Rock on

14:53 2014-02-16

Vill tillägga att jag knappt gjorde till mig på denna bild :-) Mitt ansikte :-)

I helgen har alltså stamcellerna varit här. Det har varit en dröm att få rå om dem som vanligt. Fick till och med moder att köpa ett par sneakers! Hon blev plötsligt 20 år yngre, från midjan och ner i alla fall. Så vad vi gjort då? Jo, sånt som de flesta gör när de får besök av sian föräldrar tror jag. Ätit gött, pussats, tjafsat, sett Småstadsliv och gjort kopplingar till min uppväxt och sett när Kalla spurtade hem guldet, vilket var min bästa sportupplevelse någonsin. Älskar Kalla och hela damlandslaget så orimligt mycket just nu *youtubar allt*.

Ikväll spelar jag skivor (usb) på Nytorget6 klockan 21. Kom gärna dit, är dock jättetrött och har träningsvärk så förvänta er ingen ”show”. Men vore kul om det kom fler än när jag spelade på Birsta City varav typ den enda besökaren var en tioåring med en mössa med trycket ” #LOL ” på…….

Aja….

Rock on hörrni….

9 kommentarer | “Rock on”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver:

  Määäh åkte nyss hem från Stockholm efter filmpremiäääär! MEEN måste jobba imorrn ändå :((

 2. dfghj skriver:

  Hej Hanna, läste Lisa Lindströms spalt i dagens ST under ”Alfwar & skämt”. Hon verkar ha missuppfattat feminismen helt och jag undrar om det är ett skämt? Hon förstår inte att mannen inte är någon fiende som feminister måste hata:(
  Nu undrar jag iaf om kära master har slutat skriva för ST på söndagarna?
  Jag blir så ledsen över att folk fortsätter att missuppfatta feminismen, du behövs!! Men tack för denna blogg!

 3. Ewe skriver:

  Haha här sitter jag och dricker mitt riviga kaffe och blev så glad när jag läste att du tittat på Småstadsliv! Född och uppvuxen exakt där det utspelas! Ååh ding ding ding, Kung!

 4. Rebecca skriver:

  Du e störtskön! O vilken fin kjol du har köpt – den där svart vita – jag blev inspo!
  Du e för jävla smart oxå vill jag tillägga!

  Kolla in min blogg! Handlar om mående o insikter o annat! Bilder!

 5. Emmutt skriver:

  Hihihi! Du liknar Bill Murray på bilden :)

 6. jaha-jaha skriver:

  hej hanapee! du heter hans-ove i min autocorrect. det var allt, hej!

 7. ellinor skriver:

  Hej Hanna! Tänkte bara kolla om du funderat på att bojkotta OS? :) Ha det bäst, du är en inspiration!

 8. Ellie skriver:

  Det är intressant hur du alltid gör ”fulminer” när du inte bär smink, och hur du har dina finaste leenden när du har det. Inte alltid, men ofta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla