ÄNTLIGEN Gift vid första ögonkastet!!

17:23 2019-02-25

ÄNTLIGEN!!!

Fy fan, som vi har väntat på en anledning att leva. I många månader har vi som livnär oss enbart på realityserier av varierande dålig kvalité och majonnäs behövt klara oss på bara majonnäs. Nu kan vi äntligen krypa ut ur köket och sätta oss framför tvn och om och om igen ställa oss frågan ”vad i helvete är det här?”.

Gift vid första ögonkastet har börjat igen!!!

Två av paren som kommer ingå i säsongen presenterades i avsnittet som släpptes natten till söndagen. Det går att sammanfatta paren som ett spännande försök till att motsatser ska dras till varandra, och ett till synes uselt hantverk från experternas sida. Vi börjar med det spännande motsatsparet: 

En kvinna berättar om sina preferenser hos potentiella partners. Hon uttrycker en önskan om att känna en trygghet, hon vill ha en man med en trygg famn. En egenskap som Malin själv översätter till ”en man som är lite längre, lite större”. Hon förklarar vidare att hon söker efter en famn som hon ”får plats i”. Att få plats i ens partners famn är INTE en orimlig önskan. Tyvärr har experterna som matchat ihop Malin med hennes blivande man tagit hennes önskemål och gjort helt tvärtom. OERHÖRT typiskt psykologer att ”se vad personen EGENTLIGEN behöver” och tro att man vandrar runt i livet i blindo och inte vet sånt själv. Stackars oskyldiga Malin säger bara: ”Ge mig den största kroppshyddan ni kan hitta” och experterna går runt hela Sverige med lykta och lyckas plocka hem: den minsta mannen som någonsin funnits i universum, Daniel.

Okej han ÄR INTE så liten men han har tydligt mindre kroppsarea än vad Malin önskar. Det är uppenbart att det fanns kanske 3-4 rent personlighetsmässigt identiska män och de plockade ut den kortaste för att Malin ska VAKNA UPP ur sin naiva världsbild där långa män = perfekta partners. Experterna verkar tänka att lösningen på Malins problem helt enkelt är att bortse från vad hon faktiskt tycker är snyggt. Blicka NEDÅT Malin, det är vad experterna vill säga henne. Blicka nedåt. Detta är kanske exakt lika framgångsrikt som när en oerhört rik kvinna i programmet blev ihopmatchad med en simpel varm snickare och när han skulle flytta hem till henne tog han sina grejer i en blå IKEAkasse. Lidelsefulla scener som bottnade i någon form av klassförakt spelades upp efter det och jag är rädd för att Daniels något korta ben är Malins IKEAkasse. Men vi får se.

Den här mannen, Daniel, bejakar sin manlighet. Det har gåtts på raw man-kurser och det spelas bongrotrumma i grupp med andra män ofta. Framförallt händer detta:

Han hänger som en fladdermus från taket varje dag. Utformningen av Daniels hem har inte framgått helt men jag fick en känsla av att det där faktiskt är hans sovrum, och hängmattan hans säng. Om han och Malin ska flytta ihop kommer hon tvingas lära sig att knyta ihop benen i någon sån där sarong i taket och sova med huvudet sprängfyllt av blod och inälvor och allt sånt. En utmaning.

Utöver detta poängterar Daniels syster hans absolut främsta egenskap:

Han är så som han är och har alltid varit det.

Vidare är min förhoppning ändå att dessa två människor ska hitta varandra på något plan. De verkar mysiga!!! Kloka!! Och uppenbarligen är Daniels famn så pass stor att Malin kommer få plats i den, för kolla här hur många bongotrummekillar som får plats i den famnen SAMTIDIGT:

Vidare nu då, andra paret. Jo, experterna är så oerhört stolta över matchningen de gjort med dessa två människor men det är ett slarvigt jävla projekt de utfört, ursäkta mig. ”Likheterna” mellan de två personerna visas upp på ett oerhört förnöjt sätt av produktionen. Här kommer likheterna:

Han bor i Årsta (ser nu vid lite redigering att jag valt en printscreen där det ser ut som att mannen i fråga är antingen en and eller en sån där liten flytboj högst upp i bild. Om så vore fallet hade jag dött lycklig men det är TYVÄRR bara en dåligt tagen printscreen. Den första personen i detta par ÄR en riktig människa, men han syns inte på bild här. Ville bara reda ut det)

OCH HON BOR OCKSÅ I ÅRSTA!!!

Han joggar i Årsta (nu ser ni klart och tydligt att det är en riktig man i bild även om flytbojen faktiskt är närvarande även på denna bild… Vi kan inte spekulera mer i detta nu, det är en RIKTIG PERSON och inte en flytboj)

Men vad i helvete, JOGGAR HON OCKSÅ I ÅRSTA???

Hon har alla Harry Potter-böcker hemma!! Något som verkligen inte alla i denna generation har!!!

Vad fan är det han säger…… Har han… näe…. näe??? ??????

Hon tycker det är viktigt att förstå hur politik fungerar. En åsikt hon förmodligen är helt ensam om.

Han har samma kontroversiella tankar.

Förmodad tid tillsammans innan samtalsämnena fullständigt tar slut: 45 minuter. Ett kort men säkert trevligt äktenskap.

I övrigt verkar Miha och Niclas vara två varma människor och jag hoppas för guds skull att det är tv-teamet som är dumma i huvudet och inte kan få fram några tydligare argument för varför de kommer älska varandra. Jag tror på kärleken!!!!

Det mest kritiska i hela programmet måste dock vara det här:

Inte bara att en av experterna, Fredric, vid ett tillfälle uttrycker att en av deltagarna ”visar upp sig som nästan LOJ” utan vad denna Fredric har för LOJ jävla frisyr.

Framifrån ser det ut som en helt vanlig killefrilla. Rakat på sidorna, en aning längre i mitten. En aning tror man.

Klart och tydligt: rakat på sidorna och en aning längre i mitten. En aning, tror man fortfarande.

Sen får man se det där jävla åbäket från sidan. Det ser ut som en mörk tunga av hår som slappt vilar på hjässan. Hela frisyren är någon form av 3d-tavla som var lite cool i början av 2000-talet där den ser ut på ett visst sätt när man kollar från ena sidan, och byter man position ändrar tavlan plötsligt utseende.

Ja HERREGUD vilken säsong vi har framför oss. Oavsett om man är intresserad av hur det kommer gå för paren eller hur det kommer gå för Fredric Bohms frisyr. Mycket nöje!

Erika

 

12 kommentarer | “ÄNTLIGEN Gift vid första ögonkastet!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  Alltså TACK för att du också reagerade på frisyren! Jag upplevde ett ordentligt moment av ”vänta whattefuuuUCK?” när jag såg det. Jösses.

  Nä men det ska bli spännande att följa de här äktenskapen. Och frisyren. Söndagarna är räddade!

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Ellen skriver:

  Eller hur! Är det inte lite nazifrisyr över det hela? Och undrar om han haft denna frisyr HELA tiden i de andra säsongerna denne ”expert” varit med i och det är första gången han filmats sidledes eller om det är hans nya grej?? Så många frågor!

  Men vad trevligt att du också kollar så man har ett forum att ventilara denna serie i :)

 3. Ell skriver:

  Notera dock att båda har Harry Potter-böckerna först på svenska men sedan från femman går de över till engelska (ja okej jag tror snubben har några av de första böckerna i pocket också, men de är clearly köpta i efterhand). Tänker en sig då att de köpte dem när de kom ut antar jag att detta reflekterar deras tilltagande engelskkunskaper plus att nånstans där exploderade internet till en punkt att det blev ohållbart att vänta på de svenska utgåvorna för då blev en spoilad till förbannelse.

  Baserat på detta, utan att ha sett programmet, tänker jag gissa att båda fyller 30 i år och att teamet ba ”även det har de gemensamt!!”.

 4. Lena skriver:

  Hoppas att du kommer att uppdatera oss om hur det går i fortsättningen!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   Jag är tyvärr alldeles för lat och trött för en kontinuerlig uppdatering, men nog kommer det någon form av uppföljning!

   1. Maya skriver:

    snälla uppföljning!!

    1. Erika Petersson skriver:

     Jag VILL gärna!! Kanske efter nästa släpp tänker jag!

 5. Kou skriver:

  Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag. här är e-postkontakten till Oduduwa dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm – BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar – SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från ”dålig dröm”
  * fertilitetsmagi – Var gravid och föd ditt eget barn.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 6. Norton.com/setup skriver:

  There are many of us exploitation devices for net aquatics, chatting, on-line looking and socialisation. Therefore, it’s become necessary to own associate degree antivirus put in on your device so as to safeguard your information and device from viruses, malware, and different malicious activities.

 7. Thank you for sharing article with us

 8. No matter how many times I come to read your articles Never been disappointed It’s all fun. You are really good and great. I want to keep reading

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg