäld. Jag är dock taggad på detta med extravloggar. Planerar redan nästa veckas eventuella extravlogg. Hehe.

Anyway. Ni gav mig paket. Jag öppnade dem. Hoppas ni gillar det.

tacohej

7:58 17 Jun 2015

Hej. En fråga. Är det julafton idag eller?

20150617_185740

Hallå eller! Två paket! Som jag fick hämta ut efter jobbet idag! Vardagslyx. En glömmer liksom bort att en betalat massa pengar för skiten, och så fraktkostnader på det, för att slippa gå i affärer. Betalar lätt sextio spänn extra för att kunna ligga svettig i sängen och köpa saker. Det blir som presenter istället. Jag köpte det i söndags så har redan hunnit förtränga att jag betalade för det. Precis som julafton.

20150617_185919

Detta var det första jag fick. Observera att jag använder ordet ”fick” för att förstärka illusionen om julafton. Hårfärg! Oj oj. Aj aj. Vad ska du göra nu, Clara. Mycket bra fråga, Clara. Det kanske eventuellt blir en Dying my hair pink 1.0 på youtube inom en snar framtid. Kanske.

20150617_190532

 

Detta var det andra jag fick. Fick. I present. Av mig själv. Skor!!!

Jag har ju bara fem par sneakers, två par docs, två Vagabond-klackar och tre andra högklackade. I Stockholm just nu, alltså – sen finns ju alla de där conversen som fortfarande ligger kvar hemma i Landvetter. Jag behövde helt klart ett par skor till.

20150617_190306

 

Selfie-vänliga är de också. Nice.

20150617_190415

Har velat ha Stan Smith cirka hur länge som helst, dessutom. Såatteeh, ja. Happy Birthday to me. 297 dagar i förskott. Yay.

wpid-wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c915.jpeg