Mina 7 favoritillustratörer

23:42 2018-07-04

hahaha det är nästan oförskämt av mig att behandla den här bloggen som skit och undvika den i en vecka** och sen stampa in med ett så himla NISCHAT inlägg men här är dem!! personer jag tycker är roliga och har talang och som jag, om vi så ska ta sådana ord i våra munnar, INSPIRERAS av.

** har blivit väldigt frustrerad och less på internet de senaste dagarna + har varit på öland utan täckning en vecka vilket förklarar en del av min frånvaro (som förvisso infinner sig 30 gånger i månaden så jag kanske inte behöver börja varje inlägg med att be om ursäkt längre, eller ens påpeka att min blogg är ett svart hål i internets universum.)

 

 • Marie Tillman

  Bild från: Illustratörcentrum
  Köpte två prins häromdagen från denna extremt roliga och träffsäkra person. Bilderna är underbara (detta är en av dem) och jag älskar dig Marie(!!!!). Du och Robinson-marie är de bästa Marie. (Heter nyanseravnonsens på instagram)

 

 • Sara Granér

  Bild från: dagens ETC
  Röven vänder sig utochin!!! så mycket skrattar jag!!

 

 • Liana Finck

  Bild från: Lianas instagram
  En underbar person som blev intervjuad i Galago i våras. Hon gör så goa bilder hon. Men ibland är jag för dålig på engelska för att förstå :) Jag slutade lära mig i femman? Har stannat på den nivån. Kan fortfarande knappt böja verb in the beautiful english language. Bilden jag la in här älskar jag iallafall.

 

 • Pontus Lundkvist

  Bild från: snälla jag har KAPAT internet för att få tag på den här!! Jag har gjort en print screen på en miniatyrbild på google STÄM MIG DÅ

  Ibland så kul så att jag skriker överallt. Snälla, hur rolig kan en enskild person orka vara i sitt enda liv egentligen???? Jag har uppskattningsvis skrattat i sammanlagt över ett år åt denna bild.

 

 • Jan Stenmark (?)

  Bild från: Aftonbladet
  Frågetecknet står för att jag kanske inte storgarvar på samma sätt länge åt gamle Jan som jag gjorde när jag var yngre. Men det var han som fick mig att SE att man kan göra bildkollage och det kan liksom vara det roligaste i hela världen, banalt nog. Eller vet ni vad, nu ångrar jag vad jag skrev innan. Han är för fan hur jävla rolig som helst!! Han har inget slut!!! I gymnasiet hade jag en Jan-mapp på datorn och där gick jag in och glodde varje dag. Skrattade mig igenom gymnasiet. Hahaha.

 

 • Klara Wiksten

  Bild från: klaras blogg
  Tack jesus och gud och alla runtomkring för att denna underbara varelse vandrar runt på jorden och skapar. Hon har skrivit flera serieböcker och hennes senaste, Hjärnan Darrar, är bland det finaste jag läst. Grät lite gjorde jag!! Hon är också extremt rolig. Jag älskar henne. Läs allt av henne!!! Snälla.

 

 • Szandrowski

  Bild från: szandrowskis instagram
  Jag får lite hjärtstillestånd av Szandrowski!!! så ROLIG!! Ett geni med pennan. En sån man klickar upp på instagram och liksom vill VISA för folk. ”Kolla här denna roliga!!!” och en vanlig person gör ju inte sånt särskilt ofta för man vet ju hur jääääävla tröttsamt det är när man har nån bekant/vän/kompis partner som måste visa alla roliga *MEMES* på internet och så visar de sig vara 4/10 på rolig-skalan. Fy i hela helvetets fan.

Det var iallafall 7 personer jag BEUNDRAR om vi ska använda sånna uttryck.

Nästa inlägg: är min kille egentligen en liten robot? hör mig tala ut i en stor intervju i amelia

5 kommentarer | “Mina 7 favoritillustratörer”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  This inlägg is what we in Swedish would call a keeper. Översatt: Detta sparar jag och återkommer till. Tack tack! :*

  1. sheryln skriver:

   Hej, jag är den mest lyckliga personen på jordens sida, efter 6 månaders sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, försökte jag allt mitt bästa för att jag ska göra min älskare lycklig men det verkar aldrig träna bra det var som att jag gör allt förgäves men allt tack går till Dr Ogundu för att komma att förändra alla mina bekymmer och sorg till glädje. jag kände den stora mannen när jag läste ett underbart vittnesbörd om Dr Ogundu hur han har hjälpt många människor på deras relationsproblem, jag läste en tidning när jag såg stora vittnesbörd, liksom min besvär då bestämde jag mig för att inte slösa bort tiden eftersom jag har missade min älskare så mycket jag bestämde mig för att kontakta honom och dela allt mitt problem med honom som han berättade för mig att inte oroa sig för att han försäkrar mig om att inom 48 timmar allt skulle bli sorterat ut jag trodde Dr Ogundu så mycket på grund av hur han har varit hjälpa många människor, min pojkvän som lämnade mig för gott plötsligt svarade min text och skickade tillbaka mina samtal och bad mig att tacka honom, jag var så glad, är så tacksam mot Dr Ogundu för vad han har gjort för mig och jag lovar att vittna om hans godhet hela mitt liv. Om du passerar samma problem eller något slags problem kontaktar du den här fantastiska mannen på sin e-postadress: drogunduspellcaster@gmail.com

   1. Få din älskare eller man tillbaka
   2 Lotteri stavning
   3 Om du inte kan uppfylla din partner
   4 viktminskning stavning
   5 Skilsmässa stavning
   6 marknadsföring i kontor
   7 Få pengarna tillbaka
   8 Graviditet stava för att bli gravid baby
   9 kärleksspell
   10 äktenskapsengagemang och så många fler
   11 Pengar stava / lycka till stavning

   1. Andy skriver:

    Titta, fröken Williams sommarvikarie! :D

   2. Erika Petersson skriver:

    älskar dig sheryln!!!!!!

  2. Erika Petersson skriver:

   så roligt att höra! Du ska ha tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG