Möt: Lo Hudson

23:19 2014-02-06

Ibland kanske ni tänker: ”men gue Hanna har verkligen inga intressen” – HA!!!!! Där tänkte ni fel. Jag har nämligen ett intresse. Det är att spela SIMS.

Eller ja, egentligen blir det inte så mkt spel pga lägger all min tid åt att skapa min sim och bygga hens hus. Ikväll blev det Lo Hudson, en cool rosahårig karriärsim som ska bli polis och bor i fetaste huset vid en egen liten damm. Hon har precis flyttat in och hennes byggherre (jag) är lite försenad i bygget. 

Så här ser det ut hittills:

screenshot-6.jpg
screenshot-7.jpg
(Obs använder bara fejkskinn i mina djurmattor)

Och här är Lo:
screenshot-12.jpg

 

Gillar ni att se sånt här….? Svara JA eller NEJ.

89 kommentarer | “Möt: Lo Hudson”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kakan skriver:

  Extremt ja

 2. Michaela skriver:

  Jaaaa

 3. frida skriver:

  svar: JA!! älskar att se detta!!!

 4. Daniel skriver:

  Jao man!

 5. Stina skriver:

  svar ja.
  då jag inte fick till sims på min mac (ville ha för mkt hår. och smink. och kläder.) har jag extremabstinens.

 6. filippa skriver:

  JA

 7. Anna skriver:

  JA

 8. dfghj skriver:

  JA!!:D

 9. ida skriver:

  Jaaa såklart!

 10. Linn skriver:

  Men omg JAAAA!!!! Älskar Sims så mkt<3333

 11. Lesthi skriver:

  JAAAAA!

 12. Det enda störiga är ju att jag inte kan få heta mitt namn skriver:

  JA!

 13. SGK skriver:

  Ja absolut, trots att jag är tant :)

  Gärna mer sånt här på bloggen!

 14. kautkurt skriver:

  Jag spelar också sims och jag gillar vad jag ser Men du måste ju ladda ner nya snygga saker. Bästa sidan är thesimsresourses.com där hittar du allt du någonsin behöver! :)

 15. Hanna skriver:

  Ja!!! Det roligaste är ju att göra människorna och bygga hus! :D

 16. Åsa skriver:

  Älskar sims! JA!

 17. Sofia skriver:

  JA!

 18. Karins kuriosa skriver:

  MEN FÖR FASIKEN JAAAAAAAAAAAAAAAA

 19. Emma s skriver:

  Ja!!!!!

 20. Mli skriver:

  ÅH vad sugen jag blev på att spela the Sims nu, har inte gjort på säkert… 10 år? Herrejävlar! M-Å-S-T-E nuuuu!

 21. Erica skriver:

  JA dina sims-inlägg är vad jag lever på, så jag har varit svag ganska länge, fram tills nu dvs

 22. Zellfromhell skriver:

  Alltså, jag började följa dig för att du spelar sims! har väntat tre år på ett inlägg i denna stil!? Skojja!! Inte bara därför, gillar dina photobombs också.

  Nu ska jag berätta för dig en sak jag tänkt skriva vid flera tillfällen men inte blitt av. Jag var på Way Out West i somras och visste att du skulle dit, tänkte för mig själv att om jag ser na då ska hon bannemej få höra hur grym hon är och få sig en go kram. Så satt jag där i godan ro och vem kom inte gående om DU. Blev helt paralyserad plus att du gick och åt på okänd föda och därför tänkte jag att du nog inte skulle gilla om okänt fan slängde sig runt din hals och fulgrät. Så jag bara råblängde istället och såg det som ett tecken att jag icke var värdig masters uppmärksamhet.

  Senare samma dag knör jag mig fram i ett folkhav framför Håkans konsert och hittar perfekta platsen. Chillar och ser mig omkring. Då står DU, Master, preciiiiiiiiiis framför mig. Då avled jag lite. Så himla schnögg och fräsch stod du där och sjöng me med lillnäven i luften. Och jag vågade inte störa dig :( :( :( Jag stod där och njöt åsynen av master nästan (nästan alltså) mer än håkan. När jag kom hem å läste din blogg förstod jag att du hade bloggtvivel. Hade jag läst det innan jag såg dig där så hade jag absolut vågat ta kontakt och säga till dig hur grym jag tycker du är, vilka viktiga åsikter du uttrycker, hur rolig du är och att jag vill följa det du skriver för evigt. men nu vågade jag inte det. Utan det var jag som stod bakom dig på Håkan och flåsade dig i nacken :)

  Förlåt för att detta blev en novell. men var bara tvungen att till slut få ur mig detta.
  Puss och kram
  Linnea

 23. LinaS skriver:

  Hells Yeah säger jag! Hur taggat är du förresten inför Sims 4? Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om simmarnas utseende. Tycker faktiskt fortfarande att sims2 var ”snyggast”. Som tur är har jag precis blivit mamma så jag lär ju knappast behöva fundera på om jag ska köpa spelet eller inte för jag kommer ha mina händer fulla med annat :)
  (btw, om jag hade fått en tjej hade jag velat döpa henne till Lo)
  kram

 24. Emmabetty skriver:

  JA!

 25. Julia skriver:

  Men JAA love sims, (men bara att bygga hus och fixa simmarna förstås)

 26. Linas lilla vrå skriver:

  Hells Yeah säger jag! Hur taggat är du förresten inför Sims 4? Jag kan inte riktigt bestämma mig vad jag tycker om simmarnas utseende. Tycker faktiskt fortfarande att sims2 var ”snyggast”. Som tur är har jag precis blivit mamma så jag lär ju knappast behöva fundera på om jag ska köpa spelet eller inte för jag kommer ha mina händer fulla med annat :)
  (btw, om jag hade fått en tjej hade jag velat döpa henne till Lo)
  kram

 27. Anna skriver:

  JA!

 28. martina skriver:

  jaaa

 29. Lisa skriver:

  JA

 30. issa skriver:

  jaaaa

 31. Emma IBW skriver:

  Jaaaa!

  Bara för det måste jag köpa Sims3 i helgen…

 32. Hanna skriver:

  JA, SIMS FOR LIFE

 33. Linnea skriver:

  JA!!! :D

 34. Jojo skriver:

  JA! Känner nu att det var ALLDELES för länge sedan jag spelade the Sims!

 35. Cornelia skriver:

  JAAAAAAAAAAAA!! så mycket ja.

 36. Thessan skriver:

  Jaaaa, mer Sims! Saknar det så mycket i mitt nuvarande Sims-tomma liv <3

 37. Malin skriver:

  JAAAA BÄSTA JAG VET! Jag vill veta vad hon gör på dagarna, vilka som är hennes kompisar och vad hon drömmer om i livet?!

 38. louise skriver:

  JAA! Vilka expantionspaket har du???

 39. lisa skriver:

  JA! ALLA uppdateringar är bra uppdateringar, bara det är ett inlägg blir jag lycklig!

 40. Josephine skriver:

  JA HAHAHHA, VILL SE MER AV SÅNT HÄR!

 41. Madelene skriver:

  JAAAA!! Haha, jag spelar också the Sims (känns som att inga gör det nuförtiden?!) så tycker det är superkul när du visar hur din Sims-värld ser ut! :))

 42. Oskar skriver:

  Svar: Ja!

 43. Lisa skriver:

  JA!

 44. Malin skriver:

  Tuppen ja!

 45. s skriver:

  ÄLSKAR DET!!! jag har inte tid att spela sims pga skolan tar över mitt liv så det är perfekt att få följa dina simsgubbar

 46. l skriver:

  Jaaaa, fett snyggt hus ju

 47. Ellen skriver:

  JA såklart!

 48. maris skriver:

  extremt mycket ja

 49. Karin K skriver:

  HAHAHA JA!! Tänkte precis när jag såg rubriken ”Möt: Lo Hudson” att YES nu har Hanna skrivit ett simsinlägg!! Tycker du är så himla bra på dem så forsätt, fortsätt!!

 50. Linnea skriver:

  JA

 51. Moa skriver:

  Ja!

 52. matilda skriver:

  gud har inte spelat det på säkert 10 år, hade alltid fuskkoder så man fick hur mycket pengar som helst, man gör väl så fortfarande eller?

 53. EB skriver:

  Jag har en fråga! Snälla gör detta experiment åt mig! Hur homo-vänligt är Sims? Kan man skapa ett samkönat par som bor ihop? Kan de få barn? Minns från asgamla urversionen av Sims att när en man och en kvinna bodde ihop ett tag så blev det barn. Funkar det med homos? / Nyfiken flata

 54. frida skriver:

  JA JA JA MEGAJA.

 55. linn skriver:

  JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 56. linnea skriver:

  JAA!! Underbart

 57. rebeckkkkkkkka skriver:

  ja ja ja yes pliz tack

 58. Sara skriver:

  YES BOX!

 59. Ninni skriver:

  JAAAaaa!! Ska du spela fyran när det nu kommer? Jag tar för givet att du sitter på inside information och vet vad det kommer innehålla??!?

 60. Elinsara skriver:

  JAAAAAA!

  (Första gången du fått mig att kommentera, tur att en fokuserar på det viktiga liksom)

 61. Frida skriver:

  JA MASTER

 62. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  JA. (Tuppenja?)

 63. Limpan skriver:

  Men TUPPENJA på den!

 64. ett ritstift i din rumpa skriver:

  ja!

 65. amy skriver:

  alltså JA

 66. Linda skriver:

  JAAAAA

 67. Hedda skriver:

  JA!!!!!

 68. Sofia skriver:

  JAAA!

 69. maris skriver:

  Ett hett tips till dig Hanna (och övriga):
  Lyssna på Lily Allen- Hard out here, härlig feminism och kaxighet i låten. Ganska enkel feminism (dvs lätt att förstå/hålla med om), dessutom har Allen fått in några pikar i både videon och texten om den hemska låten ”Blurred Lines”. Avskyr den hemska sexistiska och nedvärderande videon och texten har jag inga ord för. Men men, alla feminister där ute: lyssna på Lily Allen- Hard out here, POWER är ordet.

 70. alva skriver:

  JA. Vart har du tagit vägen nu master?!?! Bloggaaaaaaråååååå:(

 71. Julia skriver:

  ÄLSKAR!!!

 72. Ellen skriver:

  JA!! Det bästa är att du använder fejkskinn i mattorna! (Började småfnissa lite för mig själv när jag läste det, genialiskt!)

 73. Hanna skriver:

  Ja :)

 74. Ella skriver:

  JA!

 75. Ellie skriver:

  NEJ! Det enda som är tråkigare än att spela sims måste ju ändå vara att höra om andra som spelar det?

 76. Sanna Edrén skriver:

  Ja!

  Jag upptäckte här om dagen att du börjat podda igen, Hallelujah jag har blivit bönehörd, thank you lord! Och varsågod alla andra som säkert saknade samma pod. Självklart vill jag ha fler avsnitt, minst ett i veckan tills forever.

 77. hanna skriver:

  JA!

 78. Nicolina skriver:

  Kommer du skaffa the Sims 4 sen när det släpps?:D

 79. Caroline Ekberg skriver:

  Tipsar alla Sims-älskare om den här bloggen!!
  http://alltomsims.blogspot.se/

 80. RebeckaDahlvik skriver:

  JAAAA! Det enda jag gör på dagarna är att spela Sims! Typ. Måste ju gå i skolan också. Jag har till och med en Sims blogg för så nördig är jag. check it out http://mysims3heaven.blogspot.fi/

 81. Lottes Värld skriver:

  Hemskt mycket JA! Så kul med Sims :D

 82. lisa skriver:

  JA, JAG ÄLSKAR SIMS!!!!!!! missade mitt tåg från halmstad (bor två timmars tågresa från halmstad) förut i kväll för att jag och bestie (som bor i halmstad) var uppslukade och helt tappade tidsuppfattningen.

 83. Marika S skriver:

  JA! Har precis installerat sims på datorn igen efter en lång tids uppehåll (har byggt och inrett i mitt eget hus så att säga). Jag vill bara hem och fortsätta men en har ju så många andra åtaganden i sitt IRL-liv!

 84. Ellie skriver:

  JAA Sims Sims Sims!!!!

 85. mira skriver:

  JAA

 86. soffis skriver:

  ja! älskar sims :)

 87. Martina skriver:

  JA!

  (Är så otroligt taggad för Sims 4!!)

 88. nathalie skriver:

  JAAA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG