NYTT PODCASTAVSNITT: ”23. Fördom(m)ar”

22:59 2014-03-10

JAHAJA

Måndag igen. Hohoho vet icke riktigt vad som hände med den här podden. FAN. Vi måste skräpa oss med att komma på hyfsat vettiga och intelligenta ämnen nästa gång. Jag menar, dialekter….. känns som något folk har snackat om sen man var typ 10.

Men en sak är säker: vi älskar er!!!! Har haft över 700 000 nedladdningar på podden totalt nu!

Den här veckan snackar vi om:

Martins oförmåga att göra en 4:a. Ännu en ledsen liten fotbollskille i världen. Josefins tårar nr 2. Mina helt obefogade naprapatbesök. Jag försöker använda en gaydar jag ”fått” av en lesbisk vän. Semla VS. chips, vem äter vad och vad betyder det? Martin råkar slänga ur sig en vidrig sägning. Jag, några fler. Varför kollade jag på porr på jobbet idag? Linsgryta. Peter Wahlbecks recension av Martins band… och mycket, mycket mer. 

Du hittar podcasten på bl.a. iTunes och appen Podcaster. 

Bär du bara egensydda kläder, förtär linsgryta varje dag och hatar teve …kan du bara trycka på play här:

13 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: ”23. Fördom(m)ar””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. moa skriver:

    Jag syr inte mina egna kläder, (textilslöjd var det värsta jag visste i skolan förrutom matte) äter aldrig linsgryta och har aldrig gjort faktiskt och jag gillar ”teve” väldigt mycket… Jag känner mig just nu som den mormor jag aldrig haft. Eller som min mamma. Det räcker med henne. I alla fall. Jag tycker på play. Älskar din sundsvallsdialekt btw. Bättre än storumianska.. Om det är ett ord. Nej. Gillar din blogg. Detta blev rörigt. Godnatt. :)

  2. Ebba skriver:

    Hej Hanna! Bra podcast som vanligt, blir bara helt tom efteråt eftersom jag inte kan vänta en hel vecka på nästa :(( menmen, har en liten frågis. Hur kollar man lyssnarstatistiken på en podcast som man lägger ut på Itunes? går det ens?

  3. Malin89 skriver:

    http://m.side3.no/14-mars-er-biff-og-blowjob-dagen/3588900.html

    Ville tipsa om en rätt ofräsch grej jag läste om idag

  4. Henrietta Köhler skriver:

    GRYMT peppppp era bästa avsnitt är LÄTT de där ni flummar och har er! heja er!

  5. Sara skriver:

    Tycker också det känns jävligt ofräscht med ”Steak and Blowjob Day”. Bygger på stereotypa föreställningar om män, kvinnor och alla hjärtans dag. Stackars männen måste få återgäldas för det dom utsätts för på Alla hjärtans dag. Finns en hemsida.

  6. Lisa skriver:

    Hej Hanna och alla andra!
    Tack för en fantastisk podcast <333 underhåller mig på mina skogspromenader och får mig att skratta högt rakt ut. Podcasten "genier" intervjuade Gudrun Schyman 8 mars, finns på podcaster! Otroligt bra!!!!!! LYSSNA ALA!! Pusss!

  7. Lovisa skriver:

    En grej jag tänk på som ni kan reflektera över är ju det här med att dra ut på att ta tag i saker. Typ man drar ut på nått i flera månader som bara tar nån minut att faktiskt genomföra. Ett exempel som jag diskuterade med min kompis ikväll är att fixa autogiro till min interneträkning. Min kille bad mig fixa det i september. Slutade med att han fick beställa hem autogiroformuläret i november för att jag inte fick tummen ur. Jag ska snaaaart fylla i det. Det ligger på köksbordet men jag kommer mig aldrig för att ta tag i det. (Sen kommer jag säkert vänta till maj med att skicka in det). Varför är det så? Andra saker som är ”viktiga” gör jag direkt. Men småsaker som detta kan bli liggande i månader.

    Har en teori om att det är för att ständigt ha liite ångest så att man inte ska tänka på existentiella frågor som ger mycket ångest.

    Just a thought

  8. n skriver:

    1. ÄLSKAR podden, så glad att ni är tillbaka!
    2. Varför ”Bär du bara egensydda kläder, förtär linsgryta varje dag och hatar teve …”? känns som ett återkommande tema när du ska presentera play-grejen. OBS du får presentera hur du vill, undrar bara hur du sätter ihop linsgryta med att klicka på play, som ju är enklare än att hitta sin mobil ladda ner podcasten osv.

  9. Anna skriver:

    ÄLSKLINGAR!! Kan ni inte vara gulliga och skruuuuva upp ljudet? Jag sitter här med högsta volym på bussen och hör inte Martin :'(

  10. Maria - Dreams of skriver:

    Så himla bra podd som vanligt! Tycker också volymen är liiite låg, omöjligt att lyssna på på buss :/

  11. Linda skriver:

    Nu har jag lyssnat på era senaste poddar som jag missat. Ni är SÅÅ BRA! Och det menar jag verkligen.
    Puss och godnatt

  12. Rebecka H skriver:

    Jag gillar verkligen er pod och lyssnar varje vecka. En sak som jag har börjat reflektera över är dock hur mycket mer talutrymme Martin tar jmf Hannah. Har ni själva tänkt något på det? Uppskattningsvis- jag har inte mätt el så – pratar Martin 70-80% av tiden. Tom när Hanna berättar om hur det kändes när hon producerar Mvh, som ju är superspännande just nu, avbryter Martin och berättar en lång historia om ett youtube-klipp han kom att tänka på. Flera gånger har jag känt att det skaver lite. Martin berättar och berättar och Hanna kommer med små inflikningar för att förstärka Martins historia, det är bara så mycket mer Martin än Hanna i poden. Känns som en så könsstereotyp grej som ni egentligen är alldeles för bra och upplysta för. Skulle vara spännande att höra er reflektera över detta – alltså hur fast vi är i trista könsnormer tom när vi tänker på feminism så mycket som ni gör. Annars är ni som sagt grymma! Så ta inte detta för hårt! Lyssnar som sagt på varje pod.

  13. alva skriver:

    äääälskadeeeee detta avsnitt!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla