2:22 14 Okt 2022

Åkte taxi i London med två killar från Rom häromdagen. De berättade att det är oartigt att använda säkerhetsbälte som passagerare i Italien, eftersom det är att ifrågasätta förarens bilkörning.

Fick mig att tänka på hur CRB beskrev trafiken i Rom en gång i tiden: ”Och min pappa har fortfarande mage att fråga varför jag inte har körkort. Körkort? Herregud, de kvinnliga vespaförarna med Bottega Veneta-väskor inklämda mellan benen har sin blodgrupp målad med läppstift på hjälmen”.

9:02 28 Sep 2022

Stod och småpratade med Sigge och Fredrik utanför Globen efter Dylan. Då kom det fram ett fan i 20-årsåldern och ville hälsa på Sigge. ”Vill du inte hälsa på Frasse istället, från Nöjesguiden?”, sa Sigge, tryckte oss mot varandra och utbrast ”Åhh, äntligen ses ni!”

3:30 26 Nov 2021

Jag: Bland det finaste du sagt till mig är att det judiska communityt sörjer att jag inte är jude.
Bianca: Ja, vi förnekar att du inte är det.
Jag: Jaså, NU passar det att förneka?!

10:59 1 Jul 2021

Klickade på rubriken ”Här återförenas Let’s Dance-gänget” i Expressen. Slås av att det måste vara världshistoriens snabbaste reunion. Det är nämligen bara två månader sedan finalen avgjordes. Är det verkligen tillräckligt lång tid för att samla hela rövgänget från förr, snacka gamla minnen och kalla det ”reunion”? Frågar man värdinnan Lina Hedlund är svaret ja.

Men det mest intressanta är hennes bildtext på Instagram. ”Det HÄR trodde ni inte”, skriver hon. Det här trodde vi inte? Vad exakt trodde vi inte? Att Let’s Dance-gänget skulle festa tillsammans igen? Ja, där fick de oss. De tystade tvivlarna. Motbevisade alla olyckskorpar. Pekade fuck you till oss allihop. Fy fan vad ägda vi blev.

11:08 17 Jun 2021

Rysslands förbundskapten Stanislav Tjertjesov. Älskar honom!

Andra bloggar