NYTT PODCASTAVSNITT! ”26. obegriplig”

21:17 2014-03-31

Mååååååååååå

åååååååååååååååå

ååååååå

n

dag.

Likamed podcastdag. Idag pratade vi om:

Fotbollsvåld. Min fulpanik. Martins oförmåga att positionera sig. Varför bjuder ingen mig på en drink? Vi konstaterar att vi inte skulle gilla varandras liv….. för att… jag GÖR saker. Sen snackar vi pretentiösa instagramnamn och får ångest över att vi är elaka.

Varsågoda! Den finns på iTunes, apparna podcaster och beyondpod. Gillar du snidade trägrejer, bär ditt barn i tygstycke och äter egenodlad, tyck på play här:

6 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT! ”26. obegriplig””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. emmaaa skriver:

    ha aldrig mer fulpanik. du är för fan SKIT SNYGG :)

  2. Jojo skriver:

    Hanna!! Kolla det här, blir så ledsen i hjärtat. Orkar inte det här samhället :'( http://www.aftonbladet.se/nyheter/article18641456.ab

  3. Agnes skriver:

    Åhhh juste jag var på besök i huvudstaden i lördags (mycket exotiskt om en är från en liten stad i Norrland). Inne på Åhléns stod då ingen mindre än Martin Huss i egen hög person! Med Josefin! De provade solglasögon! Lille jag blev helt starstruck. Letade lite efter Master också, tänkte att du kanske gjorde dem sällskap. Men icket.

  4. Frida skriver:

    INGEN BJUDER MIG PÅ DRINKAR HELLER!!! känner så mycket med dig. Mina vänner får jämt krogragg men aldrig jag. Så sjukt att jag känner Precis som du. Så du vet! Du är inte ensam i det! Och jag anser mig inte heller vara ful.. ganska söt. Men jag har också kille, så vi kanske utstrålar självsäkerhet och att vi aldrig följer med hem?

  5. Hanna skriver:

    ELLER så blir ni inte bjudna på drinkar för att ni är FÖR snygga! :D Så att dudsen ba ”hmm, nope har ingen chans ändå”

  6. Lina T skriver:

    Haha älskar er podd. Det där med tvångstankar är ändå ganska komiskt. En kompis till mig talade om för mig en gång hur hon ALLTID var tvungen att ha jämnt nr på volymen på tvn. Och hur hon smittar alla som hon berättar för….. Fy fan. Det satte sig direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla