Dödsvisslan

23:27 2018-05-07

Hej… pastej

Ni tror kanske att jag liksom förtvinade efter mitt möte med solens strålar i onsdags men det stämmer inte. Jag lever trots allt och ska berätta vad jag gjort i helgen.

Fredag: Hade en fruktansvärt uttröttande dag i skolan (olika SAMTAL 9-16 kära nån) och tappade hjärnan när jag kom hem. Johan försökte förklara olika grejer för mig men jag kunde inte få in någonting i mitt sönderpratade huvud. Såhär:

Johan: ”Kan du pressa vitlök?”
Jag: ”Absolut!” *tar ett stadigt grepp om micron och bär ut den*

Vi kollade på Tretton Dagar med Kevin Costner (ursäkta att jag inte börjat berätta om det nya projektet KCP: Kevin Costner-Projektet) och det är ett under att jag förstod någonting alls av filmen. Somnade förmodligen ståendes pga utbränd i hjärna och själ (och hud???). Minns ingenting men det var säkert en härlig kväll.

Lördag: Vaknade pigg efter en TUNG sömn. Köpte en helt otrolig grej (har tydligen redan glömt det dåliga samvetet kring Den Förgätna Keyboarden (FGK) vi köpte förra månaden). BASKETBOLL!!! Dags att försonas med det obefintliga bollsinne jag tampats med hela livet. Spelade 21 hela dagen för: 1. Det är det enda jag kan och 2. Jag blir svårt psykiskt stressad av lagsporter vilket redan talar för att detta var ett fruktansvärt köp. Snart ångrar man sig!!! Men cool ju?

Förlåt, ska bara visa några bilder på Lund:

Det har börjat se ut som?????????????????????????????  som fan

hahahahahhaha ursäkta??????????? Denna underbara syn är nästan provocerande. (ni hade fattat mer vad jag menar om jag inte hade en mobilkamera som fotar som en liten NUGGET, förlåt mig)

Fortsättning på lördagen: Ingenting mer hände för jag led av mycket svår förlamande mensvärk. Var otroligt dåsig och tröståt sushi. Somnade någon gång mellan 21 och 02.

Söndag: Reste mig från de döda och ”spelade” basket (spelade 21 igen). Vann inte. Funderade på att lämna tillbaka bollen. Insåg sen att den kan hjälpa mig bli en bättre förlorare. Bestämde mig för att behålla den.

Åt spenatpasta. Gjorde mig redo för ett SAMTAL på arbetarfilmfestivalen i Malmö. Såhär såg det ut:

Man verkligen ser hur jag försöker *formulera mig* kring arbetsrätt och villkor och hyvling och ensamarbete och allt det där. Jobbar tydligen med en stark handrörelse som liksom SPÅR fram vad som kommer hända med arbetarnas liv i framtiden:

– Stor rikedom
– Enorm lycka
– Sköna sängar
– Ett bollhav i varje hem
– Två till tre snälla valpar som väntar på en varje dag när man kommer hem men som inte behöver tas om hand. De klarar sig själva men hälsar på och är gulliga när man vill.

Sen då? Gick hem, åt lax, somnade framför en dokumentär om de två nya smala specialintressena här hemma: aztekerna och mayafolket. ”Okej varför” tänker ni och det tänkte jag också tills jag fick reda på detta sjuka: aztekerna gjorde stora pipor som såg ut som dödskallar och som skulle låta som skrikande människor för att skrämma bort fiender :) såhär låter dem :)

Spola fram 1 minut om du hatar att vänta på grejer. Är nu besatt av dessa pipor och ska eventuellt muta mig in i en slöjdsal i sommar och göra en egen för det är så… groteskt.

Man undrar dock: det verkar extremt krävande att blåsa i dessa pipor och varför står man då inte bara och skriker istället? Jag vill inte veta svaret för jag ÄLSKAR det här. Gillar också titeln på detta klipp: DEATH WHISTLE!! Det ska jag heta när jag blir DJ.

Gud vilken bradålig blogg det här är

Kram

Erk

7 kommentarer | “Dödsvisslan”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kriminalkommentarie Beck skriver:

  Så tagen av dödsvisslan att jag inte ens reflekterade över att man faktiskt kan skrika själv förrän du påpekade det.

  Skriker man för egen hals kan man ju också nyttja sin list och skrika saker som ”åh nej, varför kom vi, en rivaliserande stam, hit?” Alternativt ”fan, här va ju skitfarligt, vänd om”.

  1. theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Andy skriver:

  Åh jösses amalia, den där dödsvisslan åker direkt upp på önskelistan för årets födelsedag! Fatta effektivt överfallslarm tänker jag? Screw pepper spray ‘cuz here’s the death whistle muthafucks!!!

 3. Linnea skriver:

  Hello drottningen, vart äääär du. Saknar dina inlägg. Önskar det var typ 2007 och det var ”normalt” att posta typ sju inlägg om dagen så att jag kunde få läsa allllltttt du har att säga :)) <3

  1. Erika Petersson skriver:

   fina kära!!! jag är tillbaka!! tack för din underbara kommentar. ska ej svika igen!

 4. skutečný řidičský průkaz a registrovaní na našich webových stránkách, aniž byste museli skládat jakoukoli zkoušku nebo absolvovat praktický test. vše, co potřebujeme, jsou vaše údaje a během příštích osmi dnů budou zaznamenány v systému. Řidičský průkaz musí projít stejným registračním řízením jako průkaz vydávaný v autoškolách,
  https://legalniridicskyprukaz.com/

 5. Kjøp ekte og registrert førerkort fra nettsiden vår uten å skrive eksamen eller ta praksisprøven. alt vi trenger er opplysningene dine, og de vil bli registrert i systemet innen de neste åtte dagene. kjøp førerkort belgia, kjøp førerkort belgia, kjøp førerkort i nederland, førerkort b belgia, kjøp førerkort med registrering.
  https://kjopregistrertforerkort.com/ 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG