Den är tillbaka

13:21 2014-05-04

ÄLSKADE! Är nu på väg hem till Stockholm igen. Har ont i huvudet igen. Är ca 70% säker att det handlar om kronisk bihåleinflammation och att mina bihålor måste SPOLAS, men min läkare verkar inte lika säker….. Älskar tanken på att få spola ut var, att få rensa alla utrymmen i mitt huvud. Som tidigare idag då jag ÄNTLIGEN fick ut en ”prick” ur Antons öra. Hade sett och stört mig på den i ca 3 veckor och idag eldade jag en nål, tog tag i hans huvud, gröpte i hans öra med nålen och VIPS! så kom en skitstor ”kärna” ut ur örat!! Om jag dreglade under ingreppet? Svar ja.

14 kommentarer | “Den är tillbaka”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. lilla maria med vinden i luggen och läderhatten på sniskan skriver:

    Hur en ÄLSKAR att gröpa ur o klämma porer. Livets bästa grej kanske

  2. Elinor Karlsson skriver:

    Hej! Har du testat att använda näskanna? Det kan hjälpa dig om du har problem med bihålorna.

  3. E skriver:

    Undrar som Elinor, Har du provat näskanna? Alltså, den KAN göra underverk!! Alla gillar den såklart inte men själv tycker jag att den är helt awesome!

  4. Maja skriver:

    KAN INTE SLUTA DREGLA! Att klämma, pilla bort saker måste vara det bästa som finns

  5. Linn skriver:

    Får mig bara att tänka på detta…. HUUUUUUUUUHHH (dör) http://jezebel.com/the-epic-disgusting-removal-of-a-25-year-old-blackhead-1443980020

  6. lilla maria med vinden i luggen och läderhatten på sniskan skriver:

    Var tvygnen att kommentera igen pga man får ju aldrig glömma ”goldmine of blackheads” när man surfar finn-klämmar-videos. Även om kameran är lite skakig så lyckas den indiske doktorn fånga en fantastisk finnklämmar-session med asmånga härliga pornaskar i perfekt konsistens = dvs ej vattninga utan fasta härliga korvar. Dagens tips för er som missat och ni som sett: Tål att ses igen!

  7. Singelbloggaren skriver:

    Hahaha… Livets njutningar!

  8. Erica skriver:

    Åååh SÅ tillfredställande!! *njuter av bara tanken*

  9. Sandra skriver:

    Haha, låter nästan som om popthatzit.com skulle vara en sida för dig.:P

  10. Malin skriver:

    Dreglar också alltid!! Min mamma tycker jag är knäpp. Vilket jag förmodligen är…..

  11. C skriver:

    Näs-spruta! Finns på apoteket! Man suger upp koksalt i den, sprutar upp i ena näsborren och så rinner det ut genom den andra. Världens bästa uppfinning, jag lovar!

  12. Rivka skriver:

    Åhhh jag har en sån prick på örsnibben som jag stör på mig på asmycket, försöker klämma sönder den men det går inte?!?! Men eldad nål är alltså svaret? Ska prova!

  13. Sara B skriver:

    Asså läser kommentaren om och om igen och *myzer* över tanken på att spola var ur bihålorna samt ploppa kärnor ur sambons öra, Du är tamejfan min soul mate! Kramizzz

  14. Vee skriver:

    Hej Hanna! Har du sett dokumentären Raskortet, om att vara svart i Sverige, på svtplay? Såg den för några veckor sen och tänker på den hela tiden, är gift med en afrikan och har bruna barn men mycket av det SJUKA är ändå helt nytt för mig och jag vill ba gråta. Snälla se den!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG