Bonde söker fru avsnitt 7

15:04 2019-11-07

Hej kära små kultingar

Nu har vi kollat på samma tv-program igen och det är dags att diskutera vad som flimrat framför våra små trynen. Först vill jag ta upp att jag fick en kommentar efter senaste inlägget, av en person som känner en person som arbetat med BSF-produktionen. Enligt denna källa är deltagarna på gården EN YNKA LITEN VECKA?? Kära kära tid. Så när deltagarna säger såhär ”bla bla verkar ha kommit mycket närmare bla bla än vad jag har gjort” så innebär det inte att det under några veckors tid har verkat som att några personer kommit nära varandra. Det syftar snarare på att man känt av lite vibbar mellan två personer den senaste kvarten. Och är det något vi vet om känslor så är det ju att det blir som bäst om man stressar fram dem!!!

Utöver detta vill jag först kommentera vilket extremt stökigt avsnitt det här var. Man kände sig liksom inte involverad i någonting, två av deltagarna grät och det skrapades bara lite på ytan till varför, plus att den första scenen gavs alldeles för lite utrymme för att inte lämna tittaren i total förvirring. Vi börjar där:

Direkt hoppar vi in i Alexanders underbara underbara hus som faktiskt är en direkt avbildning av hur jag tänker mig att det ser ut innanför pärleporten i himmelriket. Det är såklart intressant att tjejerna inte har fått gå in och kolla hur Alexander bor förrän nu, men med tanke på tidigare kommentar så har ju dessa tre kvinnor endast varit på Alexanders gård i 4,8 sekunder.

Ja det ÄR jättekonstigt att ha en bar och ett dansgolv hemma. Särskilt när dansgolvet också är pyntat med:

En lykta utan ljus placerad 1 dm från väggen
En picknickkorg typ i hörnet fast inte riktigt
En 3 dm lång Buzz Lightyear framför elementet

Han har också en stor jävla monsterkikare bredvid barstolarna så att man kan se till (om man vill) att vara riktigt packad när man står mitt i natten och spanar så att inte UFOn vandrar runt i ens trädgård och snor ens kor. Oändliga möjligheter i detta rum!

Men det konstiga var ju inte baren eller kikaren eller något av det där utan att.. Alexander stannade kvar utanför när deltagarna gick in för husesyn? Inte för att han skulle jobba utan för att han skulle STÅ vid stentrappan. Och skämmas eller vadå?? Kanske vakta orten Dannike. Kanske skulle han klippa gräset med kökssaxen, vad vet jag. Oavsett: oklart.

Tycker INTE det framgått tillräckligt tydligt tidigare att Alexander lagt hela den vinst som hans företag genererat på merch från olika heavy metal band. Kossorna i hans hagar har ingen jävla aning om att mjölken de producerar gör det möjligt för honom att varje kväll beställa hem olika badshorts där det står ”JUDAS” på ena skinkan och ”PRIEST” på den andra. Han är så jävla spännande, rent utsagt.

Blev också rörd av hans väldigt tydliga sorteringar bland plattorna. En gång kände jag en man som älskade böcker och han sorterade sina böcker efter efternamn på författaren, som på ett bibliotek (han var lite galen). Alexander är mer såhär: ”Tyska hårdrocksplattor längst bort. Tyskt här, och lite längre bort där.” Det är också ett sätt att sortera. Tyckte det var lite misstänksamt att ms. whitesnake inte ljudligare kommenterade att Alexander bor i på Sweden Rock fast inomhus men jag får utgå från att hon var stum av glädje.

Ja och sen har det kanske blivit en lite väl stor känslodebatt vad det gäller Oscar, eller kanske snarare Minna. Nu förstår vi alla såklart att det händer saker på den där gården vi inte får se men jag har svårt att tänka mig att produktionen skulle undvika att visa om det eventuellt skulle ske något ”drama” på gården. Vi som är vana vid Paradise Hotel och andra program som är tvns motsvarighet till amfetamin blir ju snarare lätt uttråkade av bristen på drama i BSF.

Så: vi kan väl ändå konstatera, om det sker drama på gården, då får vi se det? Och hittills har vi inte sett något mer dramatiskt från Minnas sida än att hon ville åka bil (obs med säkerhetsbälte) till ett badhus med Oscar.

Man kan då fråga sig…. Vad är det för relation du vill ha… Oscar visar ju sig här vara en lämplig kandidat för mitt platoniska dejtingprogram ”Bonde söker hyfsat nära VÄN och ingenting mer än så och man sover i separata sovrum!!!!!” för starka känslor är inte hans grej. Och det gör ju en förvirrad! För han vill bli ihop med någon men inte pyssla med starka känslor?

Och det är väl rimligt då att som brevskrivare känna att när vi pratar så känner jag mig som ett freak för att jag har några fler känslor än dessa tre: hungrig, trött, och glad. Då vill jag åka hem.

Oscars svar visade både på förståelse men samtidigt något form av… förakt?

Frågan är om det är kränkande eller inte att höra en 22åring iförd tröja med trycket ”Fredagsmys” säga, i sann dramatisk manér ”Jag vet inte vad du behöver”, och med detta TYP insinuera att han inte vet hur fan han ska HJÄLPA Minna.

 

Jag tycker det är fel att måla upp Minna som att hon är helt bindgalen och endast styrs av sina DJUPA DJUPA KÄNSLOR som de pratar om hela tiden. Visst hon fällde en tår när hon blev inbjuden till gården av Oscar men kära lilla kristus hade inte vem som helst grinat eller gjort ännu värre saker om man tvingats vandra runt på en gräsmatta i 35 graders värme iförd nån skavig byxdress och så kommer det fram kameramänniskor var fjärde minut och petar en i ögat och frågar ÄR DU KÄR ÄNNU DÅ??

Aja, vi ska ju inte diskutera huruvida Oscar resonerar rätt eller inte, det är ju han som dejtar!! Vill han enbart söka efter människor som har samma känslospektrum som en varm sten på stranden får han såklart det. Men det känns fel att Minna ska traska runt resten av livet och berätta för sina barnbarn att hon sökte till bonde söker fru ett år men att hon åkte hem på eget bevåg eftersom hon ”var för känslig”.

Vi lämnar Minna med den ovärdiga komplimangen att hon är ”duktig på att känna”, vilket tyvärr är lika snällt som att säga till en person i koma att den är bra på att ta det lugnt.

Nu något roligare:

*Chet Baker – I fall in love too easily spelas i bakgrunden*

Hahaha ja äntligen får man se Pelles glada glada plyte i tv igen. Har fan saknat honom i veckan. Nu har han umgåtts med 3 tjejer i ca 48 timmar och han är väldigt kär i alla tre såklart. Det finns ingen människa i världen som kan leverera repliken ”den här dagen har varit känslomässigt kaos” med ett så ärligt leende. Han ääääälskar känslomässigt kaos. Haha HUR FAN kan han hunnit bli så katastrofförälskad i tre människor på 2 dygn… Som en glad hund som får träffa andra glada hundar i en hundrastgård!!

Och på tal om känslomässigt kaos…

Sån jääääävla fnissig Efter Hångel-stämning i det här köket alltså. Det var väldigt svårt att förstå vad fan som försiggick när Isabelle skrek ”MEN VAR NORMAL!!!” klockan 8 på morgonen till Jimmy som var iförd full militärmundering.

Men sen efter förklaringen att de hade pussat på varandra kvällen innan så tror jag hela Sveriges befolkning bara.. kände igen sig? Och kanske suckade irriterat. Fy fan det FINNS tyvärr inget störigare än det lite nyfiket förälskade beteendet. Det sämsta jag vet är att vara i ett rum där två personer har ”kemi” som kanske är outtalad och väldigt nyupptäckt. Den där flirten när man liksom ”bråkar” lite med varandra. Isabelle och Jimmy kändes här som att de skulle börja kittla varandra vilket är det mest VANSINNIGA sättet att umgås på. Och så ryser man ju lite när de båda typ säger att de känner en djup passion men att de är väldigt olika… brrr….

Aja skit i Isabelle och Jimmy nu!!

Ja denna dejt denna dejt.. Tyckte det var intressant att hallåan presenterade Pelles medverkan i programmet såhär innan avsnittet satte igång: ”Pelle går på två dejter, varav en går bra och en…. inte så bra”

Det här var väl inte en DÅLIG dejt? Nej visst det var ingen tunga som vidrörde något annat än gräddglass men va fan, det var ett jävla samtal? Dessutom ett oerhört varmt och fint samtal där Josephine öppnade upp sig och berättade jätteviktiga saker!!

Men är det verkligen PELLE som ska riva den där muren… Bara för att man har en mur behöver det ju inte betyda att vem som helst ska riva ner den…. Den som river ner den måste ju kunna ta hand om det som finns där bakom sen också. Äh jag blev typ lite illa berörd av detta. Har inget kul att säga. Orolig. Vill skjutsa hem henne från den glada valpen även om han är varm och fin.

Det här dock, hahaha. Så jävla låg tröskel för ”dejt” i det här programmet just nu..

Ja men är det verkligen kul med ”egen tid” på COOP?? Stå och kolla på tesilar ihop.

Jaha nu är det tydligen intressant med något mångbottnat….

Ja och nuuu passar det så jävla bra att prata känslor plötsligt. Bara man har en fasad runt det man känner så blir det spännande och bra och härligt!! Aja, en sista viktig bild:

Ja

 

Nåväl, hånglet mellan Alexander och Madeleine… Det var väl bra eller? Vet bara inte hur Madeleine skulle trivas med att sitta i baren på nedervåningen medan Alexander spelar speed metal på högsta volym och fönstershoppar på shock.se.. Men man kan mötas över gränserna givetvis!! Vi får se. Spännande. Ledsen för ett stökigt inlägg.

Puss

6 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 7”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elin skriver:

  Lusläser!! Skrattar högt!!

 2. Andy skriver:

  ”Som en glad hund som får träffa andra glada hundar i en hundrastgård!!” HAHAHAH där satt den. Perfekt beskrivning!

 3. Linnea skriver:

  Får jag bli din bästa vän? Måste man skriva ett brev och hoppas på att bli inbjuden till din lägenhet? (skippar gärna speeddejtingen, dålig på snabba svar…). Är asbra på coopdejter och älskar realitytv!

  mvh linnea på 27 jordsnurr

 4. Hanna skriver:

  Internets bästa analyser!

 5. Rolf Pihlman skriver:

  Asso de där me halloumin e så sant de gnisslar

 6. funny shooter 2 skriver:

  I value your excellent post. I am grateful that you shared this post with us.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp