Mobilbilder som beskriver några dagar just nu

13:00 2018-09-13

Vad beskriver egentligen ens liv bättre än mobilbilder och printscreens från the every day life? Jo säkert ganska mycket, till exempel en obehagligt detaljerad dagbok, men det känns inte lika bloggvänligt eftersom jag (inte bara!!!) har som mål med den här bloggen att ni ska bli så obekväma som möjligt.

Här kommer lite vardag: (som om jag nånsin inte har vardag, snälla LIVET är en enda lång vardag men ändå)

 

Börjar med det mest spännande: Har efter år av (ganska oengagerat) sökande hittat en REDI go drink. Den uppfyller alla kriterier jag har:

Smakar inte sprit
SYRLIG
Härligt lyxigt skum

It’s the most wonderful time of the year när man får ta sig en go amaretto sour (INTE SOURZ som jag trodde det hette) och dra igång kvalitetstv exempelvis lyxfällan. Önskar denna bild var fotad med högupplöst jättedyr kamera, vill ha en KRISPIG bild på denna drink. Här ser den tyvärr mest ut som toapapper MEN MEN!!

En av mina favoriter på instagram har gjort en sylt på FLÄDERBÄR jag vill testa. Visste inte att fläderbär fanns? Trodde det bara var en kort kort blommande period och sen: en helt värdelös buske. Tji fick jag! Tänk också att ha glögg i sylt? Jag ÄLSKAR ju glögg och sylt!!

Ja, detta har förmodligen minst bloggvärde av all information här men jag har börjat, nästan frenetiskt, dokumentera mina dagar i en bullet journal. Absolut inte den på bilden, min är mycket mer Person Utan Armar Har Ritat Med Näsborren men den fyller ändå sin funktion! Så skönt att kunna stryka grejer man gjort under dagen och liksom rita lite meningslösa grejer varje dag. Är frälst och tror detta är den enda genvägen till välmående: att skriva ”gymma” på ett papper, sen gå och gymma, sen stryka ordet ”gymma” från pappret. Sen ta en amaretto sourzzzzzz

Är suddiga mobilmatbilder det nya kanske? Nej, det är det uppenbarligen inte, förstår man när man ser det här fotot. Så oklar solstrimma på pizzan?? Kisar man riktigt hårt ser det ut som en helt vanlig selfie av nån med uppseendeväckande hårväxt som precis sprungit ett maraton. Jaja, GJORDE iallafall pizza en dag. Nej, Johan gjorde pizzan och jag GJORDE honom sällskap. Höjden av lyx och flärd är att ta sig tiden att göra sin egen pizzadeg, ja det säger jag.

Har på något sjukt vis ramlat in som krönikör i tidningen Arbetet. Eller det kanske är för magstarkt att påstå det, men jag har gjort en krönika där och det verkar inte omöjligt att jag får göra fler. Det känns kul!

Har ju berättat om den där 4Hgården jag går till för att Stilla Mitt Sinne så att säga. Här är en kalv i domedagsljus. Jag älskar den!!!!

Åt FAJITAS en dag på anammas formbara färs och paprika. Det var faktiskt inte så himla gott. Däremot har jag fått upp ögonen för detta hederliga: LAGER. Att bara titta upp från ipaträsket lite och köpa sig en jävla BREZNAK är verkligen inte fel! Ursäkta för att jag skriver om två olika sorters alkohol i samma inlägg, men jag är väl för fan inte svt?? jag får säga vad jag vill!! ÄLSKAR att ta mig en breznak nån gång och le.

 

Det var lite info från det i särklass vanligaste livet i sverige!! Följ mig för mer halvtråkiga middagar, suddiga bilder och LAGER.

9 kommentarer | “Mobilbilder som beskriver några dagar just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Haha, domedagsljus indeed!

  Ha en fin vardagskväll.

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack! Detsamma.

 2. Linnea skriver:

  När jag såg din bild på kalven så kände jag typ ”wow hon är så aktiv som orkar LÄMNA HEMMET???”. På riktigt! Jag hatar att lämna mitt hem så mycket att om jag har något att göra på kvällen efter jobbet så är jag mystiskt nog alltid sjuk… En perfekt helg = bara prata med min sambo och på sin höjd gå till ica nära för att köpa chips alternativt systembolaget om vi sugit i oss en box redan på fredagen………………………..

