Bonde söker fru avsnitt 6

09:55 2019-10-31

JahAPP allihopa nu är det dags att gå igenom senaste avsnittet av PARADISE HOTEL ursäkta mig, Bonde Söker Fru. Tyvärr hettade det till ganska mycket i det här avsnittet, och jag är egentligen i grunden prydare än den prydaste lilla prästen i småland, så jag klarar ICKE av att se människor vara ömma mot varandra. Varken i tv eller i verkliga livet. Det ser ut som att den här HÅNGELsäsongen kommer vara en pärs för mig att kolla på, och jag önskar att jag någon gång i framtiden kan få vara regissör för ett fullständigt platoniskt dejtingprogram som kan heta typ ”Bonde söker hyfsat nära VÄN och ingenting mer än så och man sover i separata sovrum!!!!!”

Nåväl. Nu tar vi oss igenom detta avsnitt av Big Brother hahaha förlåt jag ska sluta

 

Precis som alla andra realityserier som följer människor liksom kontinuerligt, intensivt och dygnet runt lämnar BSF en oerhört förvirrad vad det gäller tidsaspekten. Är varje avsnitt en dag på gården? En vecka? Ett halvår? För oss var det ju en vecka sedan som alla flyttade in på gårdarna, men avsnittet verkar dra igång morgonen efter deltagarna blåst upp sina madrasser i Alexanders föräldrars hus.

Trots att det är den första frukosten deltagarna har med Alexander och de knappt hunnit hälsa ordentligt  ringer Linda Lindorff DIRR på morgonen stressad som en jävla mäklare…. Alexander svarar i sin telefon med för- och efternamn som om han är något sorts kommunalråd men det gör ingenting.

Det som är konstigt är väl att en av de här stackars kvinnorna måste bli bortvald av Alexander samma dag, alltså inte ens ett dygn efter att hon kommit till gården? Snälla GUD så elakt, jag behöver alltid minst 8-9 veckor för att göra ett någorlunda intryck på någon människa i världen. De som gick i min klass i lågstadiet har börjat tycka jag är helt ok först nu, när det gått 18 år och de hunnit smälta intrycken lite. Orättvist!! Hur ska man hinna få nån att bli kär i en när man bara suttit och druckit lite juice ihop med sömnsvullna ögon. BLINDA kattungar sitter runt ett bord och äter gröt och en av kattungarna måste, trots att han knappt lyckats öppna ögonen för att se vilka andra som sitter runt bordet, be en av dem att åka hem igen. Det går såklart inte.

Hahaha men så jävla FIN som frågar personen som ringt upp om hon ”Har vaknat??”. Vi är inte värda Alexander, han är för bra för oss. Jag vill prata i telefon med Alexander. Så jävla varmt och härligt.

Men..   

Jag undrar om DETTA var den snikna planen som det flaggades för i förra avsnittet…

Ditt lilla….. monstergeni…. Att sitta i grupp och få de andra att bekräfta att det är klart det är OKEJ om Jimmy pussar runt på folk.. Samtidigt tänker jag… du behöver inte få någons tillåtelse för att PUSSA på Jimmy Jay Leno när du är med i ett dejtingprogram… Men främst blir jag obekväm: ska ni redan börja umgås med munnarna på det där sättet… Ni har hängt på gården i max 24 timmar?? Är detta Love Island animal edition nej alltså jag vet inte… Redan när hon sa att hon ”gått in till jimmys rum när alla sov och snott åt sig två kramar” kände jag mig som en orolig förälder till en 14åring som börjat umgås alldeles för mycket på sitt rum med nån annan 14åring.. Vilken jävla stress asså, lugna NER er!!

 

Och så tycker jag det var helt sinnessjukt att Klara blev glidtacklad av en riktig monsterget under sitt häng med Oscar och hon brydde sig såhär mycket: ingenting :)

Hon är…. statue of liberty?? Alltså man SÅG diskbråcket uppstå i bästa sändningstid och hon visade inte några tecken på svaghet överhuvudtaget. Hon är uppenbarligen inte bara en kandidat till att bli Oscars fru, hon är också av rätta virket för att:

 1. Jaga och döda älg med sina bara händer
 2. Föda stora barn utan bedövning
 3. Vara Arnold Schwarzeneggers PT och livvakt

Helt otrolig person, Sveriges högsta smärttröskel.

Jaja och efter den där helt normala oskyldiga kyssen kände jag: jag måste gå och skölja mina ögon med vigvatten. Jag har sett synd på tv. Återigen tänker jag: det är FÖR TIDIGT?? Ni kan inte stå och hångla i bregottfabriken redan nu…. Men vissa av deltagarna ger sken av att de har bott på de här gårdarna i flera månader, medan andra blir väckta av ett telefonsamtal från Linda 07.30 dag ett där hon säger DU MÅSTE VÄLJA FRU NU IDAG JAG HAR BOKAT PRÄSTEN SES 15.30!! Jag behöver en klocka som tickar uppe i högra hörnet som i Fångarna På Fortet så att jag vet om det är rimligt eller inte att stå och gosa i fjällrävenkläder på en äng eller inte..

Och sen tyckte jag det var en lite otydlig scen efteråt där Anna satt på en sten vid en sjö i en skog och spanade ut över slätterna… Det var liksom klippt som att man skulle förstå att Anna satt och KOLLADE på detta fysiska umgänge på avstånd och lyssnade på Kent eller vad hon nu gjorde… Men hon såg väl ingenting?? Fritt att spekulera, ring mig.

Hihi. Tyckte det var fint av Oscar att, precis som på ett scoutmöte för 8åringar, fråga om nån ”har en rolig historia”

Och tyckte det var ännu finare av Minna att använda det som en övergång till att absolut inte berätta en rolig historia utan säga JO JAG HAR ETT SKÄMT EH DET HANDLAR OM ATT DU OCH JAG ÅKER IVÄG ETT TAG? :)

Och sen… den oklara scenen om ”djup”

… Vad är DJUP… Vad menar ni… Det mest förvirrande var att det kändes som att båda var HELT SÄKRA på vad de menade med den här konversationen.. Om vad som är att vara ”djup” och inte. Och de lämnade nästan oss tittare med känslan att vi själva är för grunda för att förstå den här dialogen om djup. Men djup verkar handla om att prata om saker som tynger en, och motsatsen vore då detta:

Minna sitter alltså i bubbelpoolen med en livs levande KBT-terapeut…Det där är ju en väl beprövad teknik. Man känner sig ledsen men istället för att ventilera att man känner sig ledsen och kanske fundera över varför man gör det så går man och spelar lasergame. Det är väl skitsamma!! Det funkar bättre. Detta kommer kanske inte i framtiden gå ihop så väl med att Minna vill sitta i bubbelpoolen och snacka känslor men då kan ju Oscar åka vattenrutschbana medan hon sitter och ÄLTAR. Sen kommer Oscar fram till poolen och frågar om Minna har nån ”rolig historia” nej nej… Det här är två väldigt fina personer som jag inte tror det kommer fungera mellan.. Det är vad magkänslan säger!!

Och ja… Kan man få äta en liten middag och ta sig ett glas i en nerklottrad hydda utan att bli spontanlämnad av en man i fleece…… Äh, det var väl egentligen ett rätt humant sätt att dumpa nån på (så lindrigt som det kan bli att bli dumpad i tv). Tyckte faktiskt det var moget och klokt att inte vänta till parceremonin eller vad det heter, utan faktiskt rycka tag i Susanna och gå iväg och berätta att du, du HAR en för tight mössa för att det här ska fungera. Jag är mer KEPSKILLE så det kommer inte gå.

Och sen togs väl det här emot med lite varierande känslostyrka av resterande deltagare. Kommer inte kommentera.

Tyckte det var en rolig scen iallafall när Susanna säger hejdå till de andra deltagarna och är jättefin och snäll mot dem och sen säger typ JAG ÄR INTE ARG PÅ JIMMY och sen klipp till:

 

”Jimmy” som talas om i tredje person sitter 40 centimeter bakom och skäms som en liten hund under sin keps… Ahh vi kunde alla känna hur dåligt han mådde precis där. Det finns en alldeles särskilt skam som ligger i att berätta för andra människor att man lämnat en fullständigt normal sympatisk fin person. Men oavsett, det var väl rimligt det här!! Vi kan återhämta oss. Susanna har en underbar kärlek som väntar henne!!! Och framförallt en anställning på valfritt tv-program som programledare, enligt Johan iallafall. Jättebra!

 

Hej!

25 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 6”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Therese skriver:

  Skrattade alltså högt genom hela inlägget?? Otroligt kul!

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare 10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Erika Petersson skriver:

   Blir GLAD av detta. Tack!!

 2. Agnes skriver:

  Har inte ens följt Bonde men såg ett avsnitt igår och överväger nu att fortsätta kolla ENKOM för de här inläggen

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha åh. Tar detta som en enorm komplimang, stort tack ska du ha! Hoppas du fortsätter kolla!

 3. Hanna skriver:

  5/5 recension! Guld är du.

  1. Erika Petersson skriver:

   Alltså tack! Verkligen!

 4. Linnea skriver:

  Haha enda anledningen till att jag följer Bonde är för att du recenserar. Du borde få betalt av tv4 för reklamen!

  1. Erika Petersson skriver:

   Det här var fint. Blir jätteglad! tv4 borde ringa… snarast… Ska säga dem några sanningens ord

 5. Hanna skriver:

  Mitt bästa torsdagsnöje är numera att sjunka ner i soffan med telefonen i högsta hugg och skrocka gott åt dina bonde-inlägg! Älskar! Vill dock inte råka slå på selfiekameran i dessa goa stunder… tack å bock!

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha Hanna!! Va glad jag blir att du tycker det är kul! Tack för att du skriver det till mig.

 6. Natalie skriver:

  Vissa saker är riktigt spot on men andra inte alls. Det ska du veta!! Det är halvkul.

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha oki :)

 7. hej skriver:

  dog av garv

  1. Erika Petersson skriver:

   <3 Tack!

 8. Sandra skriver:

  Har en kompis som jobbat med BSF-produktionen och ja, dom är EN VECKA på gården (inte en ”sommar på gården” som det ser ut i tv). Låt sjunka in :/

  1. Erika Petersson skriver:

   Åh HERREGUD……… Känner mig helt sänkt av den här informationen. Lurad liksom. Och så känns det sorgligt. Fan!!!

 9. L. skriver:

  ok nu skulle jag skriva en replik på ”Möte på perfect Day”-inlägget, men fjanten där har inaktiverat kommentarer!

  Kontentan var i alla fall att de borde ge dig mer plats som recensent av allt, istället för att 1. låta nån spåna om att lite halvironiskt killigt starta en blogg som om det vore 2012. 2. låta spattiga 15åringar som den där Bjongo eller vad han hette, ta plats från kvinnogenier och nöta på oskyldiga tangentbord.

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha åh. Jag uppskattar att du tycker det är roligt att läsa här!! Jag tänker att så länge de inte kickar mig och tar in en annan bloggare så är det ju ingen som tar plats på bekostnad av någon annan. Jag får enligt kontraktet skriva en miljard inlägg i timmen om jag vill. Men jag tar till mig dina fina ord!! Tack, verkligen.

   1. Sofia skriver:

    Kan du inte lämna ng? Uppskattar också dina inlägg så mkt men så störigt med all reklam på ng och verkar verkligen vara en jävla piss-verksamhet som ger bloggplats till sina dumma polare och numera även kapitaliserar på en missbrukare vilket ju är så vedervärdigt. Så ofräscht att dra in trafik på dokumentation av ett återfall. Byt SNÄLLA!

 10. merly skriver:

  är här för att vittna om vad den här stora stavspelaren har gjort för mig. Jag tror aldrig på trollspel, förrän när jag frestades att prova det. Jag och min man har haft många problem att leva tillsammans, han kommer inte alltid att göra mig lycklig eftersom han har förälskats en annan dam utanför vårt äktenskap. Jag försökte mitt bästa för att se till att min man lämnar den här kvinnan, men ju mer jag pratar med honom desto mer gör han mig ledsen, så mitt äktenskap föll i skilsmässa eftersom han inte uppmärksammar mig. Så med all denna smärta och ångest, bestämde jag mig för att kontakta denna stavhjul för att se om saker och ting kan träna mellan mig och min man igen. den här trollformaten DR PEACE berättade för mig att min make verkligen är i en stor röra, att han har varit en charmig magi, så han sa till mig att han skulle göra allt som vanligt igen. han fortsatte och kastade trollformeln för mig, efter 3 dagar han kastade trollben på min man han ändrade helt han kom ber om ursäkt till mig och sa hur han behandlade mig att han inte visste vad han gjorde, jag och min man är tillbaka toghter Jag tackar verkligen DR PEACE för att ha fått min man tillbaka till mig. Jag vill att alla ska kontakta honom för dem som har några problem i samband med äktenskap och problem med relationen, han kommer att lösa det åt dig. Dess e-postadress är här: doctorpeacetemple@gmail.com
  WhatsApp: +2348059073851
  Viber: +2348059073851

 11. Alberto Grace skriver:

  God dag alla, det här är mitt vittnesbörd om Dr. Fasoyas bra arbete som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. make som lämnade mig ut de senaste 3 åren, så småningom med den här mannen på en bloggsida som bokförts av en eller är klient för hjälp, min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

  Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om ett stavaggregat som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavavläggaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara för att säga tack uppriktiga och sanningsamma stavmästare, sir allt du berättade för mig har skett och tack herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt det stavmästaren berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på:

  E-postadress är (fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på

  Whatsapp +2348151918774

 12. Russian Girl skriver:

  Hey Guys i am a Russian High Profile Lady working in Delhi for fun. Just call me for all your needs. I am here to give you perfect service at your demand. As a professional working woman, I understand the importance of maintaining a reputable image and conducting business in a professional manner.
  https://renasingh.com

 13. When I read your content it made me want to keep reading. It contained new knowledge that I had never read anywhere before.

 14. This is really amazing website that I have been found here.Thanks for providing this amazing article.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg