Sitter på ett tåg

14:22 2018-03-30

Åh tjena

 

tack för era fina kommentarer och meddelanden och grejer. Jag ska sluta noja och lägga upp det jag vill lägga upp bara. Nu sitter jag på ett tåg till Kalmar för jag ska äta ägg och liknande i Mörbylånga. Det är så sjukt långt dit från Lund så jag är redan utbränd av arbetsbelastningen att transportera sig. Är i övrigt golvad av mitt gymnasiekille-liv som började i måndags kväll (påsklov). Spela data (varva sims med age of empires för att aldrig tröttna), äta glass, dricka läsk, sova, repetera. Det förvånar mig HELA tiden hur glassigt mitt studentliv är i jämförelse med butiksjobbet jag haft tidigare. Vadå LOV en vecka??? Aldrig hört något så lyxigt. Känns som att gå runt iklädd en guldkappa (låter kanske tungt) och få kärnfria vindruvor inknölade i käften av en graciös katt. Mmmmm.

Igår tacklade jag min oklara ”VEM ÄR JAG SOM BLOGGARE EGENTLIGEN?”-kris genom att baka ett helt sjukt bröd:

Visst ser det helt otroligt ut? Det är faktiskt det mest magiska i hela världen att de grejer som ser mest värdelösa ut kan bli något så….fulländat om man kombinerar dem. Jäst, mjöl och vatten är usla var för sig men i kombination det vackraste vi har. Brö.

ja, det här var ett kort och meningslöst inlägg och så får det va!!!!! Vafan må RIKTIGT gott nu!!!!! Puss och kram!!

en rolig jan Stenmark som jag älskar:

 

 

3 kommentarer | “Sitter på ett tåg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linnea skriver:

  hej bästa bästa Erika. jag vill veta vad du pluggar???? vill veta allt om dig i och för sig, pga älskar dig orimligt mycket. puss hej glad påsk osv.

  1. Erika Petersson skriver:

   hej <3 tack för frågan! Jag ska skriva om det!

 2. suresh skriver:

  Very Interesting and wonderfull information keep sharing
  epsxe apk app

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp