Söker hjälp som fan

12:26 2018-03-29

Ja hallå(?)

Ser… trumpen ut? Det här med Photo Booth alltså.. Saknar när det var det roligaste jag visste, att ta bilder i *camen* med en kompis. Så oklart beteende men ändå så givet nöje. Sen in i photoshop, på med ett filter man inte kunde hantera, sen upp på BDB (inte ”Broder Daniel Boken”) bilddagboken <3

Jag har en kris. Bloggkris eller identitetskris. Internetkris kanske. Vill inte att det här ska bli den utmanglade diskussionen om *privat eller personligt* men jag har lite svårt att veta vad jag ska skriva här eller vad jag vill vara för person på internet. Jag blir inte nöjd av att bara skriva skämttexter tydligen. Det känns som att alla bLogGerZ och hela samhället hade denna krisen 2009 och nu går jag igenom det lite för sent. Vad fan ska jag berätta? 

Igår la jag upp en tokig text på IG om att jag såg ut som promoe för att jag hade svårt att tvätta ur mitt schampo och folk ba ”ehhhh???” och nån skrev ”du har för billigt schampo” hahaha OKEJ!!!! Sitt ner i båten. Jag är van vid att kunna skriva sådär oseriöst för att max 100 människor läser det, alla är mina kompisar och tänker bara ”jaha”. Skrattar lite kanske, och går vidare. Men nu är det plötsligt väldigt många fler personer som läser och alla kanske inte riktigt förstår att jag bara skämtar och inte vill veta att mitt schampo är för ”billigt”. hahaha.

Det fick mig att tänka: Hur gör jag det här utrymmet till något som faktiskt GER någonting, både till mig och er? Det blir givetvis i vilket fall inga underverk gjorda här. OBS jag vill såklart fortfarande få vara en idiot på internet men gärna med inslag av något mer.

Ursäkta för att jag är ett gammalt Werthers original nu men såhär är liksom internet (eller ja, youtube) nu:

1.

2.

3.

4.

5.

6. 

7.

Och sådär kan jag inte vara! (Klipp till om 5 år när jag är 29 och lägger upp film på youtube med följande titel:

”VLOGG: KAOS mitt i shoppingen?? HOPPAS NI INTE BLIR FÖRBANNADE MEN JAG BLIR AKUT SJUK och köper kläder I MIN EGEN WALK IN CLOSET för 30000 kr på FAKTURA! SKULDSATT! övernaturligt eller inte?? Kommentera!”

Vad är det jag försöker säga? Ingen annan än jag kan svara på det här, jag vet!! Det löser sig säkert!! Men jag hoppas att det är ok att man tar lite tid på sig att HITTA sitt internet-jag (fy fan så vidrigt sagt ursäkta). Det handlar väl bara om att lära sig förhålla sig till människor på internet. Kommentarer och grejer. Och vara glad över att vissa tror/tycker jag har något att säga.

Vad ska jag ha för projekt här? Ska jag visa upp mat jag lagar, lägenheten jag bor i, jättepersonliga tankar om *livet* eller ska det bara bli nån konstig dagbok där jag berättar hur mycket c-vitamin jag fått i mig under veckan? Noga statistik över olika järnvärden. Ska jag pyssla eller visa upp musik jag gillar, listor över grejer jag skäms över eller en noga utläggning om vad jag gillar på tv?

Det tar av någon anledning emot att be om interaktion från er läsare (härstammar från en URÅLDRIG rädsla för att bli lämnad ensam i skogen som grottmänniskor hade tror jag) men här kommer en riktig fråga: Vad skulle vara kul att läsa om?

Tack som fan

Erika P Petersson Erke P

19 kommentarer | “Söker hjälp som fan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jerkan o skriver:

  Vill ju ha exakt varenda detalj av ditt liv i den här bloggizen. Ett plus om de blir exakt varje dag vid typ 07.00 pga vill läsa de till frukost!!
  Tack på förhand <3333333

  1. Erika Petersson skriver:

   tack bästa jenkinsson <3 <3 <3 det blir TOTALT omöjligt att ordna tidsönskningen men ska se till att du blir glad ändå! Du är bäst!

 2. Alexandra skriver:

  Är det för konstigt att försöka göra som på din insta? Blir det för mycket kopplat till bild? Jag tycker om dina roliga matlagnings-stories, när du bestämde dig för att återskapa Vänner i Sims, inlägget om hårfärgen Den Ser Bara Bra Ut På Bilden För Att Hon Som Färgat Håret Är Snygg, allt u någonsin spelat in med musik i bakgrunden (särskilt matlagning med tajmad rock), din idé om lasagne-abonnemang, din morgonrutin osv osv. Behöver du mer? Mvh Creepy Fangirl :)

  1. Erika Petersson skriver:

   älskar ju min creepy fangirl som inte är det minsta creepy! Tack för alla tips. Jag gillar också den typen av stories, så jag ska fundera på om det går att lägga in här på något vis. Tack så jättemycket!

 3. Andy skriver:

  Alltså jag följer ju bara dig här (lär dock leta upp dig på Insta dirr efter att ha postat denna kommentar) och spontant tänker jag att du ska, well, gå på känsla! Ja det är ruggigt klyschigt sagt – sorry (not sorry alls) – men du har garanterat massa intressant att komma med utan att grubbla så mycket över upplägget. Dela med dig av vardagen när du vill, var rolig när du vill, spåra när du vill och tagga ner när du vill. Nu vet jag inte vad du har för *mål* med den här bloggen eller om du har någon *idé om vart du vill komma* med den, men… Personligen känner jag att jag läser så länge det känns äkta och ärligt. The content kvittar liksom då.

  Nu svävade jag iväg en sväng kanske (tre glas bubbel kan ha den effekten ehehe) men min poäng är att du helt enkelt ska slappna av och bara vara som du vill. ”Det blir nog bra på sitt eget sätt”, som Mulle Meck sa!

  Ha det gött och glad pösk!

  1. Erika Petersson skriver:

   Blir så himla glad över att läsa att du har hittat bloggen innan något annat! Det är ju ändå någon egen form av bekräftelse på att den fungerar. Också skönt att läsa att inte innehållet alltid spelar så mycket roll. Tack till dig och Mulle! Ha det bäst!

 4. Veronica skriver:

  Skriv ba. Din blogg är en befrielse från alla plana influencers. Du & hanapee har lite samma lunk, tycker fler ska vara som ni. Heja dig!

  1. Erika Petersson skriver:

   Va skönt att höra verkligen. Tack så mycket!

 5. Sofia skriver:

  Var bara du och gör lite det du vill och känner för just då, det är ju det bästa.

  1. Erika Petersson skriver:

   tack Sofia, det var fint skrivet!

 6. spa skriver:

  Our nuru massage in bangalore spa center has come up with the most advanced treatment for your body skin by beautiful hot massage girl therapists

 7. nuru massage skriver:

  female to male spa near me blood flow to the muscles and aids in muscle relaxation. Flexibility and muscle tone are enhanced. Massage helps the body unwind and loosen muscles that are stiff from bad posture, which also helps posture.

 8. b2b massage skriver:

  Stress reduction is the main advantage of a b2b spa service bangalore Cortisol levels are decreased during therapy, which can help to relieve stress and promote relaxation.

 9. body massage skriver:

  The nurturing touch of a female therapist can create a safe and comfortable environment for men to open up and release any built-up emotions. visit body to body massage in hyderabad

 10. best body to body massage in chennai goal is to provide a tranquil and rejuvenating experience that will leave you feeling refreshed, renewed, and ready to take on the world

 11. body massage skriver:

  spa massage centre hyderabad at The Leepika is a haven of tranquility.

 12. nuru massage skriver:

  We prioritize hygiene and sanitation for your safety. at massage services at home in hyderabad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg