Utvärderar robinsondeltagarnas utseenden och personligheter

10:45 2020-04-15

23 avsnitt in är det dags att prata om den väldigt spännande castingen i robinson 2020

Ser jävligt pigg ut men kommer aldrig bli förlåten efter att hon deltog (och förmodligen var drivande i) låtskrivandet som skedde i ett avsnitt häromdagen. Hög straffskala på brottet Skriva Peppiga Låtar Trots Att Man Är Vuxen hoppas jag. Men hon jobbar faktiskt som förskolelärare så hon gjorde väl bara som hon gör en vanlig dag på jobbet!! Lätt att falla in i gamla vanor, särskilt när går utan sömn och mat flera dagar i streck. Och resterande deltagare som deltog i låtskrivandet och framförandet ska väl kanske straffas ännu hårdare för att de för ett tag lät sig luras och faktiskt tro att de var förskolebarn i Priyas våld? Tyckte Priya kändes våldsamt skarp i början men har nu kommit fram till att hon främst pratar jättefort, lätt att förväxla de två egenskaperna ibland. Känns som att hon inte påverkas det allra minsta av att vara hungrig och spydde ju faktiskt av att äta typ 5 nötter så hon kanske är rätt bra på att existera energisnålt.

Ragnar, en glad filur som fan gör så gott han kan? Både rent socialt och spel/tävlingsmässigt tycker jag. Ormig men på en rimlig nivå. Imponerande social förmåga och flexibilitet med tanke på sin unga ålder (om vi jämför med resterande deltagare i samma ålder denna säsong). Ljuvt samtal när han förklarade för Ola vad Grindr är och Ola frågade om det stavades ”grindr.se” för Ola använder fortfarande gamla goda AltaVista. Ragnar kan gå rätt långt på god motorisk förmåga, att han är bra på att tillhöra en grupp och inte vara särskilt irriterande men kommer inte vinna. Utseende: ser ej ut att heta Ragnar så jag glömmer alltid hans namn.

Julia. En svårplacerad karaktär. Får inte ihop hennes tidigare medverkan i Cirkus Magaluf med att hon berättat att hon och hennes morsa brukade ha varsin höna på varje axel när de satt och kollade på tv när hon var liten. Allt detta i kombination med att hon är livscoach i Hollywood idag blir för mycket för mig. Utseende: livscoach i Hollywood absolut. Känns som hon har svårt att reglera sitt röstläge och skriker till kameran ibland trots att mikrofonen är 40 centimeter ifrån henne, det gör att jag ibland brister i tilltro till henne. Tyckte också det var irriterande att hon var en av dem som ville DELA UPP SITT RIS I ELVA DELAR, där tappade jag det fullständigt. Däremot: uppenbarligen bra på att vara en ledare utan att egentligen framstå som en ledare för de hon leder. En genialisk strategi i Robinson och i krig tills någon synar den. Har svårt att se att hon kommer bli utröstad inom den närmaste framtiden så hon kommer vara i framkant länge!

Omöjligt att inte tycka att denna person är LITE JOBBIG. Han är snäll på det sättet att han inte är elak. Ser ut exakt som man tänker sig att han ska se ut. Skitbra personlig sak, så bra att det nästan känns som fusk. Att ta med sig en gjutjärnspanna är ju snäppet innan att ta med en gasolspis och vips så är vi där och väger vad som är rimligt och inte.

Trots moralförstärkande foton som personlig sak är detta givetvis en människa jag älskar jättemycket. Sorry att jag råkade ta en printscreen precis när Kristove faktiskt var inne i en hypnos-session med sig själv men va fan. Ser ut som en jättelugn pålitlig häst med skäggstubb. Önskar givetvis att vi var släkt. Man undrar såklart varje dag: Vad är det på dina foton Kristove???

Försökte såklart ta reda på detta och hamnade på Kristoves hemsida som jag nu ska börja ha som startsida:

Och sen vidare till kristoves instagram:

Texten:

Får inte ihop den där bajshumorn med hans oerhörda lugn när han sitter i skräddarställning 03.00 på Fiji. Vill gärna ha hans våldsamma användning av gråtskrattemojis osedd för det förstör min bild av Kristove som toppenperson. Hans instagram tar verkligen ner honom på jorden för han bemästrar inte instagram, emojis eller hashtags helt enkelt. Synd! Men detta är såklart hans perfect imperfections som John Legend hade uttryckt det och jag älskar honom trots allt. Tyvärr är det tråkigt att det blir fler och fler egenföretagare som ställer upp i olika realityprogram för att få snurr på sin egen karriär, det finns nästan ingen som ställde upp på samma grunder i robinson som man gjorde typ 1997. Men jag har ju en blogg på nöjesguiden där jag rätt fantasilöst varvar smutskastning av mig själv med smutskastning av människor i offentligheten så who am i to talk egentligen!!

Lite snabbt vill jag bara kommentera lag Nords ibland alldeles för sorglösa inställning till att de är fastlåsta på en ö där man inte kan göra något annat än upprepa samma deprimerande sysslor varenda timme. Att fira med ett BAD känns så jävla ruttet när det enda man kan göra är att bada.

”Vi firade med att äta väldigt lite ris var”

”Vi firade med att sova riktigt dåligt”

Lag Syd:

Detta beteende följer en väldigt spännande dramaturgi. Han har ju lugnat ner sig något kopiöst och det gör mig misstänksam. Så jävla typiskt vissa människor att vara ett svin och sen komma undan med det lite för att man successivt blir mindre och mindre utav ett svin? Som att en mobbare slutar mobba och så tänker man ”fan va snäll ändå”?? Orättvist!! Utseende: Mojje men också Tarzan i tidigare säsong av Paradise Hotel. Och Erik Haag. Alla dem tillsammans fast med samma energi som Nassim Al Fakir i Bäst i Test men tänk att 90% av energin används till att vara elak och psyka ut sina lagmedlemmar istället för att ha konstiga hängselbyxor och manövrera 120 tankar i hjärnan samtidigt.

En figur med imponerande djup med tanke på sin ganska slätstrukna yrkestitel. Har visat många olika sidor verkligen!! En kameleont i sociala sammanhang, bemästrar både att vara skitelak och i nästa minut så menlöst snäll att han frågar folk hur hårda tandborstar de har, och lyssnar på svaret. Vill att han ska hänga kvar i rutan för vill se vad han hittar på härnäst. Äkta luring. Kommer såklart inte vinna men ändå komma ganska långt. Ser ut som ett stiligt men tjurigt sandpapper. Och som jag tänker mig att Måns i Pelle Svanslös ser ut. Rynkorna vid sidorna av ögonen klär honom!!

Utseende: Väldigt vanligt. Inget att anmärka på. Jättenormal. Växlar mellan att tycka att hon är en vettig bra person och att tycka att hon bara är en slät och lätt tråkig pöl. Rörd av hennes och Fabians vänskap men illa till mods av deras hemskt dåliga humor. Känner inte så mycket för Josefina åt något håll än men hon har inte heller varit en särskilt utstickande karaktär!! Känns dock som hon kan gå rätt långt för hon är stark och strategisk.

Christoffer: Lite väl självsäker person som dock verkar ha dolt denna självsäkerhet hyfsat bra för gruppen hittills? Iallafall den lätt irriterande sidan som gärna kommer med en sådan typ av personlighet. Folk verkar ju gilla honom men hittills är det otydligt om laget tycker om honom på grund av att han är stark eller för att han faktiskt har en härlig sympatisk sida. Generellt var det skittråkigt att tre relativt kända personer dök upp i rutan samtidigt, men nu när det gått några avsnitt tycker jag inte det är särskilt störande eftersom alla tre har rätt skilda personlighetsdrag och är lite underhållande på sina sätt.

Clara: Jätterena tänder. Sympatisk och vettig person med bra värderingar vet man ju sedan tidigare så vad ska man tillägga här egentligen.. En ganska rimlig Robinsondeltagare? Har många egenskaper som kan hjälpa henne mycket här. Spännande att se om den där sociala kapaciteten kan sina av lågt näringsintag eller om den bara pågår likt en evighetsmaskin trots noll bränsle. Kan gå rätt långt, topp 3 typ?

Anders gör väl sitt jobb som vanligt eller? Konstigt att han börjat krama människor som vinner olika typer av tävlingar. Jobbig gestalt generellt, utmanar inte Anders Lundin i charm på något vis, men det har han väl aldrig försökt göra heller. Tycker det känns onaturligt när han försöker fiska upp konflikter som skett i lagen. Alla frågor ställs med en påfrestande  konfrontativ ton, som om han hela tiden misstänker att deltagarna har knark i sina läger. Äh men han kör väl på. Utseende: passar bra i robinsonfärgerna han alltid har på skjortan. Typ khaki och olivgrönt.

Ser ut som alla i sagan om ringen om de hade haft regelbunden tillgång till dusch (vilket känns konstigt för han har ju inte tillgång till dusch men känns så jävla ren) Otroligt återfuktad hud. Atletisk läkare med obegränsad tillgång till oparfymerad fuktkräm uppenbarligen. Ser verkligen ut som att han varit med i Robinson i väldigt många dagar, om man med ”Robinson” menar ett fullt utrustat spa. Imponerande bevarad integritet med tanke på att han absolut kissat ner sig i tv. Och indirekt kissat ner andra i tv eftersom hans lagkamrater stod 0.3 decimeter ifrån honom när det hände. Spännande!!

Svårt att inte lida med Katarina när hon sedan dag 1 fick varje liten kotte i laget emot sig när hon föreslog en strategi för att välja ut en person att offra i allra första tävlingen. Dock tycker jag att det är sunt förnuft när man först träffar sina lagkamrater att givetvis hålla tyst och sakteligen döma varje person som gör misstaget att uttrycka en åsikt. Att hon inte körde på den typen av strategi bör väl straffas men kanske inte med psykisk åderlåtning varje dag av resterande lagmedlemmar. Hon blir så utsatt att det egentligen är svårt att utröna vad hennes personlighet faktiskt ÄR men samtidigt har hon, när hon haft sina möjligheter, också varit lite otaktisk rent socialt så till syvende och sist kanske hon inte är så bra i det här programmet ändå.

Klart man myst när Nina otaliga gånger höjt rösten åt Raymond men när de två numera spelar tillsammans känns de mest besvärliga. Tyckte inte Ninas person steg fram alls förrän hon vände sig mot i princip hela sitt lag för att få tillbaka Raymond trots att nästan ingen ville. Oavsett vad man tycker om det så var det fan rivigt, det ska hon ha. Vet inte riktigt vad jag tycker om henne i långa loppet, ibland bra och ibland tröttsam. Utseende: Imponerande obekväma och icke-funktionella kläder på sig hela tiden. Svindålig packning för en robinsonrunda, men hon verkar inte tycka att det är särkilt jobbigt själv.

Micke. Har byxorna oförlåtligt långt ner men är i övrigt en charmig och oförarglig varelse. En oskuldsfull hind i Syd-laget. Älskar honom men blir stressad av hans medverkan för jag oroar mig för hur länge han egentligen kan köra på den här taktiken att sväva runt som ett snällt spöke i bakgrunden av alla intriger. Någonstans spricker väl den bubblan när han tvingas blotta en åsikt eller göra ett val? Har iallafall nominerat honom till nobels fredspris för han är så ljuv i sin person. Han hade dock kunnat kosta på sig en liten onlinekurs i konflikthantering innan han gav sig iväg till Fiji MEN vi har ju faktiskt aldrig sett honom bli konfronterad med något på riktigt så det återstår att se om han kanske egentligen är bra på att hantera bråk. Önskar han var min kusin.

Goa gränslandet:

Lär typ vinna men är skitjobbig just nu. Ryser av obehag när han pratar engelska sådär felfritt trots att han har fog för att göra det såklart. Irriterande att han typ heter Robinson i för- och efternamn. Enda anledningen till att det vore kul om han vann är att Raymond hade blivit så jävla arg då och kanske sommarpratat en TREDJE(!!!) gång i Sveriges Radio. Det har verkligen inte framgått tydligt i programmet att Cruise jobbar som kock? Känns som en äkta kokt kyckling med broccoli-kille men vad fan vet jag. Fick respekt för honom när han höll en orm i händerna men tappade samtidigt respekt för honom eftersom han tog upp en orm med händerna. Blir spännande att se hur detta utvecklar sig.

Tjena, Jonas. God morgon. Jonas har uttryckt sig rätt klumpigt och osympatiskt många gånger och har inte utöver det visat så mycket personlighet förutom att han är jätte-jätte-jättestark. När jag föreställer mig honom skratta ser jag bara ett blankt papper framför mig. Vad tycker han är roligt egentligen? Kanske kokt ägg och annan proteinspäckad mat. Känns bra att dessa två muskelknuttar får bo inne på Surf Schack nu och prata proteinbars i enskildhet hela dagarna. Tröttsamt i första avsnittet av gränslandet när de typ sopade golvet och kallade varandra älskling och drev med att de var varandras hemmafruar, men dålig humor är icke ett nytt inslag i programmet.

 

Ps. vet ej varför jag placerade in Anders i Lag syd jävligt sjuk flippig grej gjord av mina händer utan att min hjärna märkte det Ds.

 

Härlig säsong!!

Må väl

Erk P

38 kommentarer | “Utvärderar robinsondeltagarnas utseenden och personligheter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Malin skriver:

  Stort tack för detta! En skänk från ovan nu när mästerkocksrapporteringen är över.

  1. Erika Petersson skriver:

   <3 Tack för att du läser!

 2. Peg skriver:

  Bäst i Test vore väl något att blogga om? Rikets roligaste program möter roligaste kritikern (?) borde vara ett vinnande koncept, hehe.

  1. Erika Petersson skriver:

   Det är FÖR roligt tror jag dessvärre!! Programmet får mig som *tokig kritiker* att framstå som en grå sten är jag rädd

 3. Erika N skriver:

  ”Ser ut som ett stiligt men tjurigt sandpapper.” Det är en beskrivning jag skall ta med mig OCH använda!! Så himla bra!

  Vill också ha en beskrivning av alla som åkt ut, hur ser du egentligen på Hasses högkvalitet (fantastisk!!) och hur cool var inte Pia?

  1. Erika N skriver:

   Menade Hasses HÅRkvalitet! :)

  2. Erika Petersson skriver:

   Hahah ja det blir absolut en beskrivning av alla som åkt ut, tack <3

 4. Johanna skriver:

  Att Cruise har med ett munspel! Vilken jävla mardröm att behöva lyssna på det när man är pisstrött, hungrig som fan och förmodligen hatar den som spelar…

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha ja det är något alldeles särskilt med den packningen….

 5. Sara skriver:

  Jaa skriv om VARJE AVSNITT DÅ!
  Älskar detta.

  1. Erika Petersson skriver:

   tonen!!! Lugnar vi ner!!! Ska göra vad jag kan!

 6. bennyjoy skriver:

  Thanks for sharing this post. I got information on th
  is site. Keep sharing.

 7. Thanks for sharing the information.
  Read more if you wanna know about.
  routerlogin.net refused to connect

 8. SMM Panel One skriver:

  SMM Panel One offers the best SMM services that are simply accessible to everyone. Through our genuine SMM panel services, we have assisted many businesses in gaining greater insights. If you choose us for your business, then we can help you develop your online presence across multiple social media platforms such as Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, etc. because we believe in 100% customer satisfaction.

 9. Great article, lots of information to read. no longer update thanks
  สมัคร 123plus

 10. franklin skriver:

  Thanks for sharing this post it is really usefull
  Abogado de Divorcio de Rockville

 11. hattie skriver:

  Good blog. I appreciate you sharing with us. Such fascinating details. divorcio sin oposición virginia en línea

 12. jaddujana skriver:

  We appreciate you sharing this content. quite simple to read. Contact:Chennai city sightseeing tour packages

 13. Such a informative article. Thanks for sharing. With this information I became even more knowledgeable. with this new information.

 14. jream skriver:

  Thanks for sharing this blog. Very informative. divorcio estatal sin culpa de nueva jersey

 15. ebet casino skriver:

  Feel interesting with the article you came up with. It’s very important to me.

 16. Diving into the evaluation of appearances and personalities of Robinson contestants adds an exciting dimension to the competition. It’s intriguing to witness the diverse qualities shaping this thrilling contest.

 17. anna skriver:

  rijbewijs-kopens
  Koop binnen enkele dagen een authentiek en geregistreerd rijbewijs,
  geregistreerd bij de gewenste database en community zonder het praktische
  of om het theoretische gedeelte van de examens af te ronden.

 18. anna skriver:

  fhrerscheinfabrik
  Kaufen Sie innerhalb weniger Tage einen authentischen und registrierten Führerschein,
  ohne den praktischen bzw.theoretischen Teil der Prüfungen bei der gewünschten
  Datenbank und Community angemeldet zu haben.

 19. kozy hoodie skriver:

  I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work.

 20. kozy hoodie skriver:

  I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work. kozy hoodie

 21. I am very much pleased with the contents you have mentioned. I wanted to thank you for this great article. Taylor Swift Jackets

 22. Thank you for this wonderful post, good for me, I am Getting Goods From Here.

 23. Every piece of content I’ve come across in your article is perfect. I have new ideas based on your article.

 24. Hi, I am Pune Beauty The Provider Female Escorts Service in Pune.
  Real & Authentic High-Grade Pune Escorts 24*7 High-Class Independent Call Girls.

  http://www.punebeauty.com is a Most Trusted Best Escorts call girls Provided in Pune.

 25. kavyashinde skriver:

  An excellent and motivating piece of writing. Your excellent work has pretty much satisfied me. You provided extremely useful information.
  Website:Goa Independent Escorts

 26. Riya Khan skriver:

  we have a wide range of females, including curvy friends, MILFs, young and older beauties, and gorgeous busty gals.

  https://www.hotsuratescort.com/daman-escorts.html

 27. Muskan Patel skriver:

  If you’re searching for the biggest collection of Escorts Surat across all the most well-liked categories, you’ve come to the correct place.

  https://www.muskanpatel.com/

 28. Great post! Your blogs provide valuable and helpful information liteblue login usps. Please continue sharing your knowledge through your blogs.

 29. Your blog triggered a memory, Your insights have influenced my perspective. Eagerly awaiting more thought-provoking content! Lucknow Escorts Services

 30. It’s really a nice and useful piece of information. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp