Pöpögöndö

11:21 28 Aug 2016

Okej. Innan vi börjar. Kan vi diskutera den här bilden av mig och Johanna?

Kan vi bara ta ett moment och låta det sjunka in att 1) detta hade kunnat vara ett Vogue-omslag, och 2) Johannas bh-bränna som hon fick i juni fortfarande spelar ett orimligt bra spel?

Det var Popaganda i helgen! Stadsfestival i Stockholm. Här är Johanna och P3-Alexander, mina främsta crewmedlemmar. 

P3-Emma, JP, Dennis från Emmaboda och P3-Alexander. Här hade Alexander precis flexat biceps och Emma såg ut att börja ifrågasätta sin homosexualitet.

Hängde med Mariette, Melanie och Joakim också. Här satt gullehönsen och lyssnade med halvt öra på Crystal Fighters.

KOLLA MYSET. Jag hade hatt på mig. Såg ut som en modebloggare på festival 2014.

Och nu då! Nu kära bloggläsare! Nu händer det!! Jag får semester på riktigt!!! Sitter på tåget till Göteborg för att åka till Grekland med mamma. AHHHH. Har längtat så mycket. Bob the bae ska bo hos mormor och morfar, så har ett litet trött och vettskrämt tågsällskap med mig. 

Hjärtegrynet. Hon kommer bli så jävla bortskämd. Skulle inte förvåna mig om mormor står och kokar torsk redan nu.

Ah well. Som vanligt ska jag försöka slänga upp så mycket som jag hinner på social mediaz, och som vanligt vet jag inte hur wifi-situationen ser ut så det kan bli komplicerat. Eller inte! Vi får se. Aja. Håll tummarna att vårt plan inte kraschar. Haha!!!! Alltid lika kul att försöka skoja bort nervositet.

4 kommentarer | “Pöpögöndö”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Isabelle skriver:

  Hejhej Clara, jag undrar om du har förslag på vad en kan skriva för gymnasiearbete? Nåt med feminism.
  Assnygg Vogue-bild btw.
  Tacohej.

  1. Clara Henry skriver:

   Ojjjjj massor!! Typ hur kvinnor framställs i media vs män? Representationen av transpersoner i populärkultur? Smalnorm? Könsroller och hur de påverkar en vanlig gymnasieelev? Hur man måste se ut för att platsa i Vogue? Vet inte ens hur gymnasiearbetet funkar nowadays, vi flummade totalt, jag ”utforskade att skapa webbtv” och skrev dagbok medan jag jobbade med Kanal 5 typ lol. Lycka till anyways! Tacooo

   1. Isabelle skriver:

    Hej igen, tack för svar! Jag var också inne på kvinnor i media vs män – men vilka intressanta frågeställningar kan passa bra? 3-5 st. Jag har funderat på vad för empirisk undersökning en kan göra också, har du något förslag?

    Tycker könsroller och kroppsideal är ganska uttjatat men det kan ju finnas med på nåt hörn när en pratar om kvinnor i media också.

    Hoppas du lever life på Grekland. Glöm inte solkräm :PPP
    Tacohej

 2. Jessica skriver:

  Men hallå vill dejta p3-Alexander nu ju. Tänker att eftersom han hänger med dig lär han vara en vettig människa plus att såg asbusig ut på första bilden (o snygg heh).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg