Inlägg taggade: semester

1:52 5 Sep 2016

Igår åkte vi hem från Grekland! Landade på Landvetter klockan tjugo över tolv inatt. Pappa skjutsade mig och mamma hem. Gick med strumpor i birkenstocksen från flygplatsen till bilen. Hur jävla kallt har ni det i det här landet egentligen? Fy fan.

Fyndade smycken på resan som jag kom på att jag inte hunnit visa. Tadaaa.

Sak jag älskade med Skiathos: huvudstaden!!! Eller ja. Den enda staden. Lol. Skiathos Town. Så himla fräscht och fint och snyggt och god mat och mysiga butiker. 

Hittade en affär som sålde kläder, handväskor och smycken, Arkos, och köpte två ringar. En med tre plättar i blått, rött och typ någon skimrande crème, och så en med en stor, slipad gråblå sten. Båda med ”guld”-ring, alltså den delen som går runt fingret. 

Äger ju noll guldsmycken trots att min klocka är guldpläterad. Tills nu, alltså. Två guldfärgade ringar rikare. Jag kan min fashion.

Nu är jag hemma hos mormor och morfar. Gosar med Bob som bor här hela september månad så hon slipper vara ensam, dels pga Greklandssemestern och dels pga att jag och Keyyo åker till Japan nästa måndag för att spela in ny säsong av Välkommen till!!!! Välkommen till Japan. Kommer på youtube i höst nån gång. Iiihhh. 

5:20 2 Sep 2016

Ställen jag har soleksem på: bröstkorgen. Halsen. Underarmar. Lår. Knän. Händer. Fötter. 

Lösning: banga stranden och åk till flygplatsen för där finns tydligen en utkikspunkt tjugo meter från landningsbanan ifall en känner för att nästan dö osv.

Danger – please keep away from aircraft blast. Visste ni att Skiathos har Europas kortaste landningsbana? Och att det är hav inom femtio meter både norr och söder om den? Nu vet ni.

Såhär såg det ut. Duckade i ren skräck när planen kom in. Sen skrattade jag hysteriskt för att vi slapp dö. Det var hemskt.

Efter att skadeglatt ha garvat åt en tant som föll omkull av vinddraget, promenerade vi till andra ändan av landningsbanan. Där fanns en strand som en tydligen kunde sola på.

Och det var det vi gjorde idag. Vet verkligen inte hur jag bäst ska kommentera detta. Är mest glad att jag lever.

5:26 30 Aug 2016

Hallo föllowers.

Jaha. Andra dagen på en grekisk strand avklarad.

Idag var det varmt. Har ingen termometer till hands och inte heller wifi på stranden så orkar aldrig kolla exakt HUR varmt det faktiskt var, så jag mäter i svett. Idag rann det mellan brösten när jag solade på rygg. Så varmt.

Här är jag och resesällskapet i en trafikspegel på en livsfarlig väg! Skaparen ser hyfsat besvärad ut men kan lova att hon är på otroligt gott humör.

Det finns katter överallt. De är små och magra och ser så jävla asgulligt hungriga ut att en liksom bara vill sticka till dem nån liten brödbit, men vi är rädda att bli portade från restaurangerna då så istället sitter vi och tänker medlidande tankar och hoppas att det ska göra dem mindre hungriga.

Tog en bild på en blomma. Helt meningslöst. Blombilder är fan de tråkigaste.

Och vi åt så god mat igårkväll!!! Risotto med saffran, räkor och champinjoner på restaurang 1901 i Skiathos Town. Blev slightly illamående pga mycket mat men kände att det inte skulle vara någon fara att kräkas upp det för det skulle ändå ha varit gott.

Och så får ni en liten kvällsbild från hamnen där en kan se kyrktornet, längst till vänster, där Amanda Seyfried sjöng I Have A Dream i Mamma Mia-filmen. Omg!!! Tänk att jag varit på samma ö som Karen i Mean Girls. Nästan för sjukt.

9:51 29 Aug 2016

Gomorron från Greeekland!

Ahhh. Har hunnit uppleva en god natts sömn, en kopp morgonkaffe och en släng urinvägsinfektion. #blessed

Ska strax gå till stranden men tänkte bara visa vad jag köpte igår:

Alltså!!!! Vill bara SKRIVA NÅGOT! 

Köpte dem från pocket shop på Landvetter flygplats och tänkte ta med en till stranden som tristessräddning. Vet dock inte vilken. Behöver något smart system för vad som ska skrivas i vilken? Typ, känslor i den rosa, kreativitet i den blå och listor i den gula. Eller något sånt.

Spontant känner jag att den blå får följa med pga ~*matchar havet*~. Eller den rosa pga ~*matchar min hy efter att ha solat i trekvart*~.

11:21 28 Aug 2016

Okej. Innan vi börjar. Kan vi diskutera den här bilden av mig och Johanna?

Kan vi bara ta ett moment och låta det sjunka in att 1) detta hade kunnat vara ett Vogue-omslag, och 2) Johannas bh-bränna som hon fick i juni fortfarande spelar ett orimligt bra spel?

Det var Popaganda i helgen! Stadsfestival i Stockholm. Här är Johanna och P3-Alexander, mina främsta crewmedlemmar. 

P3-Emma, JP, Dennis från Emmaboda och P3-Alexander. Här hade Alexander precis flexat biceps och Emma såg ut att börja ifrågasätta sin homosexualitet.

Hängde med Mariette, Melanie och Joakim också. Här satt gullehönsen och lyssnade med halvt öra på Crystal Fighters.

KOLLA MYSET. Jag hade hatt på mig. Såg ut som en modebloggare på festival 2014.

Och nu då! Nu kära bloggläsare! Nu händer det!! Jag får semester på riktigt!!! Sitter på tåget till Göteborg för att åka till Grekland med mamma. AHHHH. Har längtat så mycket. Bob the bae ska bo hos mormor och morfar, så har ett litet trött och vettskrämt tågsällskap med mig. 

Hjärtegrynet. Hon kommer bli så jävla bortskämd. Skulle inte förvåna mig om mormor står och kokar torsk redan nu.

Ah well. Som vanligt ska jag försöka slänga upp så mycket som jag hinner på social mediaz, och som vanligt vet jag inte hur wifi-situationen ser ut så det kan bli komplicerat. Eller inte! Vi får se. Aja. Håll tummarna att vårt plan inte kraschar. Haha!!!! Alltid lika kul att försöka skoja bort nervositet.