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahahaha Linnea <3 du är ett GENI!! Jag hatar också att vara hemifrån och hade vi bott lite större hade jag aldrig lämnat kojan. När jag bor större ska jag helt anamma din livsstil, tills dess får det bli nån promenad ibland.

 3. Anderson skriver:

  My wife stop calling and stop picking-up phone calls, i understand i hurt her. I loved my wife so much, i want her back home if not for my sake but for the love for the children we had together, i was very sorry, i apologized to her and I have learnt my lesson. I was so worried and confused each moment on how i can contact my wife and direct her love attention towards me again. Until last week i saw on a Blog post ways to get your husband back after cheating on him by a woman from Stockholm who got same help from Oduduwa to restoring marriages, love relationship.
  I’m feeling remorseful and regretting hurting my wife, I want her back to love me as we used to love each other before so i quickly contact email address to dr.oduduwa a Love-spell caster, I have heard so much about Oduduwa gifted powers to restore love and family unity and He is a Senior spiritual healer from all over the world get helped, I read good testimonies about this man, he restore marriages, help people to bring back ex love, stop divorce and Cure to blood sickness and diseases. I read all these good testimonies and confirm from a Lady Princes Osawe Jennifer is one of the lady that received help from Oduduwa years ago, i called this lady on phone and she testify it was true Oduduwa help save her marriage two years ago and he still do same till today.
  i believed her because of my personal experiences from other Spell-casters I contact so many other Love spell-casters before but none was able to help me bring back my ex wife, they do not help situation i found myself. But i give Oduduwa the final try, i love my wise we had two kids together and i needed wife to be there to care, love our children growing-up together as one happy family.
  I send message to Oduduwa Email address, immediately few minutes time, I receive reply message from him, i was so happy because the mail was valid and still working, I explain to my relationship problems to Oduduwa, I ask for his help to bring back my wife Jessica into love me more than ever before.
  Oduduwa promise me with assurance 100% guarantee success, he told my case is easy for him go solve. he explained all the Love-spell processes and procedures to me and he told me about the materials to buy for the spell lunching success, I did as he said. So early on a Thursday morning, that is two days after Oduduwa lunch Love-spell on my behalf, Jessica my wife call my Cell phone number, oh i was so amazed for more than 9 months now i have not receive Phone call from wife, no text messages and she have been refusing to pick up my calls. Wow i was very happy to receive her phone call so suddenly exactly as Oduduwa promised me she will contact with me after love spell is lunched into air. this is great miracle to me, i believed what Oduduwa Love-Spelling at work to return my wife back home. I’m overwelmed with joy and happiness in my heart sharing this testimony, i called Dr.Oduduwa to inform him, Oduduwa told me not to worry… Jessica my wife is already on her way coming back home to meet me, Oduduwa assure me that my wife will come back home in 2 days time. Behold just same exactly as oduduwa said, My wife Jessica came home to see me with lots of gifts and lovely presents, When i first set my eyes on my beautiful wife Jessica, I saw tears rolling down my checks as i embraced her with kisses of apologies. I was filled with tears of joy.
  I want to use this medium to say a Big Thank you to great man Oduduwa whom without this would not have been possible, Oduduwa lunched Love-spell that brought back my wife home. I am very happy and fulfilled as a man.
  Everyone reading this post comment, should know that we all do deserve to be happy in our life relationship and marriage life, no matter what happening in our marriages, we should always try to do the right thing and appreciate what we have.
  I have this powerful intention of sharing this awesome testimony out here it will motivate to help so many young or old couples to solve their marriage relationship problems.
  When two people really care about each other, they will always look for a way to make it work, no matter how hard it is.
  Send message to Oduduwa email dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  WhatsApp No.; +16783737593

 4. ลิ้งค์รับทรัพย์ igoal skriver:

  This is very useful for me and I think your post is also useful for the world. Keep working hard if you want to advance in the future. Thanks again for the great post.
  ลิ้งค์รับทรัพย์ igoal

 5. all news of the most updated world situation and most true, make the information we need It’s going great.

 6. ag gaming skriver:

  No matter how many times I want to read an article Your story will be one of my thoughts. that i must read

 7. This article will assist the internet visitors for creating new website or even a blog from start to end.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG