Saker jag håller på med när ni inte ser

23:40 2013-11-26

 

Här sitter jag. Insmord i olja. Sett ut så här varje kväll sen dag 3 i USA. Köpte ju sjukaste hudprodukterna där efter lång övertalning av en fantastisk liten hudvårdsman. Detta resulterar i att jag smörjer in mig i ”organic oil” varje kväll och morgon RAKT på sminket. Gnuggar alltså in det i ögonen till och med? Gör inte ens ont? Känns jätteskonsamt jämför med annan sminkborttagning. Och sen bah smörjer jag in mig i en kombinerad natt- och dagkräm, också den organisk.. Berättade för hudvårdsmannen att jag innan använt Kiehls och han bah ”noooooooooooooooo that’s baaaaaaad for yooour scandinavian skiiiiiin hoooooneeeeeeey”. Och snackade om nå farliga e-ämnen som gjorde huden torr?

Problemet med nya produkterna? Jag har fått finnar. TROR dock att det handlar om flygresor, mens och kanske någon slags vanesak vid ny produkt. Och egentligen är det väl inget problem för någon som älskar klämmingsprocessen så mycket som mig. 

 

I övrigt har jag känt mig så jävla UTAN HJÄRNA här på bloggen den senaste månaden. Har stavat fel på massa engelska ord här, räknat fel antal frågor i förra inlägget, skrivit halvskräpiga blogginlägg utan större finess osv. men jag har ju haft så mycket annat i hjärnan. Ibland känns det inte som att jag ens kan tänka ordentligt? Men jag älskar ju fortfarande det här och er, hoppas därför att ni har lite överseende och fattar att jag är smart ändå!!!!!!!!

 

1+1=2

7×8=56

5×6=39

1902 -200=1702

9+1=11

 

HAHAHAHAH hejdååååå

14 kommentarer | “Saker jag håller på med när ni inte ser”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilie skriver:

    Kjæreste Hanna, du er alt for hard mot deg selv. Alle kan ha dager da de ikke føler seg som sin egen beste utgave. Ofte når jeg kjenner meg dum og ureflektert henger det rett og slett sammen med at jeg ikke har slappet nok av. Jeg synes innleggene du har skrevet de siste ukene har vært sterke, gode, innholdsrike, reflekterte, humoristiske og utrolig inspirerende. Som alltid. Du er en fantastisk inspirasjon og et forbilde for alle jenter. Det du trenger er å ta det med ro, slenge deg på sofaen (hehehe om du ikke alt er der og arbeider da) og youtube videoer av barn som synger på Ellen show.

    We love u master!!!

  2. Hanna Watson - nygift i Kanada skriver:

    Jag har också använt olja mycket till mitt ansikte. Jag bor i Calgary i Kanada, och stan ligger 1000 meter över havsytan så luften är tunn och det blir extremt torrt på vintern, då är olja perfa. Men som du säger, så kan de leda till finnar också.

    kram
    Hanna Watson

  3. Anna skriver:

    Tja Hanna! Det heter ej organisk, det heter ekologisk!

  4. Krutt skriver:

    Jag har testat både Kiehls produkter, vilket totalföstörde min hy, och oljor, vilket inte funkade heller, men om det ger sig efter ett tag med finnarna så är det bara att fortsätta för dig. Men håller det på och gror ett tag till, byt! Dermalogica får du nog satsa på om du skulle märka att oljorna bara förstör.

  5. Sus skriver:

    Jag har haft rätt mycket problem med acne och har då lärt mig att just organiska produkter försämrar, huden blir tydligen känsligare mot naturen och behöver det ”skyddet” som andra produkter ger. Sjukt egentligen, men det är så som jag har lärt mig.

  6. Lise skriver:

    Tjingelong Hanna! Det stavas inte hjärna utan gärna!

  7. Fanny skriver:

    Har hört någonstans att det kan ta upp till 3 månader för huden att vänja sig vid nya produkter. Vågar därför inte byta från mina decleor-produkter jag använt i ett par år nu och som funkar jättebra. Trots att det svider i plånboken varje gång något tar slut.. :/

  8. Frida skriver:

    Jag använder mig av Jojobaolja som finns att köpa rätt så billigt om man inte kräver en snygg flaska. Denna: http://www.vitaminvaruhuset.se/jojobaolja-kallpressad-100-ml är liksom samma som exempelvis denna dyrare: http://www.lillabruket.se/se/sortiment-webshop/oljor-820719. Såå bra för hyn!

  9. M skriver:

    Najs! Brukar använda kallpressad mandelolja som rengöring/sminkborttagning + ha i nattkrämen. Fick också finnar i början och får fortfarande i pannan :( så brukar undvika ha just mandeloljan i pannan. Blir väl för fett eller något. Men på mina torra kinder är det super bra och billigt. 57 kr för 100 ml på Apoteket!

  10. Mli skriver:

    Gissar att finnarna kommer pga nya hudvården. När jag började med Mary Kays hudvård fick jag massor av finnar, MEN det är POSITIVT – det innebär att produkterna rengör på djupet och gör sig av med skiten! Därav finnarna. Fortsätt använda produkterna så försvinner finnarna snart skaru’ se :)

  11. Jennifer skriver:

    Hej Hanna, en av mina kompisar (som jag faktiskt gjorde till feminist, stolt) har skrivit ett inlägg om kontroll av flickor i samhället där hon recenserar Johanna Holmströms bok Asfaltsänglar.
    http://svenska.yle.fi/artikel/2013/11/14/kontroll-av-flickor-ett-globalt-fenomen
    Läs gärna inlägget och kommentarerna efteråt. Hon och jag för en liten kommentarkamp mot några killar i vårt gymnasium som inte riktigt vill anamma vårt tankesätt. De får ha sina egna åsikter, men vi skulle gärna vilja komma på några bättre argument. Kan du, eftersom du är den mest klarsynta kvinna vars blogg jag läser, skriva ett inlägg om hur kvinnor faktiskt blir kontrollerade i samhället, eftersom jag i denna stund känner mig lite inspirationslös. Om du håller med, det vill säga?
    Jag går i tvåan ett småstadsgymnasium i Finland och vill förändra världen om än bara lite.

  12. rebecca skriver:

    hanna! inte behöver du dyra produkter till det där! in och läs på http://www.theoilcleansingmethod.com/ !!

  13. ccamilla skriver:

    Kul mä oljan!! Det är e-ämnen, konserveringsmedel, parabener, sulfater, mineraler, alkoholer och en massa skit i rengöringsprodukter som på ett eller annat sätt är dåligt antingen för miljö, huden, hälsan (kemikalier etc) o.s.v. Så att istället använda naturliga, rena vegetabiliska oljor e AWESOME. Själv använder jag Kung Markattas kokosolja och den luktar och känns helt jävla AAAAASBRAAAAA. Köpes i de flesta mataffärer……..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp