Det handlar om er

08:58 2013-09-19

Hello 

I am american today. Wearing a baseball t-shirt and drinking from a Strarbucks cup. That’s too funny. Yeah. Really. I mean like who am I? Ha! Ha! Omg. I think its so funny when they write the wrong name on the starbuck cups! Ha! Ha! Yeah. Like ”Hanois” or something. Thats toooo crazy. Omg. Haha. Yeah. Um. Ha! Ha! 

 

Ok. Vahettere. Den här bloggen ska ju fungera för er. Det är ju liksom inte bara meningen att jag ska skriva ut i tomma intet, då kan jag ju bara fortsätta skriva i mitt lilla kollegeblock hemma. Tanken är alltså att min blogg ska fungera så smidigt som möjligt för er att läsa. Sen jag påpekade om era få kommentarer har jag fått flera mejl osv. om att vissa av er inte kan kommentera.

Det ska vara en bugg som är åtgärdad nu men om det funkar kan ju inte jag svara på, det måste ni ju berätta. Några av er har också klagat på mobilanpassningen. Så, om ni VILL och ORKAR göra så att teknikern på Nöjesguiden vet vilka problem de ska ta tag i får ni hemskt gärna svara på följande frågor:

1. Kommentarerna. Funkar det? Om inte, hur lyder ”felmeddelandet” …? 

2. Läsa bloggen i mobilen. Vad är det som inte fungerar där? Är det skevt? Segt? Sajten ska vara mobilanpassad.

3. Snabbhet. Min pappa(!) ringde och gnällde på att sajten är seg. Varpå jag fick ett utbrott och ångest. Men… har han rätt? Vad är det som står och laddar för er isf?

67 kommentarer | “Det handlar om er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mli skriver:

    Jag har problem med att flera bilder inte visas. Det blir bara en vit ruta/ett vitt mellanrum (inte ens sån bild med rött kryss i hörnet som säger FEEEL, utan bara… ett vitt tomrum där det ska vara en bild)… :(

  2. Emilia skriver:

    Allt funkar för mig. Läser via bloglovin, alltid på mobilen och att kommentera funkar uppenbarligen.

  3. SAra skriver:

    Allt funkar super genom bloglovin!

  4. frida skriver:

    allt funkar finfint! fortsätt blogga master

  5. Sofia skriver:

    Jaaa det är jättesegt. Står ”väntar på…” och så lite olika saker var 10e sekund. Den tar typ en minut på sig att ladda klart. Har inte det snabbaste internetet i världen men din blogg är tyvärr just nu segast av alla jag läser (och det är MÅNGA skaru veta /läser bloggar på heltid).

  6. Kajsa skriver:

    Det är ju all jäkla reklam och meddelanden som kommer när man går till din sida om kundundersökning och all skit som det är. Gillar inte alls nöjesguiden och numer läser jag bara det lilla man ser via Bloggkoll :D

  7. Erika skriver:

    Blev så himla ledsen när du flyttade till Nöjesguiden för att jag ALLTID har problem att läsa bloggarna på denna sida. Och nu skulle liksom min favoritblogg vara där!!?? Jag får nu läsa din blog endast när jag är på jobbet, för då funkar det fint, men när jag går in från min laptop där hemma är allt otroligt segt! Tar typ 5 minuter för rengbågsbollen att sluta snurra.Min hemmadata är ju inte den senaste modellen direkt, men har aldrig några problem förutom just med Nöjesguidens sida.
    En annan störig sak är att sidan automatiskt uppdateras var 10 min, vilket gör att om man t.ex kollar på ett filmklipp som är längre än 10 min uppdaterar sidan sig och man får spola fram till där man var igen.. Störigt!
    Men inget av detta skulle någonsin kunna stoppa mig från att läsa din blogg! You’re worth all the trouble <3

  8. Mimmi skriver:

    Segt ibland! Men stör mig mest på att det bara står ”SVAR: ocksånåtdusvarar”. Fattade liksom inte först, vem är det som har svarat? (Nu vet jag ju, men ändå STÖRIGT)

  9. Limpan skriver:

    Det som stör mig i mobilversionen är att sidan ”hoppar runt” en del innan den laddat färdigt. Irriterande att den åker upp till början igen bör man redan bläddrat ner liksom! Och tydligen får jag inte använda samma namn som en redan registrerad användare när jag kommenterar?!?

  10. Saroow skriver:

    Läser din bloggish på en rss-läsar-app. Det funkar fin fint, förutom att bilderna blir lite utdragna. Men i övrigt är det rätt segt att komma in och skriva en kommentar på sidan (med mobilen). Det är som att skrivverktyget ”klibbar fast”,

  11. Madde skriver:

    Det funkar bra för mig också, tycker inte sidan är seg alls?! Kör Google Chrome och Mac dårå, prima ballerina!

  12. Nathalie skriver:

    Alltså – sidan är seg (den laddas aslänge) och när den väl laddats klart så aktualiseras den – på så sätt försvann en kommentar jag nästan skrivit klart igår och jag blev helt paff. Då orkar man ju inte riktigt hålla på..

    Vet inte hur sidan fungerar genom mobilen, jag kollar på datorn.

  13. Jessicaaaaa skriver:

    Det funkar finfint för mig! Läser oftast från min aaaaajfån och då funkar det bra. När man ska kommentera och jag skriver ”Jessica” så funkar det inte, för det står att en registrerad användare redan har det namnet typ!! Då orkar man inte skriva om allt, hehe.

  14. Malin skriver:

    Tycker allt funkar utmärkt. Och mobilverasionen är bra, vilket är ett under då jag har Windows 8 som hatar internet på mobiler

  15. Frida skriver:

    HEJ! Jag blev också lite ledsen när du skulle flytta över till Nöjesguiden. Gillar inte alls utformingen här. Läser även kakan och Brita som jag alltid önskat ska flytta till annan domän. Det är segt, står och laddar, hoppar runt tills det stabiliserats och en kan skrolla ner. Ogillar att sidan först ska ladda för det kommer en enkätundersökningsgrej, när en sen kryssar ner den laddar det EN GÅNG TILL! Jag vill ju bara komma åt allt götta du skriver. Älskar dig master, kommer aldrig sluta följa men det är inte lika bekvämt som innan. KÄRLEK!

  16. Linnea skriver:

    Tyvärr lite segare än din förra sida. Också tycker jag att din domän hanapee.com ska pekas om, så att man kommer hit till nya Nöjesguiden-bloggen fast man skriver hanapee.com i adressfältet, if you know what I mean. Jag gör det hela tiden och blir lika sne varje gång jag kommer till din ”förra” ;-)

  17. Kim skriver:

    1. Jag har inte testat men om den här kommentaren kommer fram funkar det uppenbarligen.

    2. Jag läser via Bloglovin. Mobilversionen funkar bra men när jag klickar på orginalpost-länken laddar sidan segt. Det tar väldigt lång tid att byta mellan fälte (namn, epost etc) vid kommenterande.

    3. Att läsa via dator går bra utan seghet.

  18. Ellen skriver:

    Hanna!
    Jag funderar på att börja plugga Medievetarprogrammet på Södertörns högskola. Var det den du gick? Vad tycker du om utbildningen? Jag vill kunna fördjupa mig i någon samhällsfråga- exempelvis genus. Var det möjligt?
    Kram Ellen

  19. Lise skriver:

    Jag har läst att många tycker det är segt, jag upplever inte det. Jag har ju dock supersnabbt internetz. Hehehhe. :)))) Däremot är det apstörigt, som flera påpekat, att sidan laddas om. När en kollar på ett youtubeklipp så ba’ reeeload. Eller när en läser en lång text och går och hämtar en myzig kopp te och kommer tillbaka så är headern där igen, uppskattar ju din gylliga nuna, men bortsett från det – apirriterande. Men långsamt är det inte för mig. :)

  20. JAGHETEREVELINA skriver:

    För mig står det ”användarnamnet finns redan registerat” och det irriterar mig, jag vill inte ha nått jäkla hittepå-namn.

  21. Nanna skriver:

    Åh, var har du köpt baseball-tröjan? Jag har letat efter en sån, jättefin!

  22. sofia skriver:

    För mej funkar det mesta fint och sidan är inte långsammare än någon annan sida jag läser på datapatan. Då jag läser vi mobilen är sidan låångsmal och inte den bästa layoutmäsigt, men funkar ändå!

  23. Nina skriver:

    För mig är problemet med att läsa via mobilen. Använder inte bloglovin utan en vanlig webbläsare, har en iphone. När man ska trycka på att kommentera så hoppar sidan runt en del och när man trycker på de olika fälten så hoppar det ännu mer = jag orkar inte riktigt kommentera från mobilen.
    Men du, ge inte upp. Säg till nöjeguiden så allt kan roddas upp så ska vi alla kommentera fina ord igen! :)

  24. Anna skriver:

    Allt funkar bra för mig! Både gällande kommentar, snabbhet o mobilanvändning.

  25. Frida skriver:

    Det är så mycket rörliga bilder och filmer och sånt som gör att det går sakta för mig, laddar sakta och hackar :(

  26. Malin skriver:

    Det tar sjuuukt lång tid för bilderna att komma fram..

  27. Alina skriver:

    Jag provar och ser om det funkar! :)

  28. Rebecca skriver:

    För mig funkat det felfritt både från mobilen (iphone) och från datan!

  29. sofie skriver:

    testing testing jajemän det funkar fint!

  30. Angie skriver:

    Byt typsnitt för bövelen!! Kräks av times new roman eller vad det heter.

  31. Hanna skriver:

    Jag har alltid tyckt att nöjesguiden varit sjukt seg, det funkar helt ok om det enda jag gör på datorn är att vara inne på nöjesguiden. Försöker jag vara inne på flera olika sidor samtidigt så går det sjukt segt. Har även problem med att jag försökt gå tillbaka i arkiven på andra bloggar här och det funkar men efter en liten stund hoppar den automatiskt tillbaka till bloggens förstasida. Meeeeeeen! Tycker att det är superkul att du har flyttat hit! Gillar nöjesguiden och typ alla bloggar här!

  32. Erica skriver:

    Det funkar finfint när jag läser via datorn, men sidan ”hoppar runt”, tar lång tid att ladda och är allmänt skitseg via mobil.

  33. Bodil skriver:

    hej master! för mig har det alltid gått att kommentera men den är svår att läsa i mobilen, det är liksom bara halva skärmen som finns med och det hela känns ganska skevt…
    fortsätt ändå, du är bäst!

  34. Tiger skriver:

    Det laddar helt ok snabbt för mig!

  35. Mjau skriver:

    Den här undersökningen som kommer upp var och varannan gång man besöker sidan är superstörig. Sen vet jag inte vad det är, men medan alla andra bloggar/sidor som inte är nöjesguiden tar ca 2 sek att ladda tar bloggarna här upp mot en minut beroende på vilken det är. Allt blir liksom sådär segt så det knappt går att använda internet :(

  36. Marie skriver:

    Sajten är superseg både på mobilen och i datan. Upplever dock så med många av nöjesguidens bloggar. och det är så tröttsamt. Fan vad lat man är, men man slutar tillslut gå in för det är så segt. Den där jädra undersökningen fuckar upp allting när man surfar in via datorn. det går inte att kommentera för det bara står och tuggar. På mobben är allting skevt, segt och världssämst mobilanpassat. :(( Besides: Luv u!

  37. Magdalena skriver:

    Jag är jättedålig på att kommentera – Förlåt. MEN jag läser din blogg varje dag och tycker den är jättebra! Blev tvungen att kolla om det funkar att kommentera för mig nu hihi. Annars är det inget som buggar eller är fel. :)))))))))))

  38. idasofia_@hotmail.com skriver:

    Går man via datorn är det segt mest pga att man ofta blir tillfrågad om man vill delta i någon jäkla undersökning; det kommer liksom som en popup fast i samma internetsida. Använder man mobilen så tar det en bra stund för sidan att ladda – ladda om all text till liten – och sedan ladda om igen för att anpassas till mobildisplayen. Segt mao.

  39. per hammar skriver:

    testade att skriva kommentar nyss under namnet ”camilla” och fick då felmeddelande att ”Det finns redan en registrerad användare på detta namnet”, typ. Så jag testar att skriva ett annat namn då så får vi se ***TESTING***

  40. J skriver:

    Om jag läser ett inlägg (på iPhone 5 i safari) och klickar på kommentarer så händer följande (OBS jag klickar alltså en gång och sen händer allt detta i följd):
    1. Allt zoomar ut och det scrollas till högst upp på sidan så jag får en miniversion av inlägget högst upp till vänster på sidan
    2. Tom skärm i ngn millisekund
    3.Normal storlek men högst upp på sidan
    4. Tom skärm i ngn millisekund
    5. Scroll hej vilt
    6. Längst ner på sidan och kommentarerna laddas men lite spexig utzoomning
    7. Som det ska vara men med en yr läsare

    Kan ha fått ordningen lite huller om buller men i stora drag.

    När man går in på sidan för att läsa inlägg blir det ofta såhär:
    1. Hanapee banner + reklam högst upp laddar
    2. Hopp lite hit och dit medan inlägget laddar
    3. Texten syns så jag börjar läsa och scrollar mig ner
    4. Oj hur hamnade jag överst på sidan? (Tror ev ngn annons eller bild laddar och då kastas man upp överst igen)
    5. Är helt nöjd med att ha lyckats läsa ett fantastiskt inlägg men orkar inte utsätts mig för kommenterings-yrseln

  41. J skriver:

    Tillägg: när jag klickar på ”kommentera” blir det omkastning på sidan igen, topanonnsen och något mer flimrar förbi innan jag hamnar på den position där min kommentar hamnat

  42. H skriver:

    Det här gäller alla nöjesguiden bloggar men jag stör mig oerhört på att sidan laddar om av sig själv. Ibland har en kanske mycket att catcha upp på och går in på sida 2 men efter ett tag så laddar det om och jag är tillbaka på första sidan. Eller om en läser något längre ner och hamnar högst upp igen, lyssnar/tittar på ett klipp. Säg åt na o fixa!!!!

  43. Linnea skriver:

    Har inte kunnat kommentera sen du flyttade, men hoppas den här går fram!

  44. Nathalie skriver:

    All text ligger till vänster, när jag läser via mobilen, vilket jag alltid gör… Och så hoppar sidan lite då och då

  45. Linneapealea skriver:

    Jag läser din blogg från iphonen (ÄLSKAR din blögg, såklart!) tyvärr blir dina filmer liksom ”för stora” för min skärm, jag ser bara halva filmen och kan inte zooma ut. Vidare är det ganska träligt att sidan hoppar ut och in storleksmässigt innan den har laddat klart och sen åker den hela vägen upp till första inlägget när det väl laddat klart. Men det är ju en fis i rymden om en jämför med hur BRA denna blogg ääääär!

  46. Ingrid1 skriver:

    Ja, alltså hela sidan är lite seg. Surfar på min mac och använder firefox… Den tar hiskeligt lång tid att ladda. Men verkar på kommentarerna som om det kanske gäller hela nöjesguiden, vet inte. Brukar visserligen läsa Nanna Johansson här, men har då inte tänkt på att det varit segt då. Hursom så läser jag dig troget ändå, men vore skönt om sidan inte tog närmare en minut att få fram. :)

  47. Linnea skriver:

    provar om det funkar att kommentera nuuuuu! hoppassssssssssssss!

  48. Linnea skriver:

    tjoho! det funkade! nu stod det bara att den ska granskas och så. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  49. Hmm skriver:

    Även om jag har addblock och lser på in stationära mac så är det sjuk seg att ladda in kommentarer. Att sedan sida på eget bevåg atomatladdar om sig är såååååå jobbigt. Framförallt om man läser gamla inlägg och då skickas tillbaks till förstasidan!!!! :-(

    Fix pleace!

  50. alva skriver:

    Näää jag tycker det funkar fint. Lite mindre clean design kanske än på hanapee.com men vafan. Sen undrar jag om 1. Du kan svara direkt på kommentarer här också, för det är ju alltid kul :-)) 2. Du kan fixa kategorier igen? Så nice när en vill ha en liten powerboost och kan ba scrolla igenom alla dina gamla genus/feminisminlägg. Men denna bloggen äger fortfarande hela världen MASTAAHHH!!! PUSSSS ROCK ON

  51. Johannnnnna skriver:

    Så. Otroligt. Seg. Blir. Vansinnig.
    Väldigt segt att komma in på sidan, ganska länge är det bara reklamen som syns. Sen kommer headern, och efter ännu längre tid första inläggets text. Bilderna är oftast väldigt sega, en del kommer inte alls. Under tiden hoppar sidan fram och tillbaka, och då och då laddar den om så man måste börja om (TILL EXEMPEL NÄR MAN SKA KOMMENTERA…….) och då börja om igen. Eller som när jag skulle kolla på #fördetvidare-filmerna, och sidan laddade om mitt i. #väldigtirriterande och gjorde att jag inte orkade se alla. Kan inte kommentera med mitt namn för att någon annan Johanna redan registrerats, också irriterande.
    Obs har bara provat att läsa från min iPhone 4S.
    Står ut eftersom jag älskar din blogg, bästa Hanna!

  52. anette skriver:

    För mig är det framförallt den dära ”bloggrullen” som står och snurrar i all oändlighet, den borde väl nöjesguiden kunna göra något åt? En del reklam i rörelse är seg och när den väl kommer upp blir det såna där hopp som många andra påpekar.

  53. Paula skriver:

    Ska se ifall det fungerar nu, har aldrig fungerat att kommentera på nöjesguiden för mig förut :(

  54. ellenlundis skriver:

    Jag kan kommentera. Men sidan är lite seg. :S :( Vet inte varför. Jag gillar dej och dina inlägg. :)

  55. Malin skriver:

    Extremt ledsen att du har gått över till nöjesguiden. Långsamt, extremt jobbig och irriterande reklam – stör hela upplevelsen när man läser. Brukade läsa din blogg 3 ggr om dagen, kollar nu typ en gång var tredje dag pga extrem irritation. Puss

  56. Therese skriver:

    Har inte gått att kommentera tidigare men nu verkar det fungera :)

  57. Sarah skriver:

    WÄÄÄÄÄÄÄ, jag älskar Nöjesguiden (och dig) men tänker ändå klaga: fett extremt jävla dålig läsbarhet. Jag vet inte varför, kanske att raderna är för långa, bokstäverna för stora och typsnittet grötigt på något sätt (trots att det är seriffer och det ska vara mer läsbart än sans seriffer som du hade förut). Men ja. Får väl anstränga mig lite hårdare för att läsa helt enkelt…… Men om Nöjesguiden funderar på ett byte av dessa grejer så säger jag bara ”JA, byt”. tjing tjong, hejdå. älskar dig hanna.

  58. EmmaYohanna skriver:

    De j*vligaste ä ju att hä tar sån tid å kommentera nu när man är inne på appen/mobilanpassade sidan, man måtte ju som klicka på ”visa original inlägg” – åsså slussas man vidare till nån annan original sidan -åsså får man börja å skrolla å skrolla tills man hittar rätt inlägg – åsså klickar man kom kommentera – åsså börjar de lagga, å de laggar och laggar- sen ska man skriva sitt namn, då blir rutan helt galet rosa! Åsså är den det i typ 3väldigt långa minuter – sen kan man skriva – och VAD händer då?? JO man har glömt vad de va för braigt man skulle skriva….

  59. As skriver:

    det laggar runt i ett virrvarr på mobilen (iphone med safari, inga problem på andra sidor än NG.
    via dator kan jag inte kommentera med en felaktig länk, då ombeds jag göra om. när jag sedan försöker igen uppfattar sidan det som spam och en text om att jag måste fylla i säkerhetsord dyker upp. problemet är bara att jag inte ser några säkerhetsord och ingen spalt att skriva dem i. :((
    sorry master.

  60. Emelie skriver:

    Bilderna laddas väldigt långsamt… segt… slow osv. :(

  61. Jagfårintehetavadjagheter skriver:

    Problemet och anledning till att jag slutat kommentera är för att jag måste hitta på nya jäkla namn hela tiden för att ”någon” är registrerad här på mitt namn. Palla tänka ut ett annat namn än sitt eget bara för att hälsa till dig?
    Väck med den dumma grejen så har du mig tillbaka.

  62. Louise skriver:

    I min iphone börjar det alltid med att jag ser hela bloggen, fast väldigt liten ute i vänsterkanten av skärmen. När det ska anpassa och bli läsbart (alltså visas på hela skärmen) så scrollas det en massa upp och ner hejvilt tills inläggen är laddade. Jag scrollar ner och börjar läsa, tjoff så är jag högst upp igen – irritation uppstår.
    Jag får vänta och sen scolla ner och börja om.
    Även dina videor blir konstiga. Texterna och bilderna anpassas och allt syns i skärmen men en video blir liksom inte mindre, Den är jättestor vilket gör att jag bara sen en smal remsa av videon och tror det är reklam, har missat fler stycken pga detta.

  63. Monika_ skriver:

    1. Vet inte för kommenterar aldrig (förutom nu då)
    2. Fungerar DÅLIGT. Finns t.ex. ingen ”tillbaka”-knapp att klicka på om man råkade klicka på fel länk (vilket händer ganska ofta). Sen går det inte heller alltid att kolla på klipp på mobilen. Sist (?) men inte minst så är mobilsajten jäkligt seg.
    3. Liksom mobilsajten (se punkt 2) är vanliga sajten också ganska seg.

    TACK för din blogg! Härlig är den ju!

  64. Elsa B skriver:

    När jag går in på din blogg laddar sidan i ca 10-15 s, och efter det lite till för bilderna. Störigt. Använder firefox.

  65. Noomi skriver:

    Om man kikar in och vill kommentera från en paddis så täcks alls fält (alltså där man fyller i namn, epost och bloggadress) av en reklambild. Det tog ett tag för mig att upptäcka det och nu är mitt namn redan sparat så jag slipper orora mig där MEN det är ganska störande. Otherwise… Sending some lööv!

  66. chrissy skriver:

    1) jag har inte kunnat kommentera sen du bytte doman. 2) alla nojesguiden-bloggar gor (pa min datty iaf) en sjukt irriterande omladdning av sidan man e pa. alltsa jag gillar att ”spara mig” infor din blogg sa jag kan lasa flera sidor av inlagg i ett svep (pga luv u) och sa ar jag internet addict 4ever och vill ha 27 andra flikar oppna samtidigt att bladdra mellan. sa kanske jag vill pausa hanapee-lasandet med en halvtimme buzzfeed eller sa. men sa kommer jag tillbaka och vill fortsatta lasa halvvags ner pa hanapee sida 3. och da har nojesguiden ”laddats om” (ok vet ej vad jag ska kalla det men du fattar) och sa ar jag automatiskt omdirected till hogst upp pa hanapee sida 1!? hander mig hela tiden o ar enormt irriterande nar man vill ”suga pa hanapee-karamellen” lite extra lange for ett die hard fan som en sjalv :(

  67. ida skriver:

    På mobilen så var sidan riktigt jobbig att handskas med faktiskt. den laddade om sig själv hela tiden så ibland hann jag inte ens läsa klart vissa inlägg. och när jag bläddrade till sida två(har inte varit inne på ett tag, sorry) så fortsatte sidan att ladda om sig och jag kom då till startsidan. Sen gick det inte att komma in på kommentarerna, så nu skriver jag den här kommentaren från datan ist

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla