ÖPPNAR PAKET FRÅN ER

8:57 17 Feb 2016

Hej kompisar.

Jag vloggade inte i måndags.  Jag vet, en av de sju dödssynderna. Men det hände en grej, som gjorde mig väldigt ledsen/trött/orkeslös, och då gjorde jag som alla andra gör i en sån situation: ringde in till jobbet och sjukanmälde mig. Och så godkände jag min egen frånvaro och gav mig en dags vloggledighet.

Därför kände jag att det var en jävla tur att jag filmade en extravlogg förra veckan, som jag kunde publicera nu!! Tack gode gud att jag känner mig själv så väl att jag kan sia när jag ska bli sjukanmäld. Jag är dock taggad på detta med extravloggar. Planerar redan nästa veckas eventuella extravlogg. Hehe.

Anyway. Ni gav mig paket. Jag öppnade dem. Hoppas ni gillar det.

tacohej

5 kommentarer | “ÖPPNAR PAKET FRÅN ER”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Signe Strindberg skriver:

    Jag älskar dig så himla mycket, du är min största förebild och idol!!! (Som jag säger i kommentarer på alla dina blogginlägg… Hehe) ❤️❤️❤️❤️

  2. Feras skriver:

    Hoppas att allt blev bättre med dig idag och jag undrar, vad har du för jobb?

  3. Sara skriver:

    Jag har hittills lyckas missa de live streams du haft på din app men jag kollade igenom den första du hade. Där frågade du efter vloggtips och jag kom på en idé. Kan du inte prata om böcker? Det verkar som om du läser mycket och vem gillar inte böcker liksom?!?

  4. Fredrik skriver:

    Krya på dig nu då och se till att göra något kul nu så du får en energi bost
    Så är du rädd om dig

  5. Tilda skriver:

    hoppas du mår bättre <3 jag har tänkt på en grej, skulle det inte vara askul om tampodden vann "årets serie" i guldtuben… IN OCH NOMINEEEEEEEEEERA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg