Bonde söker fru avsnitt 3

10:58 2019-10-12

Ingen anledning att dra ut på det här, vi börjar väl direkt:

2 minuter in i avsnittet var majoriteten av oss redan förundrade över hur tv4 ORKAR hålla på.. Vad är det för praktikantgalning som får igenom idéer så som ”kan inte två av bondetjommarna dricka tropicana på terassen i inledningsscenen” nej nej nej ingen av oss köper det där.

 

I övrigt startar avsnittet med en, hos tittaren, oro för Alexanders sömnbrist. Han har i 100% av avsnitten berättat att han sovit dåligt. Långvarig sömnbrist kan leda till allvarliga psykiska problem. I tredje avsnittet börjar Alexander med att fråga alla brevskrivare om de vill komma hem till honom (istället för det han egentligen ska fråga, om de vill hänga med på en gruppdejt) till Linda Lindorffs stora förtret. Detta är på grund av någon av dessa två anledningar:

 1. Han är trött på programmet redan och skiter faktist fullständigt i dejterna, han vill bara att någon ska komma hem till honom NU
 2. Sömnbristen har börjat driva in honom i en lugn och harmonisk psykos

Hahaha älskar….. älskar…

Han får kritik av Linda men jag känner bara….. det är väl hans jävla program eller? Låt honom göra som han vill? Vill han ha ett Big Brother i sitt hus i Dannike så låt honom?

”VILL DU KOMMA HEM?” Det är faktiskt ett väldigt romantiskt sätt att be någon flytta in hos en på… Men nu ska ju ingen av dessa kvinnor flytta in till honom i det här skedet, så frågan blir istället gränspsykotisk.. Men det är fint oavsett. Jag tycker faktiskt det är svårt att inte känna att Alexander är jävligt FIN i sin själ eller hur man nu ska uttrycka det.

Och Pelle Pelle Pelle…..

Äh så jävla trött på Pelle här…. Gissa vem han bjuder in

Jaa ja ni har varit ihop i sju år och spelat innebandy varje dag jag är klar med er. Färdig!!

 

Och Jimmy Jimpalainen Jimpster…

Jag tänker på Susanne… Susanne arbetar som förskolelärare och har, som så många av oss andra, gått in en hel del i sitt yrke. Det är liksom en LIVSSTIL att vara förskolelärare. Man får ett speciellt sätt att prata med människor på, för man är ju mest van vid att prata med väldigt små människor. Det är i många fall oerhört skönt när någon pratar med en som om man är ett barn. Irriterande ibland, ja absolut, men när någon liksom mentaliserar överdrivet mycket i ens konversationer slappnar ens hjärna av och faller i regression. Man behöver inte ta ansvar för någonting. Det är så jävla skönt. Därför förstår jag Jimmy, för jag hade också valt att dejta en person om den personen alltid pratade med mig som om den precis ätit en god glass. Man blir glad och lugn. Man kanske egentligen inte kan bli lycklig förrän man blivit ihop med någon som väcker en varje morgon för att fråga vilken färg man vill ha på sina pannkakor (hade faktiskt en tjej i min högstadieklass vars vardag såg ut så, ett spännande sätt att uppfostra en 14åring).

 

Vi behöver också diskutera segmentet efter valceremonin när bönderna får krama de lättade utvalda. Kramen är, så att säga, fri. Man får kramas hur man vill. Men när man ska dejta ett gäng personer samtidigt på bästa sändningstid, då kan man väl ändå bespara dem förödmjukelsen att kramas i grupp… Man kan väl det?

Alexander, som den KÄNSLIGA man han hittills upplevts som, tar sitt jävla ansvar och kramar varje solroskvinna var för sig. För så GÖR MAN faktiskt. Om de har formulerat brev i flera timmar och valt ut sina soligaste outfits är väl en personlig kram det enda man kan begära i gengäld….

Oscar det lilla lammet skiter dock i deltagarnas rätt till egenkram och placerar sina armar som en hök över allas nackar. Verkar som att de leker den där leken man hade på gympan ibland, där man skulle se hur många femteklassare som fick plats i en och samma rockring. Här är Oscars armar rockringen. Alla verkar få plats och ha gott om utrymme för att bli obekväma med att andas in varandras andedräkter. Tillsammans stirrar de ut över rabatten. En märklig kram. Kanske mysig också, vad vet jag!

 

Ja, Jimmy Den Trygge tar sitt förnuft till fånga och visar detta genom att omfamna varje person för sig. Tack. Hittills tycker jag faktiskt att han bara osar ansvar, den mannen.

Men Pelle han är färdig med sånna dumheter som att kramas enskilt, jaja. Det är också jävla magstarkt att fråga gruppen om man får en gruppkram…. Vad är alternativet? Stå bredvid och kolla på medan han kramar de fem andra? Ett genidrag… Tycker också man kan skåda i denna printscreen att gruppkramen egentligen är en kram mellan Pelle och Anna, där resten av brevskrivarna liksom ställer sig runtom och skyddar det älskande paret med sina famnar. Det ska bli härligt att se resten av säsongen som består av att i 8 avsnitt spelar Pelle och Anna innebandy ihop samtidigt om 4 cheerleaders med brustet hjärta står vid sidan av och hejar.

Tycker vidare att det var en härlig stund när Pelle ville dansa med sina dejter och den här härliga konversationen dök upp:

Men vad jobbar egentligen älskade Josephine med om hon ”ALLTID RAMLAR på jobbet”?? Och HUR kan Pelle bemöta detta med ”Det får man göra” istället för ett normalt svar som kanske hade varit ”Ta upp det med facket, det låter inte som en trygg arbetsmiljö”.

Finns inga ord för hur trött man blir på de där två… Trots att det är ett dejtingprogram vi kollar på, så orkar man redan inte med dem. Men BLI IHOP DÅ…

 

Ja, och den här skärgårdsdoktor-dejten var ju inte direkt någon glädjestund heller. Jag lider med de stackars deltagarna!! Det slog mig hur jävla hemskt det måste vara att sitta ihop i en båt med människor som konkurrerar om samma partner….. Dricka lite bubbel och skåla med en sverigeflagga i bakgrunden medan man guppar över vågorna… KÄRA NÅN…

Men Oscar är taggad på att åka lite vattenskoter iallafall. Att han blivit så kär i att en av deltagarna är en jätteliten tjej som kör en jättestor lastbil, ja det är kanske inte särskilt förvånande. Jag tror dock inte att det är den slutgiltiga kärleken i Oscars liv. Det är klart att man blir blixtförälskad när en så liten varelse kör monster truck till vardags men den brinnande besattheten ÄR inte tillräcklig grund för ett äktenskap… Oscar vet inte riktigt själv vad han letar efter än.

 

Förmodade händelser i nästa avsnitt:

Alexander har sovit sammanlagt 4 timmar under veckan och börjar tala i tungor och virka peruker av hö

Anna och Pelle har förlovat sig i en innebandyhall

Susanne tar med Jimmy till legoland

 

Kram och hej, va härligt det är med tv.

5 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. majece skriver:

  In my opinion, examples from https://admission-writer.com/blog/scholarship-essay-examples will help you to write scholarship essay. I had such experience, by the way

 2. Tom Bailey skriver:

  Hello, I want to thank you for sharing this interesting information. Moreover, the seasoning which is mentioned here will be are really nice and great. I will try to cook some dishes after I will complete my https://quality-essay.com.

 3. althurayaa skriver:

  Thuraya Home has the best workers who have great experience in cleaning the floors and walls of tanks with effective sterilization
  https://bit.ly/3CM0Iel

 4. Flawless for your article. It all fits together very well. Everything fits perfectly. You have written the content very well. I don’t think anyone can do it. Every time I find new information I will always enter your blog first. to receive new news.

 5. Thanks for wonderful post. your post is very well written and unique.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG