Fredag.

11:10 2013-09-13

Trettiofemte gången jag gäspar då jag ser denna katt? (som jag för övrigt vill klappa HÅRT över huvudet). Gud, är min hjärna inte mer invecklad än att gäspa då jag ser ett djur gäspa? Era hjärnor då? Är ni lika banala som mig? Gäspar ni? *gäspar då jag publicerar detta*

18 kommentarer | “Fredag.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma skriver:

  HAHA jag gäspa.. Vet inte om de var av katten eller av att läsa de du skrev, hur som helst nu gäspa jag igen.

 2. Emma Vestergaard skriver:

  *gäsp*

 3. Ellinor skriver:

  SJUKT. Mitt huvud vill gäspa, jag börjar skratta. Tänk dig en person med ett fånigt flin som är på väg att jäspa = jag. Attraktivt.

  Nu jäspade jag.

 4. Linnéa skriver:

  Brukar gäspa när min hund gäspar :P

 5. Frida skriver:

  Har hört att om man gäspar när någon annan gäspar (människa eller djur) så tyder det på att man har en god empatisk förmåga. Så, grattis Hanna och alla ni andra som gäspar åt den söta kissekatten :)

 6. Nina skriver:

  Gäspar inte av katten men vill gosa järnet ur den. Trots en galen allergi mot katter. Sitter jag i samma rum som någon gäspar så är jag genast med i en gäspningssymfoni! :)
  Kul att du är tillbaka förresten HP! Som jag saknat dig.

 7. linnea skriver:

  gäspar inte men vill gäspa

 8. Bobbie skriver:

  Att man smittas av gäspningar är ett tecken på att man känner empati. :) :) :)

 9. Bobbie skriver:

  Kan ej skicka länkar!!! som stödjer min förra kommentar!

  Men skriv http etc före dessa:

  io9.com/5789766/chimpanzee-yawning-could-explain-human-empathy

  youtube.com/watch?v=60nrS_31Ivo

 10. Lotta skriver:

  *gäspar tvångsmässigt*

 11. Jo skriver:

  Söt! Jag vill också gosa hårt. God god god!!!

 12. Erika skriver:

  Jag gäspade också. Gäspar även i detta nu hehe.

 13. Walle skriver:

  Känner hur käkarna spänner. Men låter bli bara för att.

 14. Lisa skriver:

  Tja master! Var verkligen inte gäspig innan men nu har jag typ hakat upp mig på gäspningar och känner liksom att det är nya på gång hela tiden fast kan inte få ut dem (typ som när man behöver nysa). Men då kollar jag bara på katta igen också fortsätter det. Igen och igen. Så nu sitter jag här alldeles tårögd. Får ALLTID tårar i ögonen när jag gäspar! Minns att jag tyckte det var ASPINSAMT när jag var typ 8. PS 1. Tycker fortfarande det är lite pinsamt. PS 2. Din blogg och alltså du är grym!! PS 3. Ha en bra kväll, det ska jag ha!!!!!!

 15. Amanda Persson skriver:

  Sök på spegelneuroner ;)

 16. HeddaP skriver:

  HAHA det tog min 3 sekunder. Sen gäspade jag.

 17. ellenlundis skriver:

  Så fort jag såg katt-bilden som gäspar,, så gäspade jag :D haha! *gäsp*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla