PRAG – så hur var det?

15:38 2013-10-08

…Förjävligt. Vi blev rånade och kidnappade. Har suttit i en stålbur modell större i ett gotiskt slott de tre senaste dygnen, därav den usla uppdateringen. En liten, liten man med mycket aggressiv uppsyn vaktade oss med en stor slägga. Vi blev matade med knödel och öl. Johanna freakade ut en gång och blev då lagd på sträckbänk. Jag försökte hela tiden medla med den lilla mannen men utan resultat. Efter mycket om och men kom UD dit och fick ut oss. Carl Bildt själv var mycket fundersam över de krav som ställdes på Sverige –att UD skulle finansiera en ENORM knödel åt den lilla mannen. 

Knödeln 3×3 meter togs till slottet och vi släpptes. Stort tack till alla inblandade.

 

 

NÄRÅ!!!!!!!!! På riktigt? Trodde ni på det??????? Som om en liten man skulle kunna ”fånga” vårt gäng? Ha! Ha! Tanken är ju fan OVERKLIG! Och Carl Bildt med en knödel? Ha! Ha! Han har ju GLUTEN. Herregud. NI asså!!! Hahahahaha!!!! Har fyra bokstäver åt er: T Ä N K.

 

Prag var med andra ord underbart. Har haft en fantastisk resa och älskar mina vänner. Till och med när den här lappen satt på dörren då vi kom hem en eftermiddag:

Kan tilläggas att det bara var vi sex personer i lägenheten? Hade absolut inte haft massa folk där? Vi råkade bara sitta uppe klockan 02.30 en söndagskväll, dricka vin och lyssna då Sara berättade en sjuk historia med enorm inlevelse. Inget mer med det.

Andra saker jag älskade med Prag:

1. Priserna. En trerättersmiddag med öl, vin och drink för 200 kronor.

2. Husen. Så vackert. Och så tyst?! Ingen trafik. Bara kullersten.

3. Människorna. Så trevliga och småblyga! Och äntligen fick jag känna att jag typ kunde prata english yes thank you very good have a nice day yes.

4. Maten. Första restaurangbesöket på Mozaik var typ topp 3 bästa matupplevelse evvah.

5. Hela atmosfären. Var inte rädd en endaste gång? Kan dock handla om att vi hela tiden var 6 pers, eller så var helt enkelt det farligaste i stan bara några förvirrade knarkisar.

 

TIPS: ÅK TILL PRAG!

FRÅGA: KOMMER NI LYDA ER MASTER?

13 kommentarer | “PRAG – så hur var det?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Josefineeee skriver:

    Åh, va kul! Har funderat flera gånger på att åka till Prag och blev ju svinsugen nu! Kan du inte skriva ihop någon liten miniguide eller liknande? Hade ni researchat mycket restauranger och sevärdheter innan ni åkte eller improviserade ni? Vore supertacksam för svar Master!

  2. Hanna skriver:

    JA JAG VILL

  3. lino skriver:

    Jag har aldrig tänkt på Prag som ett framtida resemål men om du säger att det är god mat där så får jag ju ta mig ordentlig tänkare så att säga. Att äta dålig mat gör mig deprimerad så att åka till ett land som är känt för god mat känns väldigt tryggt.

  4. Lise skriver:

    ”Har fyra bokstäver åt er: T Ä N K.” Skrattade ju rakt ut dårå.

    Prag är underbart!!! Får åka dit igen snart dåja.

  5. ellen skriver:

    SVAR: Jag har redan varit i Prag, BEHÖVER EN ÅKA IGEN?

  6. Sofia skriver:

    Hej master!
    Har läst din fina cyberspace-page ett antal år nu men det finns en sak jag inte får någon klarhet i. Kan du inte berätta lite för oss hur det går till när du dj:ar? Du brukar ju skriva om när du ska spela men aldrig HUR det går till? Vi vill veta! Hur blev du bra på att dj:a? Hur vet du vad som passar vid olika tillfällen, krävs det mycket arbete och research etc? Kram! :)

  7. Linda skriver:

    Hanna! Vad tycker du om Jämställd festivals sammanställning som säger att nästan 80% av akterna på Sveriges största festivaler är mansdominerade? Beror det på att det inte finns tillräckligt många kvinnliga artister som är ”bra”? Vad kan en säga om detta? Jag tycker att det är befängt att det är såhär men har svårt att formulera varför. HJÄLP PLZ.

  8. cecilia skriver:

    älskar grannar som är så där. när jag bodde i paris i våras fick vi ett klagomål från våra grannar om att vår hund förde för mycket oväsen.

    vi hade ingen hund.

  9. Anna skriver:

    Varå, läser lappen om och om igen men ser inget om att ni anklagas för att ha fler folk där? Står bara att det var noise och loud music väl?
    P.S. Ja jag ska åka till Prag någon gång – igen, var där förra sommarn och älskade det jag med! D.S.

  10. Cecilia skriver:

    vill bara visa lite uppskattning: ÄLSKAR dig! så kul!

  11. Linnea skriver:

    vill se mer bilder från pragggggggggggggggggg!

  12. kajsa skriver:

    jaaaa

  13. My skriver:

    Våran skola erbjuder möjligheten att åka till Prag på sportlovet, ett event som dom kallar ”Prague week”. 90 gymnasieskolor i Sverioge och över 100 i Danmark ska med (oklart hur många elever). Var väldigt sugen på att boka men var inte riktigt säker pga flera olika anledningar. Men sedan läste jag din blogg, såg att du skulle dit, hur du sedan skrev att maten var billig och svingod (Luv food), att staden var superfin etc. Såg alltså detta som ett tecken från en övernaturlig kraft att jag måste åka, så idag bokade jag min resa till Prag!! Åker vecka 7 och är redan jättetaggad :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG