Utvärderar utslagna robinsondeltagares utseenden och personligheter

20:28 2020-04-29

Ja ni fattar. Som förra inlägget fast tvärtom. För research till denna text kollade jag på första avsnittet av årets Robinson så jag slänger in några deltagare som inte har åkt ut men som bara gjorde/sa spektakulära saker i detta avsnitt!! OBS OBS OBS när jag skriver detta har jag inte hunnit se onsdagens avsnitt!!

Först vill jag börja med att kommentera det jag främst tänkt på de senaste veckorna, vilket är fokuset på Mattias och hans personlighetsförändring under programmets gång. Alltså det har hänt så mycket med denna säljare från Motala!! Jag vill gärna att ni alla tar en tyst minut och bara bearbetar allt som skett kring Mattias den senaste tiden. Minns när han flyttade ihop med Cruise. Sen när han flyttade tillbaka. Och nu är han nån tokig gladsur tomte med oändlig hunger och minst sagt varierande attityd till saker!! I ett avsnitt i veckan när han diskuterade om Julia skulle få hänga med på hans vinst-grej eller inte sa han faktiskt ”man sviker aldrig en deal” och det var det säljigaste jag nånsin hört nån säga om en robinsontävling<3 skrattade gott!

Såhär såg Mattias alltså ut i början och det känns nästan LÄSKIGT att se honom i sitt naturliga habitat eller hur man nu ska tyda ordet ”naturligt”.. Men renrakad nyklippt med en ren tshirt? Vad är detta för varelse?? Ser ju såklart ut som en helt normal människa men i jämförelse med vad vi nu ser vandra runt på Fiji väcker bilden av Mattias i början av Robinsontävlingen enbart starkt obehag.

Hahahahhaa och nu står han här utklädd till tömd sackosäck och bara LER åt att få trycka i sig kilovis med crème fraîche och stirra på en plastmonstera som produktionen säkert skeppat dit från plantagen i sverige av nån konstig anledning istället för att bara ta några plantor från djungeln och plantera i en kruka. När man ser Mattias förändring känner man… ja, det här ÄR tokigt. Någonting tokigt har hänt med Mattias. Kanske har han gått från Säljare till Människa. Tyvärr verkar han bli mer självgod ju mindre mat han äter men jag misstänker att produktionen älskar att plocka ut dryghetsrussinen ur hans personlighetskaka också.

Clara har ju sagt i nån synk att hon gillar honom mest av alla och av någon sjuk anledning tänker jag att hon och jag tycker om samma typer av personer bara för att vi är typ lika gamla och…. tjejer.. Ganska tunn grund att stå på men va fan. Det var spännande när han sa vid sammanslagningen att han ”inte vill pakta” längre.. ”KOM INTE TILL MIG BARA RÖSTA UT MIG NÄR NI VILL”…… Så jävla lurig!!! Spännande!!! En strategi man absolut inte förstår. Alla verkar ju rätt trötta på honom men jag vill inte att han ska åka ut.

Sen måste jag också kommentera:

Alltså den här scenen när man fick se 3 utsvultna robinsondeltagare (som förvisso typ fått käka grillad korv för två dagar sen men ändå) trycka tacos i ett iscensatt fredagsmys…. Det var lika obekvämt som att se regelrätt jävla porr typ INZOOMAT? Det var ett eeeeevinnerligt stönande från de där tre alltså… Fick sänka ljudet på tvn och kolla bort tills de var mätta. Vilken jävla ångest jag hade fått där borta av att kolla på ett avsnitt SOLSIDAN där i soffan? Eller filmen eller vad det nu var. Tyckte det snarare var ett straff men det verkar ju ha varit ett straff som gick hem.

Och på tal om att må dåligt av saker man ser!!

Hur uselt mår man inte av att ”gränslandet” ens existerar? Blir djupt deprimerad varje gång ett robinsonavsnitt är slut och den här typen av bild kommer upp:

USCH känner mig precis som katty på bilden <3 Stämningen är jättelåg i gränslandet och till slut påverkas JAG som tittare av den också!! Därför tittar jag inte längre. Har vägrat kolla sedan de skulle VLOGGA från stranden.. det kändes för mycket bara. Fan jag orkar inte se hur de har det i sin konstiga husvagn som Cruise tror är nån hydda man kan typ ragga brudar i. Orkar inte mer!!! Obs menar inte att Cruise raggar på Katarina och Nina utan bara att han har glömt att han är med i Robinson och tror han är med i något tvprogram om att bygga snygga surfbrädor och ha magrutor typ. Det verkar förvisso som att härliga surfingstämningen har försvunnit sedan jag kollade. Dock känns det som att man kanske missar något när man inte kollar allt som pumpas ut av tv4s robinsonapparat men å andra sidan, om jag börjar glo på det där också missar jag väl en stor del av mitt mediokra LIV? Och det vill jag såklart inte eller ja.

Aja, nu till de utslagna deltagarna. Låt oss minnas lite!! Betänk att dessa människor kanske tagit tjänstledigt från sina arbeten (okej alla är typ coacher och PTs så de kanske har lite lättare för att smita iväg) för att VINNA ROBINSON:

Eva!! Hon åkte ju ut typ först av alla tror jag? Minns inte jättemycket av henne förutom att jag sörjde med henne!! Man ska ICKE underskatta vad en förälders bortgång kan skapa för kris inom en. Vissa söker till Robinson andra försöker desperat börja med standup (det sistnämnda var jag hihihi va dåligt det gick). Eva ska ha en stor eloge bara!!! Har för mig att hon blev utröstad men misstänker också att hon bad om att bli det, för det kändes som hon bar på så mycket sorg att hon inte pallade. Rimligt!!

<3 <3 Otroliga karaktären med det otroliga namnet CISSI WALLIN NILSSON!! Som stred stenhårt för att få hem 3 rullar toapapper till sitt lag då bestående av kanske 8 personer eller något sånt. Kan ändå relatera? Har inte reflekterat över att det inte naturligt växer toapapper i djungeln på Fiji faktiskt. Skulle tycka det var hemskt att vara utan!! Torka sig med något GLATT löv fy i helvete va jobbigt. Att hon sedan fick åka till sjukhuset och sen dirr hem pga magsmärtor kunde man ändå se komma. Bra kämpat CISSI WALLIN!!

Framförallt BRA resonerat att åka till robinson och bestämma sig för att aldrig gå ner i vattnet utan skor!! Imponerande driv. Som att åka på spa men bestämma sig för att ha våtdräkt på sig under hela vistelsen.

Tycker verkligen det är imponerande av Kristove att han har använt hela Robinson som en enda stor PR-kampanj till sitt företag, och typ lyckats kila in det i sin medverkan på ett sätt som gör att man inte stör sig på det särskilt mycket? Han pratar ju indirekt om sitt företag ungefär var tjugonde sekund och det har han gjort varje avsnitt i flera veckor nu men jag… älskar honom och vill gärna bli hypnotiserad av honom. Vill bara att det ska gå bra på KID KRISTOVE INSIDE DEVELOPMENT ja va fan nu gör jag också skamlös reklam men han……. han är värd det.

OLA!! Kära Ola. Hur är läget Ola?? Tyckte det var väldigt spännande att Ola var med i Robinson för att lyckas stanna kvar längre än sin fru Caroline som var med i förra säsongen. En ännu mer spännande grej är att de båda är OTROLIGT lika och pratar EXAKT likadant.

Känns som att om man var hemma hos Caroline och Ola en kväll skulle man själv uppleva att de bråkade med varandra och en själv hela kvällen, men att de själva skulle tycka att det bara var en helt normal trevlig middag. De har ju en jävla ton båda två får man ändå säga, raka och ärliga på ett sätt som får de flesta av oss att vilja vrida av oss nacken. Men tror inte de själva uppfattar deras militära sätt som konfrontativt?

Hör dem sitta vid matbordet och säga saker som:

”Vet du jag uppskattar INTE när du är LÖJLIG och säger LÖJLIGA saker men jag har fan PANNNNBEN och det är jävligt viktigt för mig. Och det var fan en riktigt fin lasagne du grattis på vår 30års-bröllopsdag imorgon ska vi stå i plankan hela dagen från morgon till kväll sen ska vi bleka håret och klippa oss så att vi har kort på sidorna och lite längre där uppe allt annat vore mesigt”

Så..i denna facebookgrupp som såklart finns:

..publiceras inte så mycket kommentarer längre sedan Ola åkte ut, men för några veckor sedan skrev Ola själv detta:

Hahah så jävla viktigt för Ola att poängtera att han har för i helvete inte blivit vän med en PT utan en FÖREDETTA BRANDMAN BARA SÅ ALLA VET!! Man kan inte hänga med vilket löst träningsfolk som helst även om man själv arbetar som friskvårdsentreprenör. Men tyckte det var roligt att han kallade Hassan för ”positivitetsministern”.. Känns annars som att alla människor som är med i realityserier bråkar en hel del på tv men på sociala medier verkar alla älska varandra när inspelningarna är slut?? Men Ola håller fast vid att positivitet inte är något att sträva efter i Robinson!! Viktigt!!

”Hellre otrevlig än otydlig” sa Ola i första avsnittet som att det var SJÄLVKLART att de två sakerna är motsatser! Antingen är man TREVLIG eller så är man TYDLIG!! Finns inga gråzoner. Älskar Ola faktiskt, otrolig karaktär. Ska kolla upp vad han är för typ av friskvårdsterapeut så ska jag se till att min arbetsgivare ger mig bidrag för att gå till honom och snacka lite. Kanske blir det lite bågskytte eller orientering för båda dessa är tydligen friskvård enligt skatteverkets hemsida!!

Positivitetsministern då:

Så HUR har vi ens hämtat oss från chocken när Hasse åkte ut mot Pia i en statisk styrketävling? ABSOLUT vill inte hålla på med ålderism här givetvis KAN Pia ha vunnit av egen kraft men jag uppfattade verkligen Hasse som en VÄÄÄLDIGT musklig kille… Skitkonstigt att han var en ganska typisk robinsonvinnare och så åkte han ut… på ett sätt man kanske inte tänkte att han skulle åka ut på. Aja hoppas han har det gött!!!

Har för mig att denna Angelica syntes en hel del i början? Men gjorde tydligen noll avtryck på mig för jag minns ingenting… Börjar känna att det här var en dum idé av mig för alla utslagna deltagare är helt bortblåsta från mitt inre uppenbarligen. Vem fan var Angelica?? KORT var hon det minns jag!!!

Fy fan fatta va tungt att känna så och så åker man ut nästan först av alla :( :( :( Undrar verkligen vem Linn är och var hon är idag för precis som med alla deltagare jag skulle kommentera i den här texten så minns jag ingenting… :) Men riktigt arg blev hon av att bli utröstad och det kan man ju förstå om man har Robinson som sitt livs äventyr!

ja Kära Pia som enligt alla deltagarna blev ansiktet utåt för att man kan vara stark trots att man är gammal… och kanske ÄR hon faktiskt ansiktet utåt för det för hon höll ju sig kvar ett jävla tag ändå?? Tycker det hade varit roligt om hon stannade ännu längre, hon hade sina moments!! Och så hade hon framförallt en rolig dans i sin presentationsfilm. Goa Pia. Hon tänker leva fram tills hon dör eller vad hon nu brukade säga!!! Jävligt starkt.

 

Aha nej men det här var verkligen ett helt värdelöst inlägg tack och förlåt!! Vi hörs snart igen!!

83 kommentarer | “Utvärderar utslagna robinsondeltagares utseenden och personligheter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jenky skriver:

  Fattar ingenting!! För jag sett mindre än dig till o med men ändå vare gött att läsa!! <333333333

  1. Erika Petersson skriver:

   hahahah glädjer mig!

 2. Agnes skriver:

  ÄLSKAR dina Robinson-inlägg!!!!!!

  1. Erika Petersson skriver:

   <3 <3 <3 !

 3. Norea skriver:

  SNÄLLA säg att du tänkt blogga om ”Decenniets mästerkock”?? Så mycket att cringea över redan, typ deras krystade presentationer då de ska måla upp det som att allas liv förändrats sen vinsten :-)

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha alltså det verkar heeeeelt vansinnigt…. tyvärr kommer min tid läggas på BSF!! <3

 4. Weblabzit skriver:

  Best Digital Marketing Course Institute In Faridabad | SEO | SMO | PPC | Near Me

 5. Weblabz skriver:

  Best Digital Marketing Services Agency Company In Faridabad | SEO | SMO | PPC | Near Me

 6. fbdshc skriver:

  Speech and Hearing Clinic In Faridabad | Near Me | NCR| Delhi | Badarpur | Palwal | Hodal

 7. igoal หวย skriver:

  Great web site. A lot of useful info here.
  igoal หวย

 8. Great post, you have shared.

 9. NTS Answer Keys skriver:

  Great web site. A lot of useful info here.
  Result Oye

 10. Spiritual skriver:

  How to overcome general anxiety disorder, aka GAD 7

 11. Really jubilant to say, your post is exciting to read. I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job

 12. minex skriver:

  Review about https://fuhrerscheinn.com/ The service is smooth and straightforward. My advisor was helpful. I would recommend deal direct. +49 15216759428

 13. minex skriver:

  Review about (https://fuhrerscheinn.com/) You’re really good at following up with the client so as to ensure that they are never left in the dark. Keep it up! +49 15216759428

 14. minex skriver:

  Review about (https://fuhrerscheinn.com/) Even when customers are difficult, you still manage to give them feedback in a timely and constructive manner.
  When they need a drivers license +49 15216759428

 15. minex skriver:

  Review about (https://fuhrerscheinn.com/) Hello there. I found this site via Google even as searching for a comparable subject to my docucument,it site came up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then and then apply for my drivers license +49 15216759428

 16. minex skriver:

  Review about (https://fuhrerscheinn.com/) Hello there. I found this site via Google even as searching for a comparable subject to my docucument,it site came up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then and then apply for my drivers license +49 15216759428 …

 17. thanks for sharing such an amazing tips here

 18. vip123 skriver:

  This is a very wonderful post i appreciated your work
  123vip

 19. This blog is really helped me thank you keep posting .

 20. Macnus Daniel skriver:

  Review about (https://rijbewijskoopen.com/) You’re really good at following up with the client so as to ensure that they are never left in the dark. Keep it up!

 21. Macnus Daniel skriver:

  It’s essential to have your driving license upgraded whenever possible in the event that there’s any changes to your address or even your name. Keep an eye on the records of accidents you’ve had to be involved in, to ensure that they are erased from your record once the issue is solved. Also, be sure to have your driver’s license with at all times while operating a motor vehicle – even when you travel within your country! In case where you desire additional info on driver’s license, navigate to this website .

 22. Hitler skriver:

  Originalführerschein, Reisepass, Personalausweis, Aufenthaltserlaubnis und vieles mehr kaufen unter https://führerscheingeschaft.com/
  KONTAKTINFORMATION:
  /////info@führerscheingesellschaft.com//////

 23. Hitler skriver:

  Review about (fuhrerscheingeschaft.com) Hello there. I found this site via Google even as searching for a comparable subject to my document, it site came up. It appears great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then and then apply for my drivers license

 24. Miasmith23 skriver:

  Buy Generic Propecia to treat male pattern hair baldness.

 25. jones skriver:

  real driving license and registered on our website without taking any exam or taking the practical test. all we need is your details and it would be logged into the system within the next eight days. The driver’s license must go through the same registration procedure as those issued at driving schools,

  https://koopeenrijbewijscbr.com/

 26. Marilyn skriver:

  Review about (https://fuhrerscheinkauf.de/) Hello there. The are a bunch of fake website out there but this one is the real deal i got my driving license here in 4days i’m still amaze how fast they work.

 27. Mary Jane skriver:

  Thank you for your post. I think you have mentioned some very interesting points, thank you very much.
  interesting website review (https://imt-cartadeconducao.org/)

 28. Mary Jane skriver:

  Amazing blog and best selection of words totally informative for every one thanks for sharing interesting website review (https://drivnlicense.co.za/)

 29. jones skriver:

  l real driving license and registered on our website without taking any exam or taking the practical test. all we need is your details and it would be logged into the system within the next eight days. The driver’s license must go through the same registration procedure as those issued at driving schools,

  https://koopeenrijbewijscbr.com/

 30. A massage near me is where the therapist uses their hands, elbows, forearms and feet to massage the client. To ease tension and increase circulation, the therapist will use pressure and long, flowing strokes. For more info visit here: – https://www.bellaspa.in

 31. There are some things you should keep in mind when you’re searching for a massage near me. You’ll first want to decide what kind of massage you are interested in. It’s important to select a massage that is suitable for your needs. Different types of bodywork focus on different parts of the body, and use different techniques. Visit https://www.spasweety.com/

 32. jonas skriver:

  real driving license and registered on our website without taking any exam or taking the practical test. all we need is your details and it would be logged into the system within the next eight days. The driver’s license must go through the same registration procedure as those issued at driving schools,

  https://koopeenrijbewijscbr.com/

 33. Relaxation and atmosphere: Highlight the relaxing atmosphere in your spa. This includes soft lighting, soothing music, and comfortable furniture. Mention that your spa is a peaceful escape from daily stress and can help your clients feel refreshed and rejuvenated. For more info visit here:- http://www.flipbodyspa.com/

 34. A massage spa Chennai can be a great place to relax and rejuvenate both your mind and body. Massage spas can help you relieve stress, soothe sore muscle pain, or just treat yourself. Visit here: – https://www.vipbodyspa.com

 35. jones skriver:

  cvx real driving license and registered on our website without taking any exam or taking the practical test. all we need is your details and it would be logged into the system within the next eight days. The driver’s license must go through the same registration procedure as those issued at driving schools,

  https://koopeenrijbewijscbr.com/

 36. massage near me skriver:

  female to male massage near me is a form of massage in which a female masseuse provides massage therapy to a client who is male. This type of massage is relaxing and enjoyable for both the client as well as the therapist. Website: https://www.ramyabodyspa.com/

 37. jonas skriver:

  KLEF real driving license and registered on our website without taking any exam or taking the practical test. all we need is your details and it would be logged into the system within the next eight days. The driver’s license must go through the same registration procedure as those issued at driving schools,

  https://koopeenrijbewijscbr.com/

 38. SMM Panel One skriver:

  SMM Panel One offers the best SMM services that are simply accessible to everyone. Through our genuine SMM panel services, we have assisted many businesses in gaining greater insights. If you choose us for your business, then we can help you develop your online presence across multiple social media platforms such as Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, etc. because we believe in 100% customer satisfaction.

 39. As the name suggests, this massage is especially conducive to sportspersons who want to recover from fatigue, or from the wear and tear their bodies have gone through after a grueling session of sports.

 40. nadlight skriver:

  Spas are well-known all over the world for their unique treatment regimens and procedures erotic massage near me facilities near me is one example of the latter, which differ across cultures and nations and some are known for their encounters.

 41. The massage industry is fairly comfortable with the distinction between “relaxation”
  and “clinical” or “therapeutic” massage. https://www.izspa.net

 42. Wenn Sie Probleme haben, einen Führerschein zu bekommen, können Sie uns in allen Teilen der EU, Deutschland, Portugal, Frankreich, Spanien, Schweden, Niederlande, Belgien, Estland, Italien und Österreich direkt per E-Mail (dokumenteonline1@gmail.com) kontaktieren. und wir geben dir alle Tipps, wie du problemlos zu deinem eingetragenen Führerschein kommst. Keine Prüfungen abgelegt. Kaufen Sie Ihren Führerschein bei uns. 
  https://www.xn--onlinefhrerschein-82b.com/
  deutschen führerschein kaufen
  echten führerschein kaufen
  Österreich Führerschein kaufen
  registrierten führerschein online kaufen
  führerschein in deutschland kaufen
  führerschein kaufen online
  führerschein kaufen deutschland
  eu führerschein günstig erwerben
  eingetragenen führerschein kaufen
  kaufen deutsche führerschein online
  registrierten führerschein legal online kaufen
  führerschein in österreich kaufen
  echten deutschen führerschein kaufen.
  führerschein kaufen legal
  führerschein ohne prüfung kaufen
  positives mpu gutachten kaufen

 43. Si vous rencontrez des problèmes pour obtenir un permis de conduire, vous pouvez nous contacter directement par e-mail (dokumenteonline1@gmail.com) dans toutes les régions de l\’UE, en Allemagne, au Portugal, en France, en Espagne, en Suède, aux Pays-Bas, en Belgique, en Suisse, Estonie, en Italie et L\’Autriche. Nous vous donnons tous les conseils pour obtenir votre permis de conduire enregistré sans aucun problème. Aucun examen passé. 
  https://www.achetez-permisdeconduire.com/
  acheter permis européen
  comment acheter un permis
  Acheter permis conduire l’étranger
  acheter faux permis de conduire
  acheter permis moto belge
  Acheter permis conduire français
  acheter permis de conduire enligne
  acheter un vrai permis

 44. Se você estiver com problemas para obter uma carteira de motorista, envie-nos um e-mail diretamente (dokumenteonline1@gmail.com) em todas as partes da UE, Alemanha, Portugal, França, Espanha, Suécia, Holanda, Bélgica, Estônia, Itália e Áustria. contato. e daremos todas as dicas de como tirar a carteira de habilitação registrada sem problemas. Nenhum exame realizado. Compre a sua carta de condução connosco. 
  https://www.onlinedocumentos.com
  comprar carta de condução portuguesa
  comprar carta de condução
  compra prontos de conducao
  comprar carta condução verdadeira
  comprar carta de condução legal
  comprar carta de condução b
  como comprar carta condução

 45. Se hai problemi a ottenere una patente di guida, puoi inviarci un\’e-mail direttamente (dokumenteonline1@gmail.com) in tutte le parti dell\’UE, Germania, Portogallo, Francia, Spagna, Svezia, Paesi Bassi, Belgio, Estonia, Italia e Austria. contatto. e ti daremo tutti i consigli su come ottenere la patente di guida registrata senza problemi. Nessun esame sostenuto. Acquista da noi la tua patente.
  https://www.documentoregistrato.com/
  comprare patente b prezzo
  comprare patente guida registrata
  è legale comprare patente
  come comprare una patente
  Comprare patente guida internazionale

 46. acheter permis européen
  comment acheter un permis
  Acheter permis conduire l’étranger
  acheter faux permis de conduire
  acheter permis moto belge
  Acheter permis conduire français
  acheter permis de conduire enligne
  acheter un vrai permis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg