Live 16.00 idag

12:20 2014-05-28

Idag programleder jag MVH talkshow. Temat är ”fest” …..älskar temat :’)

HÄR SER NI PROGRAMMET OCH CHATTAR MED OSS I STUDION!

9 kommentarer | “Live 16.00 idag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria - Dreams of skriver:

    Hannaaa, hur kommer det sig att du är med och programleder? :)

  2. Emilia skriver:

    Tja! Vill bara berätta att videon ni kallade gessles video är DJ Heikkis video. Ett finskt bolag och har inget med Gessle att göra. Gessle är gästartist och spelade enbart in sången i Sverige och han var grymt besviken över videon när han fick se den. Så nu ver du det. :)

  3. fredrika skriver:

    alltså hur kan det gå okommenterat förbi att du och tiffany delar samma kroppsdräkt? så jävla meta att se er i samma studio

  4. E skriver:

    näää, men nu har det skavt ett tag ändå. måste liksom säga det ba nu. du tar väldigt ju ofta ”skojbilder” där du får dubbelhaka. fast du är en smalis. och det är som sagt bilder som ska va lite roliga. men, det blir ju inte så kul när du liksom driver med att vara tjock. det blir så fel och jag kan inte riktigt sätta ord på vad det är men det blir så konstigt eftersom att många ser ut så och det är ”fel” i den smalhetsnormen vi lever efter och att du som smal får driva med det. hmm. så virrigt, men du kanske förstår?

    annars: du driver en FANTASTISK blogg och tar upp mina bästa frågor i livet och diskuterar de ofta på ett otroligt bra och vettigt sätt. tack för det!!!

  5. julia skriver:

    Hej hopp hanna, du kanske redan vet men tipsar ändå! nästa vecka har p3 temavecka ”våld i nära relationer”. såhär skriver de på twitter ”Nästa vecka har vi temavecka ”Våld i nära relationer” och på måndag 12.30 är det seminarium på Kulturhuset, med bl a Nour och Martina. Kom!” en viktig grej så du kanske kan tipsa dina läsare! själv bor jag i skåne så kan ej gå :( kram kram!

  6. Fahride skriver:

    Du vet han i reserhgruppen som var med i AFA innan vilka expressen köpte info ifrån? Han är dömd för misshandel där han använde just ett järnrör.

  7. mb skriver:

    Vet du hur man vet att man är gammal (OBS 90a och inte 90 år men ändå)? Man tycker att programmet är bättre med dig som programledare eftersom att det inte är så rörigt/skrikigt/hoppigt. Sörjer verkligen min barndom nu.

  8. linnea skriver:

    Alltså du är som sagt verkligen klockren som programledare!! :) Jag fyller 24 i höst, känner mig verkligen inte gammal som tidigare 90a beskrev sig som när hon tyckte du var bättre programledare ;p verkligen ingen diss mot Happy eller Fanny, heja dem, men för mig funkar verkligen programmet så mycket bättre med dig i :) fast programmet riktar sig kanske inte egentligen till mig och tidigare talande 90:a i första hand. Blubb blubb. Ville egentligen bara säga att du är grymt bra! Heja dig :)

  9. Bell skriver:

    Har en bekant till mig som nyligen gjorde en musikvideo för ett band som har med Glenn Hysén i videon. Kolla in själv vettja: https://www.youtube.com/watch?v=kUXz16jgyRo&feature=youtu.be Glenn Hysén blir avklädd av en kvinna och eh.. typ avsugen(?) Alltså *dör litegranna av pinsamhet* Vet ej om den är gjord seriös eller om det bara blivit så… Tycker dock den passar bra ihop med den videon ni visade under senaste MVH-avsnittet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg