Hej Theresa Williams!

18:53 2018-05-23

Älskar engagerade läsare! Jag har en person som verkar vara väldigt intresserad av min blogg och mitt liv eftersom denna person kommenterar varje(!!!) inlägg. Det är tyvärr ganska entoniga kommentarer och jag upplever att personen i fråga inte blir nöjd förrän jag svarar utförligt på kommentaren. Det är den här intressanta kommentaren jag pratar om:

”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) Bindande stavar
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare.
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}”

Så himla snällt av Theresa att höra av sig! Jag trodde först att denna kommentar var av den sortens kedjebrev som florerade mycket på bilddagboken när jag var yngre.

”Hej jag heter ***** jag dog för X år sedan i en olycka, jag har röda lysande ögon och svart långt hår, om du inte skickar det här till 20 personer kommer jag och kollar på dig inatt när du sover”

Men det var det ju inte! Det här är ju en fredlig hälsning i all välvilja. Så underbart. Tack Theresa! Jag är så glad för din skull, att du fått tillbaka Anderson igen. Nu har jag mailat Dr Ogundu! Väntar med spänning

Fortsättning följer!! Hoppas jag!!

 

Erk

3 kommentarer | “Hej Theresa Williams!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Hoppas han svarar för det kunde bli en fantastisk bloggföljetong!

  1. Erika Petersson skriver:

   han gör dig inte besviken!!

 2. Patricia skriver:

  Goddag vackra människor, jag är Patricia Maja från Stockholm. 2 dagar sedan läste jag en blogg efter kommentar på bloggen om en Lady från LA-baserad journalist avslöjar hur han Parmanently Cured Weak Erection & Quick Ejaculation 6 månader efter att hans fru lämnade honom och sade också överstepräst Oduduwa återfört sin ex-fru efter skilsmässa.
  Jag var så lycklig att komma över DrOduduwa Love-Spell Caster personlig e-postadress. Jag kontaktade samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort detta utan hjälp av oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa till mitt ansikte att vårt förhållande är över, ser min man Charles Aslund rakt mot mitt ansikte och sa att vi var färdiga med äktenskapsförhållandet och tog bort min son Felix och resa vårt land till Spanien. Jag har försökt ringa och skicka meddelanden till honom men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp åtminstone att prata med honom för att be om ursäkt och höra min sons röst igen, han tog min son bort från mig i 11 månader inga ord. Jag behövde brådskande hjälp för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas att hjälpa mig att få tillbaka min man hemma med min son tillbaka. Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att få honom hemma, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa lunchat en Magic Love-spel på min vägnar vid hans tempel ringde min man Aslund mig på mobilen ursäkta, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Oduduwa love-spell caster för att få tillbaka min make hem.
  idag berättar jag med glädje och lycka till världen …
  Jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig och också med dig där ute med liknande förhållande kris, jag trodde på vittnesmål är verkliga livet bevisar tecken och underverk. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra för att få hjälp med att återställa kärlek och lita på äktenskapsförhållandet.
  Jag kontaktar några andra falska Spell Caster några gånger tidigare och ingen kunde hjälpa till tills jag har tur att ha Oduduwa-e-postkontakt. Jag lovar att dela mitt vittnesbörd om verkligen Oduduwa kan hjälpa mig att återställa mitt hem, men han gjorde det möjligt. Jag är glad idag för att dela mitt vittnesbörd om att påverka denna kunskap till dig att läsa nu, du kan hitta lycka och glädje i ditt kärleksförhållande idag, lunch en kärleksspell för att fixa saker rätt.
  Oduduwa berättade att han kan lösa följande problem för omedelbara lösningar.
  * Love Spells Win-Back Ex älskare
  * Framgång och främjande magisk stavning
  * Lycklig charm – BUSINESS STAR
  * avdelningar – SKYDD HÖG
  * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
  * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
  * Fruktbarhet magi – FRUITS OF WOMEN har barn.
  * dekretiserar magi, SPELL LOTTERI & VIN-SPEL SPELL
  här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
  Oduduwa personlig e-postadress dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG