Mobilbilder som beskriver några dagar just nu

13:00 2018-09-13

Vad beskriver egentligen ens liv bättre än mobilbilder och printscreens från the every day life? Jo säkert ganska mycket, till exempel en obehagligt detaljerad dagbok, men det känns inte lika bloggvänligt eftersom jag (inte bara!!!) har som mål med den här bloggen att ni ska bli så obekväma som möjligt.

Här kommer lite vardag: (som om jag nånsin inte har vardag, snälla LIVET är en enda lång vardag men ändå)

 

Börjar med det mest spännande: Har efter år av (ganska oengagerat) sökande hittat en REDI go drink. Den uppfyller alla kriterier jag har:

Smakar inte sprit
SYRLIG
Härligt lyxigt skum

It’s the most wonderful time of the year när man får ta sig en go amaretto sour (INTE SOURZ som jag trodde det hette) och dra igång kvalitetstv exempelvis lyxfällan. Önskar denna bild var fotad med högupplöst jättedyr kamera, vill ha en KRISPIG bild på denna drink. Här ser den tyvärr mest ut som toapapper MEN MEN!!

En av mina favoriter på instagram har gjort en sylt på FLÄDERBÄR jag vill testa. Visste inte att fläderbär fanns? Trodde det bara var en kort kort blommande period och sen: en helt värdelös buske. Tji fick jag! Tänk också att ha glögg i sylt? Jag ÄLSKAR ju glögg och sylt!!

Ja, detta har förmodligen minst bloggvärde av all information här men jag har börjat, nästan frenetiskt, dokumentera mina dagar i en bullet journal. Absolut inte den på bilden, min är mycket mer Person Utan Armar Har Ritat Med Näsborren men den fyller ändå sin funktion! Så skönt att kunna stryka grejer man gjort under dagen och liksom rita lite meningslösa grejer varje dag. Är frälst och tror detta är den enda genvägen till välmående: att skriva ”gymma” på ett papper, sen gå och gymma, sen stryka ordet ”gymma” från pappret. Sen ta en amaretto sourzzzzzz

Är suddiga mobilmatbilder det nya kanske? Nej, det är det uppenbarligen inte, förstår man när man ser det här fotot. Så oklar solstrimma på pizzan?? Kisar man riktigt hårt ser det ut som en helt vanlig selfie av nån med uppseendeväckande hårväxt som precis sprungit ett maraton. Jaja, GJORDE iallafall pizza en dag. Nej, Johan gjorde pizzan och jag GJORDE honom sällskap. Höjden av lyx och flärd är att ta sig tiden att göra sin egen pizzadeg, ja det säger jag.

Har på något sjukt vis ramlat in som krönikör i tidningen Arbetet. Eller det kanske är för magstarkt att påstå det, men jag har gjort en krönika där och det verkar inte omöjligt att jag får göra fler. Det känns kul!

Har ju berättat om den där 4Hgården jag går till för att Stilla Mitt Sinne så att säga. Här är en kalv i domedagsljus. Jag älskar den!!!!

Åt FAJITAS en dag på anammas formbara färs och paprika. Det var faktiskt inte så himla gott. Däremot har jag fått upp ögonen för detta hederliga: LAGER. Att bara titta upp från ipaträsket lite och köpa sig en jävla BREZNAK är verkligen inte fel! Ursäkta för att jag skriver om två olika sorters alkohol i samma inlägg, men jag är väl för fan inte svt?? jag får säga vad jag vill!! ÄLSKAR att ta mig en breznak nån gång och le.

 

Det var lite info från det i särklass vanligaste livet i sverige!! Följ mig för mer halvtråkiga middagar, suddiga bilder och LAGER.

4 kommentarer | “Mobilbilder som beskriver några dagar just nu”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Haha, domedagsljus indeed!

  Ha en fin vardagskväll.

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack! Detsamma.

 2. Linnea skriver:

  När jag såg din bild på kalven så kände jag typ ”wow hon är så aktiv som orkar LÄMNA HEMMET???”. På riktigt! Jag hatar att lämna mitt hem så mycket att om jag har något att göra på kvällen efter jobbet så är jag mystiskt nog alltid sjuk… En perfekt helg = bara prata med min sambo och på sin höjd gå till ica nära för att köpa chips alternativt systembolaget om vi sugit i oss en box redan på fredagen………………………..

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahahaha Linnea <3 du är ett GENI!! Jag hatar också att vara hemifrån och hade vi bott lite större hade jag aldrig lämnat kojan. När jag bor större ska jag helt anamma din livsstil, tills dess får det bli nån promenad ibland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG