Det är huvudsaken

20:36 2014-01-30

Var hos läkarn i morse. På grund av min huvudvärk som vägrar ge med sig. Förutom att fråga hur mycket jag menstruerar så fastställde han först att jag förmodligen har en kombo mellan bihåleinflammation och spänningshuvudvärk. Jag tog blodprov och åkte till jobbet. När jag varit där i fem minuter ringer han och meddelar att mina blodvärden var låga…….

………

………!!!!!!!!

FATTA CHOCKEN. Tankar som hann passera i mitt huvud: hjärntumör, hiv, luekemi, hjärninflammation, hjärtsvikt, röda hund, graviditet osv.

Innan jag fick höra av läkaren att det förmodligen innebär att jag har ……järnbrist. Hihi.

11 kommentarer | “Det är huvudsaken”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

    haha brukar också noja sönder när jag diagnosticerar mig själv :) hoppas huvudvärken släpper nu när du vet orsaken!

  2. Kim skriver:

    :) Låga blodvärden är väl bland det minst farliga du kan ha. Bihåleinflammationen är nog värre. (P.s. Jag har jättesvårt att kommentera på din blogg från mobilen. Sidan registrerar inte att jag trycker i kommentarsrutan förrän efter sådär 1000 tryck.)

  3. Mari skriver:

    Rekommenderar den här varmt: http://www.blutsaft.se/

  4. Karin j skriver:

    Att du inte tog tillfället i akt och skrev (h)järnbrist! Mvh lågstadiehumor

  5. Camilla :) skriver:

    Man ska verkligen inte underskatta dåligt järnvärde då jag själv tydligen haft det i hela mitt liv (trots bra kost & nornala menstruationer) för att jag inte KAN ta upp järnet. Hur stor är chansen att du tar upp detta nu för IMORGON ska jag nämligen till läkarn för just detta :/ Barnmorskan sa till och med att om jag blev gravid nu skulle min kropp inte vara den bästa miljön…Jag vill inte skrämma dig men bara påminna att även de ‘minsta” problemen KAN vara större än vad man tror :) Detta med järnet kan även vara grunden för klådan i de nedre regionerna och magproblemet jag haft snart 2 år :/ Hoppas läkarn vet vad allt detta kan bero på och att du slipper mina problem! Kram på dig Hanna!

  6. Mia skriver:

    shit vilken cool chey du vaa azzå :) haru lagt ut några mixar så man får höra dina Deejay-skills? :)

  7. jelena skriver:

    Fick också veta att jag hade lågt blodvärde när jag skulle lämna blod för ett tag sen. Sköterskorna ba: ”Oj, detta får vi skicka upp till labbet!”. Blev så himla rädd. Efter några dagar ringde läkaren och sa att det inte var något fel alls, varken leukemi eller järnbrist. Förmodligen berodde det på att jag löptränade mycket under en lång period, och samtidigt åt lite för dåligt. Det kan tydligen också bero på att man sover dåligt eller är stressad. Dagsform helt enkelt. Så det kan finnas en del ofarliga bakomliggande orsaker som inte alls är farliga :)

  8. S skriver:

    Åh det har jag också haft, järnbristanemi. Fick ”anfall” där det kändes som om jag var i en dröm/höll på att bli galen samtidigt som jag blev likblek i ansiktet och helt svimmfärdig. Jätteobehagligt. Sen började jag knapra järntabletter och det blev bättre efter ett par månader, dock blir magen inte superhappy av de tabletterna, haha. Skulle jag få järnbrist igen skulle jag hellre ta järnspruta istället. Tränar du mycket? Det gjorde jag när jag fick järnbrist.

  9. D skriver:

    Jag har haft precis samma sak den senaste veckan (fram tills igår)! Jag var hos läkaren i måndags och fick några tabletter utskriva mot spänningshuvudvärk. Jag vill dock VARNA dig för att dricka alkohol…… Jag trodde det var en jättesmart lösning i fredags då jag på ett ungefär förstod att det var spänningshuvudvärk. Det hela slutade med två dygns migrän då jag trodde att jag skulle dö :( Alltså, inte så avslappnande som jag trodde.

  10. Agnes skriver:

    Hej Hanna! var kommer dina glasögon ifrån?! De var fina!

  11. A. skriver:

    Har också kasst järnvärde. Men jag är gravid, så då är det ju vanligt. Bara att äta järntabletter och utstå en mage som arbetar….långsamt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg