Sommarplaner

16:49 2014-04-29

HEJ AMÖÖÖÖöööööbfööööööööööödor.
 

Vet ni? I sommar kommer jag vara ledig i NIO veckor. Eller ja, alltså, jag är ju ”mellan två jobb” och kommer därför vara rätt pank. Men jag fortsätter alltså jobba på SVT i höst (tjohooo!) men börjar inte förrän i mitten av augusti. Är ju inte fast anställd. 

Så. Vad skall då vår heliga master göra i sommar? Frågar ni er när ni står knäböjda i grupp framför mig då jag rider fram och tillbaka på min vita häst. Min mantel fladdrar över era huvuden och ni vågar knappt se för att ni känner en sådan beundrar mot er master. Säg mig, skall hon kanske fortsätta tjäna sitt folk? Skall hon fortsätta med sin storhet? Ni skakar av undrna och förhoppningar!

Jo, min sommar ser ungefär ut såhär:

Halva juni.
Resa någonstans med en polare, jag och Linso har fortfarande planer på Italien (tack för alla tips!). Annars funderar jag såklart på San Francisco<3 <3 <3 Men vet inte vem som kan åka dit med mig? Har ju dock min kompis Anton där, men känner att jag snyltat tillräckligt på honom. Övriga junidagar ska jag uppleva Stockholm på sommaren! TJOHO!

Juli.
Sundsvall wööh wöööh! Vara ute i stugan och hos mamma och pappa. Bada i sjön. Fiska. Åka båt. Äta grillat. Tjusa med Alma och Agnes. Skita på dass. Instagramfilma när jag skiter på dass. Skryta om att jag aldrig få myggbett. 

Halva augusti.
En vecka i Barcelona med hela familjen Persson +Anton. HAHAHAHAHAHAHAHAHA. Hur ska det gå hur ska det gå endast stjärnorna som vet hur det ska gå hur det ska gååååå *anton hoppar från taket på en tapasrestaurang*. Sen ska jag på Way out West andra helgen i augusti. SES VI DÄR? Säg tuppenja så ordnar jag en läsarpicknick med er <3 <3 <3

 

20 kommentarer | “Sommarplaner”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kim skriver:

  TUPPENJA! du måste ha en läsarpicknick!!!

 2. Lisa skriver:

  ja läsarpicknick!! så vi slipper vara creepy igen och komma fram och störa under beach house.. *förlåt* puss!

 3. s skriver:

  tuppenja! jag och min bestie ska till wow och vi älskar vår master!

 4. maja skriver:

  tuppenJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

 5. eveline skriver:

  jaaaa tuppenjaaaa!!

 6. a skriver:

  Tuppenja! Läsarpicknick!

 7. Cecilia - Hårdrock och feminism skriver:

  Hej Hanna! Jag prenumererar på din blogg via bloglovin och nu när jag kollade igenom mitt flöde tyckte jag att det kommit upp ovanligt många inlägg av dig och vissa saker som inte alls kändes som dig att skriva om. Så klickade på några inlägg, som det står att är från dig, men visar sig att det kommit upp massa andra bloggar från nöjesguiden som jag inte ens prenumererar på. Det står alltså att det är hanapee som skrivit men när jag klickar mig in på inlägget kommer jag till någon annans blogg.

  Vet du om det har hänt för fler?

 8. Maja skriver:

  Kul med picknick!!

  Och till Cecilia som skrev om bloglovin – ja, det hände mig med! Följer Kakan också och samma inlägg kom upp i båda bloggar, fast jättemånga olika. Liksom.

 9. erika skriver:

  Cecilia, det hände samma sak på min bloglovin innan. Tänkte först; ”Ja jävlar vad den där Hanna pumpat inlägg idag”, och sen var jag plötsligt inne på någon helt annan blogg. You´re not aloooone ;)

 10. Emelie skriver:

  Hannaaaaaaaaa. Sitter med mobilen via bloglovin och tycker inte att de flesta inläggen känns som ditt sätt att skriva på. Så jag klickar på ett av inläggen som tar mig till bloggen och då är det ju någon annan från Nöjesguiden som skrivit detta. Tänkte så du vet. Så det kan fixas. Tack för världens bästa blogg för övrigt!!!!

 11. Lova skriver:

  Haha samma bloglovin-grej som hände alla andra hände även mig…. Tog så lång tid innan jag insåg att det var fel? Bah ok Hanna brukar inte riktigt skriva såhär men det ska ju va rätt……

 12. Anna skriver:

  Tuppenjaaaa!!

 13. Margreeeeeet skriver:

  JAG VILL JU OCKSÅ TILL SANFRAN MEN HAR INGEN RESEKOMPIS? Vill åka med diiiiig jööööööööö. Hade ju vart nå för jävla roligt

 14. Louise skriver:

  Hej master!

  För ett tag sedan skickade jag ett mail till dig gällande min flytt till San Francisco i augusti och hur jag är skitnervös för jag har ingen jäkla aning om vad jag har gett mig in på, som jag inte fick något svar på. Så eh ja, är fortfarande så nervös över att inte inneha några vänner och att inte ha råd att handla mat att jag nästan kissar ner mig. Om du sitter inne på några supertips mottages dom gärna. Kramizar.

 15. Malin skriver:

  Tuppenja!!

 16. EVVE skriver:

  TUPPENTUPPENJAJAJAJA!!!!

 17. Andrea skriver:

  Tuppenja <3

 18. ellenlundis skriver:

  Härligt! :D Låter toppen!

 19. sfj skriver:

  tuppenjaaaaaa

 20. Anna skriver:

  Ska inte på själva festivalen men bor fem minuter bort så kanske kan vara med på läsarpicknick ändå! Vill gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg