9:02 28 Sep 2022

Stod och småpratade med Sigge och Fredrik utanför Globen efter Dylan. Då kom det fram ett fan i 20-årsåldern och ville hälsa på Sigge. ”Vill du inte hälsa på Frasse istället, från Nöjesguiden?”, sa Sigge, tryckte oss mot varandra och utbrast ”Åhh, äntligen ses ni!”

3:30 26 Nov 2021

Jag: Bland det finaste du sagt till mig är att det judiska communityt sörjer att jag inte är jude.
Bianca: Ja, vi förnekar att du inte är det.
Jag: Jaså, NU passar det att förneka?!

10:59 1 Jul 2021

Klickade på rubriken ”Här återförenas Let’s Dance-gänget” i Expressen. Slås av att det måste vara världshistoriens snabbaste reunion. Det är nämligen bara två månader sedan finalen avgjordes. Är det verkligen tillräckligt lång tid för att samla hela rövgänget från förr, snacka gamla minnen och kalla det ”reunion”? Frågar man värdinnan Lina Hedlund är svaret ja.

Men det mest intressanta är hennes bildtext på Instagram. ”Det HÄR trodde ni inte”, skriver hon. Det här trodde vi inte? Vad exakt trodde vi inte? Att Let’s Dance-gänget skulle festa tillsammans igen? Ja, där fick de oss. De tystade tvivlarna. Motbevisade alla olyckskorpar. Pekade fuck you till oss allihop. Fy fan vad ägda vi blev.

11:08 17 Jun 2021

Rysslands förbundskapten Stanislav Tjertjesov. Älskar honom!

11:38 23 Mar 2021

Smal tweet men behöver få det här ur mitt system: Såg just det norska omslaget till Serotonin och blev irriterad. Omslaget pryds nämligen av en blurb som lyder: ”Boken er et absolutt must hvis man liker Houellebecq”. Känns som förlaget har missförstått hela syftet med blurbs. Om man redan gillar Houellebecq köper man väl Houellebecqs senaste bok utan att någon blurb har sagt åt en att göra det? Meningen med blurbs är väl ändå att få någon som inte redan har tänkt köpa boken att slå till? Och för det ändamålet är den här blurben fullständigt värdelös, eftersom den bara predikar för kören av människor som redan är hooked på Houellebecq. Nej, det här var ogenomtänkt, dåligt och upprörande på alla sätt och vis. Det måste jag säga.

Andra bloggar