Bonde söker fru avsnitt 3

10:39 2020-10-08

Ja hej och goddag. Har ni haft det bra i veckan? Jag hoppas ni har haft det bra. Nu har vi sett ännu ett avsnitt av Bonnne söker fru och det har varit lite turbulent men kanske inte lika turbulent som alla trailer-scener fått det att verka som. Hittills är mycket som vanligt tycker jag. MEN jag älskar jättemånga karaktärer i denna säsong och ser med glädje fram emot fler avsnitt!! Fy fan man kan verkligen tro att tv4 betalar mig för att skriva detta och jag KAN inte förstå varför de inte gör det (jo lite förstår jag att de inte betalar mig för att printscreena olika ögonblicksbilder från programmet och skriva ”hahahahah????? what The FUCK???? älskar känslor” men ÄNDÅ!!)

Tack jesus gud för att några åkte ut i början av avsnittet iallafall så att antalet människor i programmet nu är lagom nog att kunna hålla reda på alla. Iallafall komma ihåg vem som sökt till vilken bonde. Vi dyker in!

Linda ställde denna fråga i början av varje val, ifall alla deltagare var intresserade av att få mer av den bonde de sökt till.. Ett retoriskt grepp kan man tänka sig men jag sitter faktiskt bara och väntar på den dagen då även BSF ingår i den realitykategori där deltagare granskas för sin ”genuinitet”. I takt med att sociala medier växer tycker jag också att andelen Vanligt Fölk som pysslar med samarbeten och ConTEnt blir större. Det är inte längre en stor skillnad mellan kändisarna och deras fans, utan var och varannan tjomme jag typ gick i mellanstadiet med har nu, trots ett relativt litet följarantal, börjat hålla på med olika affiliate-länkar och dylikt. Vanligare tycker jag också det blir att det i olika realityprogram ställs frågan ”varför man egentligen är där”, och när svaret ”för att bli känd” inte lyckas döljas tillräckligt avslöjas personen som Dum I Huvudet. Även om få människor kan neka till att det är en av följderna av tv-medverkande.

Hittills tänker man ju fortfarande att de som söker till BSF gör det för att bli ihop med en utvald bonde, men undrar om det dyker upp fler och fler som bara vill kunna göra en egen kollektion för NAKD?? Ett år kanske frågan faktiskt behövs ställas: Vill ni verkligen HA mer av Patrik?? Aja..

Denna person verkar så jävla svinkär och Patrik verkar så jävla svinkär i honom. Man känner verkligen med dem båda. ÄR det avgjort eller?? Känns som att de har träffats flera veckor men att det undgått tittarna och typ dem själva också för de verkar ju inte ha någon aning om att de känner varandra. Men de älskar varandra?? Spännande tycker jag!!

Detta tänkte jag om Pontus tjejer:

Emmy ser ut exakt som jag alltid velat se ut men aldrig lyckats. Otroligt fräsch och snyggt hår och cool häftig ja en förebild. Sval och bra tänder. Hade hon gjort en kollektion hos NAKD hade jag köpt…

HHhahah Nästan som i skolan när man blev UTVALD till att vara med på lektionen eller inte <3

Och kära Mats Mats Mats…

Tyckte detta var ett djup förvirrande citat, som att hon aldrig sett honom innan? Eller typ inte gillat hur Mats ser ut sittandes men när han väl var i rörelse kände hon.. Ja. Som när man kanske ska köpa en travhäst och ser den löpa iväg och det säger KLICK (det är inte en händelse jag hört någon vittna om tidigare men kan tänka mig att det är så när man köper travhästar??)

Tycker för övrigt att det ENDA skämtet som dras i Mats närvaro är att det är HETT?? Alltså så fort Mats och någon av hans sökande ses så ropar nån från ingenstans DET ÄR HETT och jag fattar inte skämtet riktigt men. Jaja.

Och.. Erik.. Kanelbullkingen

Hahaha inte säker på att jag skulle använda de orden om jag skulle beskriva en skitsnygg person men

Inte helt fel ändå

Alltid fascinerats av människor som är så besatta av stora muskliga kroppar på sättet som en del av Eriks sökande är!! De vill liksom vara ihop med ett bollhav?? Obs menar ej att Erik ser ut så men det är ju typ så de beskriver honom. Ett stort bollhav som vandrar emot dem i gryningen.

Sen avslöjades det att det skulle bli Fysisk Workout på gruppdejten med Erik Hahah vad tänkte ni er?? Antingen lyfta däck eller sitta hemma och titta på Hela Sverige Bakar

Nej och verkligen inget man ska behöva göra på en dejt, det är min enda åsikt!!

Sörjer hon som åkte ut som bara ville få åka lite traktor och paint the plupp like one of your french girls :( Smärtsamt att hon föll precis på traktor-mållinjen… Alla andra fick åka och det hade gjort mig oerhört ledsen om jag var hon även om hon skulle ha kattfest hemma eller vad hon nu sa

Att Patriks sökande fick köra med bilarna som barn som tagit studenten älskade jag. Det var en dejt med många komponenter redan vid start.

??? Hahaha klart ni får en jättefin eftermiddag och kväll om ni först åker studentflak och sen får ha på sig varsin cowboyhatt. DRÖMDEJT

Började fundera på denna person lite.. Känns väldigt tävlingsinriktad som om det stod något annat än ett potentiellt liv ihop på spel. Är han kär eller kär i att vinna undrar jag!! Lite stressad och på snudd till onyanserad bild av kärlek.. men samtidigt fattar jag att man blir fullständigt knäpp av att vara med i den här produktionen och att så fort man säger något som inte är ”hihi vi får se hur det går” så kommer GAMARNA i kamerateamet och ska framställa en som en vansinnig idrottare eller spelmissbrukare. Han är förmodligen bara jättekär i Patrik alltså.

    

Ja Erik man vill verkligen veta

 

Det ska vi

 

Jajamen

 

Mm ja.

Hahahhaa verkligen… en… mångsidig dejt. Det var roligt att Erik presenterade alla dessa delar av dejten som att de var HELT självklara också. Han ba ”Japp och så ser ni.. här är loungearean såklart där vi ska chilla en hel del i en kvart, där har ni alla cupcakes och frosting som ingår i varje dejt man nånsin varit på och ja ni vet ju redan vad som är på gång här men, vi startar med lite sedvanlig dejt-dragkamp!!” Schemat kunde inte varit mer tydligt för honom. Det är en vanlig dag.

Älskade också motiveringen till just att dekorera muffins på dejten.. För att kunna gå fram till någon utan bagarambitioner och fråga ”Hur går det här” som en säljare på Jysk när nån råkat somna i en säng i butiken.. Drömdejt.. Undrar också: Hur mycket inflytande har egentligen bönderna på själva aktiviteterna? För detta är ju idéer som känns som en svensk dejt-version av extreme home makeover när de gjorde om en 4årings rum till en stor pool för att den varit på badhus en gång i sitt liv typ.. De har verkligen snappat upp att Erik en gång under castingen tog en bulle när casting-teamet sa ”Ta gärna en bulle” och direkt när han tog bullen så började alla peka på honom och skrika ”WÖÖÖUUUW HAN ÄLSKAR FIKA!!! Han ska få dela ut bakverk istället för blommor till tjejerna?? Under speed-dejterna ska han vara helt täckt av frosting?? När han kommer fram på slottet och tjejerna ska få se honom för första gången så kommer han ut ur en tårta???” Jävla excentriska människor som kommer på allt detta…

Undrar exempelvis hur viktigt det EGENTLIGEN är för Pontus att hans framtida fru älskar dalahästar och särskilt att måla dem… när det FINNS färdigmålade i butik att köpa?? Tror ej han valt denna dejt själv. ”Då kan jag känna på dem lite om de gillar just den kulturen” jo fast det finns ju en gräns för hur mycket man kan gilla att måla dalahästar innan man blir en sån som folk eventuellt oroar sig lite för!!

Tycker det är låg tröskel för ”drama” om man tycker att det är att skapa drama att be om lite tid med bonden man ändå offrat en halv semester för att få träffa?? Säger jag samtidigt som jag definitivt hade sagt likadant för att dölja att jag tycker det är svinjobbigt att Visa Framfötterna fy fan… Hade också satt mig i gräset och tagit mig en slurk i godan ro.

Kära kära Mats igen..

För en person uppvuxen i ett humorklimat som baseras på ironi, roasts, memes, cringe comedy, absurditet och anti-humor var det enbart uppfriskande att se detta klassiska skrattformat!! Att humor i vissas ögon faktiskt kan vara discodans iförd boa och tokiga glasögon var bra för denna 90-talist att påminna sig själv om. Alla skrattade gott och jag njöt med dem!!

”vem kunde tro??” Jo det kunde väl alla som sökte in och som kom med i programmet faktiskt… Men detta ÄR en vansinnig situation och det kan alla hålla med om!! Lider med alla samtidigt som jag känner att jaja ni har ju sett detta program i 810 säsonger nu så you know the drill…

Vill be om extra ursäkt för att jag inte lärt mig ett enda namn förutom böndernas egna… Det kan verka objektifierande men sanningen är att jag bara verkligen inte vet vad dessa personer heter!!! Det löser sig snart. Kram!!

21 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Alicia skriver:

  Tack Erika för dina helt och hållet klockrena summeringar och analyser av detta program! Jag skrattar högt och längtar mer efter dina blogginlägg än själva programmet

  1. Erika Petersson skriver:

   Du ska ha tack för att du läser och kommenterar!! <3

  2. Jessica skriver:

   Hej killar; … Jag är Jessica från Lund-Sweden. Jag har en liknande goda nyheter att dela här, jag upptäcker bara en ny lösning för att hitta sann kärlek och få tillbaka ex kärlekspartner även efter 3 års skilsmässa eller separering, för bara några dagar sedan kommer min ex kärlekspartner tillbaka till mig direkt utan När jag bad honom att komma tillbaka, ringde jag inte eller skickade kärleksmeddelandet till honom.
   För några dagar sedan när jag sökte på internet och jag läste ett liknande kommentarinlägg på en blogg, läste jag om stormakterna från Oduduwa Lovespell Casting Channel och jag hittade hans e -postadress online -blogg, så jag bestämde mig för att kontakta honom för att hjälpa mig att återställa tillbaka min ex kärlek. Han svarar på mitt meddelande och sa att mina problem är lätt för honom att lösa, och han kan hjälpa till att få tillbaka min man hem inom två dagar. Jag har aldrig gjort någon kärleksstav eller voodoo tidigare, jag trodde bara att denna kärleksuppträdningsförfaranden verkligen fungerar för mig som magi. Just igår fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre år utan kommunikation, jag är så förvånad och glad idag eftersom jag får min man att återvända hem till mig. Jag rekommenderar starkt Dr.oduduwa Love Spellcaster, du bör prova idag,
   Är du i en skilsmässessituation just nu, kanske detta kan fungera till ditt bästa, även om du vill hitta sann kärlek, vill du ta tillbaka ex kärlekspartner även efter gräl och separering?, Eller vill du ha en kärlekscharm att få Håll min kärlekspartner för att älska och lita på dig för alltid.
   Dr.oduduwa kan också göra följande magiska stava på följande sätt;
   *Ta tillbaka din ex barndomsvän tillbaka
   *Stava för att få dina föräldrar att älska dig mer
   *Kärleksstava för att locka till sig ny kärlekspartner
   *Stava för att få tillbaka din ex -flickvän
   *Stava för att återförena dig med dina barndomsvänner
   *stava för att hitta dina skolvänner för att träffas
   *Stava för att gifta sig snart
   *stava för att få en egen baby utan dröjsmål
   *Magisk stava för att bli berömd, rikedom och rikedom i tidig ålder

   Få gratis online -konsultation nu via:
   Whatsapp; https://wa.link/q5f107
   E -post: (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
   Du kommer att tacka mig senare.
   Jag önskar er alla en trevlig dag och vara lycklig.

 2. Hanna skriver:

  Haha berget, skrattade högt!!! Förstår dock helt och hållet fetischen för män breda som berg.
  Trist att pluppen åkte ut :( känns dock som om risken fanns att hon skulle börjat klämma folks finnar om hon hade fått bli kvar. Usch.

  1. Erika Petersson skriver:

   Ja vem har inte drömt om ett berg någon gång!! Hahaha ja.. men också helt omöjligt för henne nu att få upprättelse och kanske bli betraktad som lite mer…. normal.. Tråkigt!!

 3. Sofie skriver:

  Dog av skratt 😂😂 Du levererar alltid så många igenkännande och härliga kommentarer, går alltid in o kollar dina utlägg efter programmet. Underbart!

  1. Erika Petersson skriver:

   Blir så glad Sofie, tack!! <3

 4. Sara skriver:

  Längtar mer efter din text än efter programmet. Ska du inte skriva om Mästerkocken? Det är ju bedrövligt tråkigt i år med alla gamla vinnare.

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha va glad jag blir <3 Nej det blir inget mästerkocken-bloggande denna höst tyvärr… Upplägget med enbart vinnare är tillochmed för tråkigt för mig!!

 5. Sara J skriver:

  Just letat på din blogg igen, kom på när jag kollade ikapp förra veckans att just det, fanns ju någon kul blogg, vad heter den, hmm något om drottningen kanske? Ser att jag fått en namne här i kommentarsfältet, så får väl lägga till en extra bokstav i år.

  Ska bli kul att följa dina analyser nu när man snart kan börja lära sig några namn, än är det ju hopplöst många. Förutom i kärlek åt alla då där de faller bort en efter en av såväl bönder som brevskrivare.

  1. Erika Petersson skriver:

   Välkommen tillbaka!! Ja jag håller med om att det fortfarande är för många karaktärer i rutan… Snart lär vi oss! Tack för att du skrev!

 6. Äldre käring skriver:

  Du är extremt rolig och begåvad. Aldrig sett bönderna, kommer aldrig se. Men dina texter….skidebra

  1. Erika Petersson skriver:

   Finaste jag läst i hela mitt barnaliv! Herregud tack tack <3

 7. Tutuapp skriver:

  Local governments can levy sales taxes as well.

 8. Vidmate skriver:

  Whether you are an accounting firm responsible for filing your clients’ sales taxes or you are a small business filing your own sales taxes, there are ways to simplify the procedure.

 9. Jenkinson skriver:

  Fruuuustskratta ju åt jysk situationen ahahah

 10. whatsapp gb apk skriver:

  Nice to read a meaningful article, thanks for sharing.

 11. I have read your blog it is very helpful for me.

 12. Your article is impressive. Thank you for putting these thoughts into writing.

 13. กีฬา 123 skriver:

  Proud to present For all members to have access to the best game systems and services, which online casinos direct websites that have developed and updated new games

 14. I am impressed by the way you detailed everything. It is going to help me a lot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG