Bucket list för sommaren

12:31 2018-05-22

Tjena

Lista på potentiella anledningar för min plötsliga (men inte så otippade) tystnad här (ni får gissa själva vad som är rätt):

 • Jag har tappat bort min identitet
 • Jag har blivit en hårdrockare på riktigt och kastat ut dator och mobil genom ett hotellfönster
 • Jag har genomgått en livsomställning som innebär att jag inte längre ”tror på” bloggar
 • Jag har vuxit upp och mognat och lämnat mitt gamla liv bakom mig
 • Jag är lat

Hädanefter blir det ändring!! Jag är snart snart klar med fjärde terminen på min utbildning och går mot SOMMAR2018beach-baby-vacation@nice.com vilket en trogen läsare vet innebär: nästan i princip total ledighet. Har bestämt mig för att jag ska blogga en hel del. Detta kommer vara en otroligt vältrafikerad blogg juni, juli och augusti. Trafiken kommer främst bestå av mig och mina 31(!) följare på Bloglovin (älskar er!! jävla kungar!!).

Jag förstår att jag har svikit ert förtroende ännu en gång genom att inte röra bloggen på 14 dagar. Vilken jävel man är. Men nu åker vi igen.

Jag har en liten bucket list för sommaren iallfall, här kommer den:

Blogga ;)
Har man inget jobb måste man väl ändå sysselsätta sig med någon grej? Det blir VARDAG och sen lite annat mindre lifestyle-orienterat i stil med den här texten om air-bnb

Åka bil i skåne
Jag och Johan kommer alltså HYRA en bil ett par veckor i sommar vilket jag är extremt glad över. Det finns ingenstans man sover bättre än i framsätet på en bil samtidigt om man TUMLAR FRAM på vägarna i behaglig hastighet. Ser fram emot att dundra förbi rapsfält efter rapsfält och lyssna på Konflikt. Skåne verkar ha många guldställen som man som student missar eftersom man fastnar så himla mycket i Lund och inte tänker på att man kan röra sig utanför denna lilla stad.

Leva en vecka i en stuga på Öland
Snälla gud det är sant?? Detta har Johan sagt är på riktigt: Det ska ätas grillat på en jävla uteplats, bakas bröd varje morgon, läsas tidning och lösas korsord och hej och hå. LÄNGTAR!!

Bada
De e så jävla gutt

Sova
Älskar det

Kolla fotbolls-VM
Jag har ett totalt påhittat fotbollsintresse som tydligen infinner sig när det är VM eller EM. Helt utan förkunskap sitter jag och”tippar” för mig själv hur matcherna kommer gå. Under EM 2016 fick jag sån hybris när jag gissat rätt ibland att jag gjorde den här namnskylten på jobbet:

Läsa Roald Dahl 
Har insett att det är en hel del jag måste reda ut med den här författaren. Han var den enda jag ville läsa som barn (så orimligt intresse?) förutom faktaböcker (ännu mer orimligt). Torr personlighet sedan 1994. Tror jag hävdade redan då att jag inte gillade känslor och annat trams utan ville ha reda på FAKTA!! Denna känslomässiga avstängdhet ligger kvar latent under huden men nu kan jag åtminstone uppskatta en bra bok ibland. Minns iallafall från mina unga barnaår att Roal Dahl var så kompromisslös i sitt skrivande att jag liksom var tvungen att fortsätta läsa. Speciellt minns jag den här boken:

En helt otroligt obehaglig berättelse om en kille som vill förgifta sin egen mormor för att göra henne snäll, så han blandar ihop en egen trolldryck av grejer han har hemma. Typ såpa och cornflakes. Denna läste jag alltså hela hela tiden. Jag måste förstå varför jag gjorde det, så i sommar ska jag läsa den igen. Kanske skriva en recension här.

Cykla runt i skåne
Vill leva och dö på min cykel!! (Det är inte sant men nästan.) Detta otroliga färdmedel. Allt gör ont efter 4 minuter men det är härligt med fläkt i håret va!

Åka till Prag
mmmm äta något gott kanske. Vet inte vad jag i övrigt har att vänta mig av Prag? Det kommer vara varmt. Det är allt jag vet. Tar gärna emot tips!! Vad ska man äta??

Oj, var det här hela listan? Jag hade en bild av att jag hade massor av planer men tydligen inte. Det känns ändå skönt!! Ska vila!!! Jag har aldrig varit ledig!! Har alltid arbetat som mest på sommaren och nu, en sommar mitt i min utbildning, tänker jag såhär:

Look, if you had one shot, one opportunity
To seize everything you ever wanted
One moment
Would you capture it or just let it slip?

 

yo

Erkan

4 kommentarer | “Bucket list för sommaren”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. theresa skriver:

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Kristin Blomdin skriver:

  När du är i Prag ska du äta kött på svärd! Om du äter kött. Det fanns lite bilder på det på yelp, du får väl leta haha

 3. Eniko skriver:

  Jag vill använda detta medium för att vittna om hur jag kom tillbaka till min ex man efter skilsmässa, jag och min man har varit gifta i 8 år med 2 barn, vi har varit en lycklig familj. Förra året förändrades hans beteende mot mig och barnen, jag misstänkte att han träffade en annan kvinna utanför sitt äktenskap, när jag konfronterade honom, han hotade att skilja mig, jag gjorde allt jag kunde för att göra gångjärn rätt men allting till nytta tills jag såg ett inlägg på ett ”kärleks- och förhållningsforum” om en stavningskastare som hjälper människor att kasta stavning i äktenskaps- och förhållandeproblem, när jag kontaktade denna stavningskanal via e-post, hjälpte han mig att kasta en re-union stavning och min man ändras och kom be om ursäkt för mig och barnen. Kontakta denna stora stavningskanal för ditt förhållande eller äktenskapsproblem via detta email: isikolosolutionhome@gmail.com Whatsapp eller Viber +2348133261196. Lycka till.

 4. Anna skriver:

  Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor Oku tog tillbaka min man som skilde sig åt mig för bra 3 mounths. Är Anna Jernberg med namn från. Även om jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka att tacka doktor Oku för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har varit i smärta och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor Oku som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor Oku sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom … Email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg