Han har svarat!!

19:30 2018-05-25

DR OGUNDU!!! KUNGEN!!! Han har svarat!!

Snabb recap för dig som inte orkar klicka så mycket: Jag fick nog av Theresa Williams konstanta kommentarer om kärlek och befordran på min blogg, därför bestämde jag mig för att ta hennes uppmaningar på allvar och maila till hennes GURU ”Dr Ogundu” för att få honom att hjälpa mig bli The King Of Nöjesguiden. Såhär skrev jag:

 

 

Man tänker: det är klart att en så stor man som Dr. Ogundu inte hinner svara på mina taffliga mail? HA Tji fick vi! Ganska snart efter mitt mail fick jag ett svar:

 

Gillade:

 • Att han svarade fort
 • Att han uppenbarligen är lösningsorienterad och snabbt går in på informationen han behöver för att lösa mitt problem
 • Att jag bara genom att maila honom blev ”hans barn”
 • Att mitt problem är ett litet fall.

Gillade inte:

 • Hälsningsfrasen ”hallå” känns inte särskilt.. spirituell
 • Att han vill ha ”mitt fullständiga namn” som om jag är dömd för ett brott
 • Det oklara slutet på meningen ”och jag kan försäkra dig om att du bara fyller i formuläret nedan.” Ja, vad ska hända då???????

Klart jag svarade!!:

Aningen frustrerad nu men med höga förhoppningar om ett tydligt vägledande svar SNART!!

Heja heja!!

Juste, ps. Jag var med i P4 extra idag i typ 2-3 minuter och pratade om kunder och sånt. Skrek nog lite vilket jag tyvärr tror förstörde nån mikrofon i radiohuset i malmö men vafan lite får de väl ta!!

Åh vilken tönt!!! Här är länk

Erika

6 kommentarer | “Han har svarat!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Tack Ogundu för att du möjliggör den här följetongen. Erka, du kunde ju promota med click bait-rubriker à la veckoblaskorna: ”Spännande sommarföljetong exklusivt för våra läsare…” eller liknande?

  Anyways, håller vartenda finger för att han uppfyller din önskan. Vore asballt med dig som boss för NG!

  1. Erika Petersson skriver:

   Verkligen STORT tack Ogundu baby!!! Ja det är en väldigt bra idé!! Jag tänker att det finns ett enormt läsarvärde här?

   Tack kära!! Jag ska göra vad jag kan!

   1. Monika skriver:

    Kontakta mig gärna på Mail för kan vara dålig att kolla bloggen. Men undrar detta verkligen är sanning eller bara bluff? Jag frågade om relation och då ville dom ha fullständiga namn bild och personnummer land osv? Känns lite obehagligt faktiskt? Kan ju länsa en totalt?

    Tacksam för svar 💖

 2. Ellen skriver:

  Haha, väntar med spänning på Ogundus nästa svar :)

  ps. Glöm inte fråga vad tjänsten kostar, kan ju vara bra att veta innan du får hem eventuella räkningar för sprirituell guidning. Jag har en liten aning av att det kanske inte är gratistjänster Ogundu sysslar med. ds.

  1. Erika Petersson skriver:

   Visst gör man! Haha jajamen, det behövde jag faktiskt inte ens fråga om, det kommer i nästa inlägg! (spolier: du har inte fel)

 3. Luna skriver:

  My name is Peterson luna from Stockholm. I also want to testify of Immediate results as of the first 3 days of contacting Dr.Oduduwas lunching love spell on my behalf to return back my ex love husband man, I am happy to report that my husband and I are back on track, we are loving each other more than ever before, i noticed changes in his attitudes towards me and he feel safe and secure in our relationship.
  Thanks to Oduduwa lunched a magic love-spell on my behalf. Its work instant result, i received a phone call from Anderson my husband today, he will be coming back home soon. I highly recommend Dr.Oduduwa for anyone seeking reunion with ex. contact email: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  I never believed love spell magic work is real and true until i gave it a try, it worked for me perfectly all my heart desires granted within 7 days of spelling procedure.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg