Hotar er

14:30 2013-09-17

Ni är så usla på att kommentera sen jag flyttade hit till Nöjesguiden, varför är det så? Är sajten seg? Går det inte att kommentera? Är jag tråkig? Hatar ni mig? Bör jag lägga ner? Ok jag tar det som en hint.

 

Men…. tack för den här tiden då………….

bild på mig som barn som jag hoppas ska väcka era sympatier

67 kommentarer | “Hotar er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. (: skriver:

  Kanske för att det är lättare att trycka på den där glada smileyn. Men det kommer nog efter ett tag : ))

 2. Jeanette skriver:

  GULLE!!!!

 3. Fridah skriver:

  Ska bättra mig, lovar!

 4. Sofia skriver:

  Hallå Master!
  En liten fråga.
  Nu när du bloggar för nöjesguiden, hur stor påverkan har du & dom på annonser och liknande.
  Är det fortfarande du som sköter allt sådant eller får du någon procent av nöjesguidens intäkter?
  Hur funkar det?

 5. Saroow skriver:

  JAG SER DIG! :D

 6. jelena skriver:

  Senaste tiden har det hänt att jag har skrivit och skickat en kommentar, fast när jag går tillbaka nån dag senare för att kolla om den har fått svar eller liknande så är den inte där. Har en känsla av att de inte alltid skickas iväg… Men det kan vara jag som inbillar mig :)

 7. Lovisa skriver:

  Jag vill fortfarande ta det av dina uppdateringar hela tiden!!! Men grejen är att sidan är så otroligt dåligt mobilanpassad, jätteseg osv. Är det något man kan göra någonting åt? Vill kunna surfa in på cyperrymdens frizon även från mobilen jöööööö

 8. E skriver:

  Förlåt master, ska bättra mig <3

 9. Ida skriver:

  Hade du tre frisyrer samtidigt?

 10. Lovisa skriver:

  Alltså älskar ju lilla glada gubben och trycker på den typ hela tiden. Men du har rätt. Mer kommentarer åt folket (eller ja, åt master)

 11. Lovisa skriver:

  Alltså älskar ju lilla glada gubben och trycker på den typ hela tiden. Men du har rätt. Mer kommentarer åt folket (eller ja, åt master)

 12. Paulina skriver:

  1. Jag har alltid varit dålig på att kommentera. 2. Du har knappt uppdaterat sedan du flyttade hit bloggen *gråter floder* PUSS

 13. Sigg skriver:

  Du är söt

 14. Rebeeckaaa skriver:

  Okej, men i gengäld vill jag ha hjälp med ett stort problem!
  Mina föräldrar funderar starkt på att rösta på SD i kommande val, jag måste nu övertyga dom att INTE göra de, så behöver starka argument för varför de INTE ska rösta på SD! typ jämställs frågor osv. för speciellt min far ser rött gällande invandrare, eftersom dom ”bara håller på med massa skit” och tar våra pengar och så!

  Behöver verkligen hjälp med detta eftersom jag inte vill att de ska rösta på SD och de gör mig jätteorolig!?!?!?

 15. Malin skriver:

  Håller med att den är sjukt dålig mobilanpassad och laddar sjukr segt. man scrollar ner å sen rullar sidan upp för att den laddat klart efter hundra år (tyyyyp) och då vill man jö inte scrollar ner igen… Ja du fattar kanske.

  Saknar faktiskt din gamla sida. Mvh// en som hatar förändringar!

 16. Mali skriver:

  Hanna vi älskar dig :)

 17. Nina skriver:

  Hanna, inte hotas.
  Jag kan informera om att det är jobbigt att kommentera via mobilen, allt bara ”hoppar runt”. Fixa det, sen kan vi snacka.
  Du hotar = jag stället motkrav.
  Ps I like your blog LOT LOT

 18. anna elina christine skriver:

  men grynet, menar hanna (sorry) don’t leave me just because i don’t leave comments

 19. thea skriver:

  Saknar det sätt du skrev innan!! :'((( Bu huu

 20. fanny skriver:

  för att det är i princip omöjligt att kommentera via mobilen (och det är mest därifrån jag kollar) på nöjesguiden *snyft*

 21. Annie skriver:

  Jag har varit dålig på att kommentera. Ska bättra mig! Är ju så glad över att ditt bloggande har startat igen!

 22. Råttigan skriver:

  Sluta inte blogga för helvete Med vänlig hälsning, feminist som du fick att komma ut ur garderoben (blev den meningen gramatiskt korrekt…?)

 23. Sara skriver:

  NO WE LOVE YOU<3333333 ps. söt bild;)

 24. Fredrika skriver:

  Jag blir TOKIG av att sidan uppdateras av sig själv med några minuters mellanrum??! Idiotiskt! Så när jag kollade på t ex för det vidare-klippen du la upp så avbröts det mitt i pga av att sidan uppdaterar…eller om jag håller på och läser bloggen din, pausar och har fönstret kvar och sen går tillbaka till det så är jag plötsligt högst upp på sidan igen? Irriterande! Älskar dig ändå förstås.

 25. Julia skriver:

  Sidan din är så seg i mobilen :( hoppas det går att fixa till master!

 26. Lisa skriver:

  Håller med om det som någon annan skrev, att det är irriterande att sidan uppdateras automatisk. När man kollar på videos till exempel…
  Har även en liten önskan om lajvblogg! Gärna på kvällen så man kan se när man slutat jobbet :)

 27. Sabina skriver:

  Sååååååå jag kanske sitter och planerar min 30-årsfest (fyller om 18 månader, är ute i god tid osv) Ska SJÄLVFALLET ha 90-talstema så knåpar ihop en playlist och hittar din geniala! TACK SOM FAN! Såna jävla gems som finns i den <3

 28. Lovisa skriver:

  alltså. hatar ju att det sitter i fingrarna att skriva ha… och att jag då bara trycker enter för att komma till din (gamla) blogg. kommer ju aldrig ihåg längre vart jag ska! men eftersom det blivit färre besök pga detta och för att du ska få en kommentar lägger jag en kommentar om just det. haha. det här var så ovärt, men ändå. diggar dig, men framför allt diggar jag att du är rolig men ändå seriös med t. ex. feminism och att man får må dåligt och sånt. toppen. älskar’t. thumbs up and so on. nu ska jag lära mig skriva rätt bloggadress, och att kommentera oftare. kärlek

 29. anna skriver:

  Vi är kvar!!!! :) :) :)

 30. Juliaaa skriver:

  Men Master………….. Vi älskar ju dig!

 31. Mjau skriver:

  gillar din blogg och gillar nöjesguiden egentligen men blev hemskt besviken när du flyttade hit för att jag kommer behöva stå ut med så mkt segande, för ja, sidan är fakiskt skitseg, det har alla bloggar på nöjesguiden typ alltid varit. så segt så jag tillochmed börjat sluta läsa bloggar här för det tar sån tid och segar så enormt när sidan laddas, och sen laddas den om lite när som och sen har dom en skitstörig undersökning där man kan vinna någon klocka (typ??) typ varje gång man kommer in här som man kanske inte vill svara på varje jävla dag…….

 32. Denise skriver:

  Jag har inte kunnat kommentera och tror inte den här kommer komma fram heller :(

 33. Denise skriver:

  så gick det bara för det haha……………..

 34. HrGilbert skriver:

  Noooo! Lämna oss inte!

 35. Humlan skriver:

  Tycker fortfarande om dig men inte den här sidan! Den är seg och avskyr all reklam som är i högerspalten som gör att bloggen känns väldigt rörig :( det blir inte alls samma hemtrevliga hanapee-känsla här som på din gamla blogg

 36. Humlan skriver:

  Tycker fortfarande om dig men inte den här sidan! Den är seg och avskyr all reklam som är i högerspalten som gör att bloggen känns väldigt rörig :( det blir inte alls samma hemtrevliga hanapee-känsla här som på din gamla blogg

 37. Minna skriver:

  HEJ VÄN klart jag fortfarande älskar dig men varför kan jag inte bara skriva hanapee.com?? Jobbigt. Usch

 38. Linnea skriver:

  Ska bli bättre! Filåååt!

 39. Noomi skriver:

  Neeej sluta inte! Jag som precis hittat dig (okej typ för två månader sen). Men det går inte en dag utan att jag tittar in. Lovar att kommentera mera! (Btw försökte precis skicka kommentaren men den sa att jag glömt fylla i namn och sånt och jag såg det inte men provade skriva ändå och då är det en annons för fältet där man fyller i namn och epost. Den liksom ligger över. Sitter från en paddis)

 40. Helene skriver:

  *Kommentar* :)

 41. Rebecca skriver:

  Det går så förbannat segt för mig att jag vill slå på och döda saker, så att jag när jag väl kan sätta mig och skriva en kommentar är jag inte längre pepp. Om jag nu ens tar mig så långt vill säga… Är tur att rss-läsare finns, annars hade jag nog inte ens orkat följa bloggen längre, oooh hemska tanke :'(

 42. Lise skriver:

  Okej, får du en miljon testkommentarer nu beklagar jag. :)

 43. Lise skriver:

  Aha! Nu har jag testat lite olika webbläsare etc, men det är för att jag anger min länk till instagram under ”länk” (vilket jag alltid gör) som den inte publicerar kommentaren. Kommer till en annan sida där jag får ett konstigt meddelande också när jag anger länken, men det tänkte jag inte på de första gångerna jag kommenterade. :) Majoriteten av kommentarerna nedan (ovan) har ju inte webbsidor länkade, man kanske måste länka en viss sorts adress? Det kanske är fler som inte tänkt på meddelandet/orkat felanmäla.
  MVH//Jobbar med IT-support. ;))

 44. ANNA skriver:

  Master du är bäst, men det är tyvärr inte denna sida.

 45. Annica skriver:

  Mycket mycket segare. Tog mig 3 min att bara klicka in mig till kommentarerna.

 46. alva skriver:

  Sorri<33 men ja, sidan är ganska seg tyvärr. Dock nice att du flyttat hit pga alla skitnice bloggar här. Men en fråga!! Dina kategorier, finns de kvar? Synd i så fall!!! puss

 47. Dilan skriver:

  Var rätt kass att kommentera på din gamla blogg med, även fast jag hänger med dig dag ut dag in liksom. men ska försöka börja kommentera oftare!

 48. alva skriver:

  synd om de försvunnit menade jag alltså haha

 49. kajsa skriver:

  alltså ska bara säga att jag älskade toa-inlägget. känner att det inte fick så mycket uppmärksamhet det förtjänade…… och ska bättra mig med kommenterandet så klart.!

 50. astrid skriver:

  kan int det här mä tekniken. har försökt kommentera, men var det int det ena så var det det andra som krånglade.
  testar väl nu då.

 51. Det är klart någon annan heter Karin??!! skriver:

  Är det ngt skämt vad gäller namnet? ”Någon annan har det namnet” typ. Ja?! Förlåt att jag inte heter Krysmynta Tussilull.

 52. Molly skriver:

  Dålig mobilanpassad sida. Sjukt seg! Och en får scrolla i evigheter för att kunna läsa bara för att i nästa stund flyttas upp igen…

  Förbättra detta, så bättrar jag mig! :)

 53. Lise skriver:

  Det hade varit kul om man hade kunnat kommentera andras kommentarer, men Det är klart nån annan heter Karin?!s kommentar var ju oerhört rolig.

 54. Julia skriver:

  När man går in på mobilen är allt knas å hoppar hit å dit, men jag är snart härdad! Allt för dig master!

 55. Markus skriver:

  Att kommentera är absolut mycket segare än det varit tidigare. Att trycka in sig här för att lämna en kommentar resulterade i att min webbläsare kraschade fyra gånger innan jag fick byta webbläsare och fortsätta försöka, även då med vissa problem. Även om jag inte alltid lämnar kommentarer så tycker jag att det kan vara intressant att läsa vad andra har skrivit, men då det är så omständligt att komma in på kommentarsfältet så hoppar jag ofta att både läsa kommentarer och att kommentera själv.

 56. Markus skriver:

  Ps. Jag läser fortfarande bloggen och tycker om både den och dig! Förstår dessutom ditt resonemang angående flytten och tycker absolut att du ska göra det som känns bäst för dig ekonomiskt, trygghetsmässigt och allt däremellan. Kram!

 57. Jänu skriver:

  Chilla köttet Hannis! De flesta och några till är nog kvar ;)

 58. MARIE skriver:

  Instämmer med följande kommentarer jag såg nedan:
  gillar din blogg och gillar nöjesguiden egentligen men blev hemskt besviken när du flyttade hit för att jag kommer behöva stå ut med så mkt segande, för ja, sidan är fakiskt skitseg, det har alla bloggar på nöjesguiden typ alltid varit. så segt så jag tillochmed börjat sluta läsa bloggar här för det tar sån tid och segar så enormt när sidan laddas, och sen laddas den om lite när som och sen har dom en skitstörig undersökning där man kan vinna någon klocka (typ??) typ varje gång man kommer in här som man kanske inte vill svara på varje jävla dag…….

  Tycker fortfarande om dig men inte den här sidan! Den är seg och avskyr all reklam som är i högerspalten som gör att bloggen känns väldigt rörig :( det blir inte alls samma hemtrevliga hanapee-känsla här som på din gamla blogg

  Master du är bäst, men det är tyvärr inte denna sida.

  Kan även tillägga själv att NÖJESGUIDEN ÄR SÅ BRUTALT SÄMST. och det går dessutom inte att se några bilder från min stenåldersdator som jag har :-)))

  Älskar dock fortfarande bloggen och dig men snart har du en läsare mindre pga den här sidan e smått dampframkallande. Kram

 59. A skriver:

  Nöjesguiden är helt enkelt sämst. Sjukt kass på mobilen, FUL, och känns inte alls lika personlig och trevlig som din gamla blogg. :((

 60. Terese skriver:

  JELENA och jag verkar ha samma ”problem”. Har försökt skicka flera kommentarer men aldrig sett att de faktiskt kommer fram :(

 61. Nathalie skriver:

  Skrev en lång och vettig samt konstruktiv kommentar och så laddades sidan om och så försvann ALLT jag skrivit.
  Nä – det här blir min första och sista kommentar på den här bloggen. Så kan man ju inte föra en vettig dialog med sina läsare.

  Gud vad ledsen jag blev nu. :(

 62. Hmm skriver:

  Sjukt segt att läsa och komma till kommentarer. :(

 63. Lisa skriver:

  Jag har precis upptäckt din blogg, så du får inte sluta nu! Men det är ganska osmidigt att kommentera från mobilen…

 64. Heidi skriver:

  hahahah söt, sluta inte;)

 65. ellenlundis skriver:

  Naww så söt bild.på dej! :)

 66. Frida skriver:

  Oh lord of the rings NEJ sluta aldrig, vad skulle vi vara utan dig??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG