Otroligt störig person ser förmiddagstv

13:03 2014-05-10

36iEB_ on Make A Gif, Animated Gifs

*MhM mHm MhM nynnar*

Här ligger jag och ser så otroligt störig ut? Det är lördag. Spöregn ute. Men det matchar mitt humör…. mina tårar droppar som regnet utanför…. Närå. Jorå. Grinar ju faktiskt stötvis just nu pga ser på förmiddags-tv (BÄSTA tv-tiden) och programmet ”i’m having their baby” som handlar om kvinnor som måste ge bort sina barn pga olika anledningar. SÅ OTROLIGT SORGLIGT.

Det värsta var ju en ung tjej som VILLE behålla sitt barn, men vars föräldrar inte tyckte att barnet skulle växa upp i ett hem med föräldrar som inte var gifta……. som att det var deras jävla beslut? Kultur och tradition som förblindar människor är vidrigt.

Ikväll ska jag till Linso med Johanna och Anna. Ointeressant info kanske ni tänker, men hey, låt mig berätta om våra bestämmelser inför kvällen:

1. Klä upp oss. Jag ska ha klänning!! Det här händer ju inte!!!!!!1

2. Crazy fun drink party. Alla bjuder på varsin ganska avancerad drink. 

3.  på trägården! Det öppnade ju igår. Om det inte fortsätter regna förstås. 

 

….NIRÅ? <3

10 kommentarer | “Otroligt störig person ser förmiddagstv”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Louise skriver:

    Hej jag undrar vart man finner den där fina kartan du har i bakgrunden? :)

  2. e skriver:

    Jag ska ta hand om den HARBEBIS jag just räddat från en kråka?!?!?!!!!

  3. Kristin Zetterlund skriver:

    yIIIIHOOO jag spelar ju på trädy (obs inomhus = slipper regnet), ses där gullis!

  4. Jonna skriver:

    Hej Hanna hittade idag det här två http://nyheter24.se/noje/768211-rippad-brun-och-lycklig-sa-blir-du-liggvanlig-i-sommar & http://nyheter24.se/noje/kronika/757377-vi-behover-riktiga-karlar-och-man-inga-javla-hen. Läs igenom och skriv gärna någoting om dem. Att läsa dessa två gjorde mig förbannad och du kan nog bättre än jag sätta ord på just vad som är så fel med dem och därmed hjälpa mig att bearbeta min ilska mot de :) Kram!

  5. Emmas skriver:

    Jag tror du tänker lite fel här Hanna- tror dem flesta helst vill läsa vardagligt om dig och dina vänner. Så be inte om ursäkt för att du skriver om sånt. MER sånt!

  6. Lisa S skriver:

    Hej bästa HanaPee!
    Hur mår du? Jag mår bra. (<- obligatorisk brevskrivningsbörjan.) Jag har ett problem som du kanske kan hjälpa mig med. Det är nämligen så att jag ofta tillbringar min söndag liggandes i soffan iklädd urtvättad pyjamas från 1990-talets slut medan jag härligt svävar gravitaionslöst i cypberspacet. Detta vill jag göra i lugn och ro. Men så, mitt i all frid dyker det upp meteoriter (?) i form av anti-feministiska och sexistiska åsikter och kommentarer. Det bara regnar ner stenar (helt utan någon sympati för gravitationslagen i rymden!) som stör mitt svävande och min farkost hamnar i obalans. Jag blir så jä*la arg! Jag vill slå och skrika och svära mina fulaste svordomar! "Varför är alla så dumma i huvudet?!?!" ropar jag ut i den kolsvarta rymden. Ingen hör. Nu kontaktar jag rymdcentralen. Kapten HanaPee hör du mig, kom? Kan du ge mig någonsorts av anger manegement tips, kom? När diverse kändisar/journalister/nobodys åsikter skaver med mina egna och denna friktion skapar detta vidunder inom mig - finns det inget att göra? Jag behöver enkla knep hur jag kan kanalisera denna energi från att slå någon till något som gör mig mindre arg och ledsen och utmattad. Tacksam för svar. Kom. /astronaut i obalans P.S. Tack för att du finns och att din blogg finns.

  7. Jonna skriver:

    Tänkte tillägga att blondinbella idag gjorde ytterligare ett geni uttalande kring feminismen och dess anhängare, ta gärna en titt. Det är lustigt att hon verkar tro att det enda feminister jobbar för är att få gå barbröstade på badhuset.

  8. Helena skriver:

    På sistone har jag känt feminismen svika mig.. vet inte riktigt vad jag längre ska tro på och börjar känna mig allt mer ifrån den på grund av att majoriteten av feminismens anhängare som är högljudda inte kommer med konkret fakta och kommer med dubbelmoral… Känner mig så förbannat trött på att längre inte veta om jag bör kalla mig feminist längre.. Särskilt efter Blondinbellas twitter uppdatering från igår. Jag kan förstå henne men jag håller absolut inte med.. Hjälp mig feminist guru? Vad är dina tankar om hennes status? …

  9. Kärlekspodden skriver:

    Hej! Ställ era frågor på http://karlekspodden.blogg.se eller maila till karlekspodden@hotmail.com så får ni svar på alla era kärleksproblem i den nya Kärlekspodden som släpps inom kort! Man får självklart vara anonym! Kram.

  10. Moster Maggan skriver:

    Jo, sitter här i Grekland och har det ganska bra. 25 grader och strålande sol. Tror inte vi kan ha det bättre när barn och barnbarn är med. Christer fyller ju 60 år. ( aktingsvärd ålder) din mor och far är snart där. Puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla