Rösta på VINTRA!

16:25 2014-03-15

Alltså. Mina kompisar??? Jag älskar dem så jävla mkt att jag ibland förvandlas till en tonåring som vill skriva offentliga kärleksförklaringar på Instagram. TUR då att jag har en blogg att go all in på. Idag ska vi fokusera på min kompis Kattis, som förutom att vara en helt fantastisk person som jag tycker sååå mycket om, så har hon gjort en låt som är helt fantastisk.

Nu är hon med i P3 Osignat och jag tycker vi ska ta henne till toppen där. In och rösta HÄR, men lyssna på låten först förstås (där min baseballtröja får vara stjärna i musikvideon…).

4 kommentarer | “Rösta på VINTRA!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. R skriver:

    kan ju känna lite att man ska rösta på dom man tycker är bra och inte på en låt för att hon råkar vara DIN vän. Men det är kanske lite så det funkar i blöggvärlden antar jag, men liiiteee fuskit är det ju kan jag tycka. (de flesta kanske skulle kalla det PR iof)

  2. Elsa 2 skriver:

    SÅ BRA! Och videon <3

  3. Emm skriver:

    Hanna: sjukt bra!! Röstat! Hon är ju grym!!

    R: Men snälla människa? Är det ett nytt fenomen att upplysa och uppmuntra att rösta på en vän?? Hon tipsar ju bara. Är du med och tävlar eller?

  4. Micca skriver:

    Jag vill hitta Vintra på spotify! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg