Ståtlig guldsnippa!

11:16 2014-05-30

För nån vecka sen skickade blöggkollegan Emelie mig en egengjord guldsnippa på posten. Jag sken upp…. som en guldsnippa. Har den nu framför teven.

Vill ni också få Emelies guldsnippor? Tror ni kan köpa dem för en hunka typ HÄR.

7 kommentarer | “Ståtlig guldsnippa!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Emma Johansson skriver:

  Det som känns tråkigt är att folk hade börjat ropa efter förtrycka av patriarkatet om man hade en snopp i guld hemma. jag är absolut feminist och vill ha jämställdhet, men det här känns snedvridet. och otroligt smaklöst, hade nog aldrig haft ett förkylt könsorgan som prydnad :P

 2. Olivia skriver:

  Sååå fin!!<3

 3. Ella skriver:

  Emma, det som är tråkigt är att det finns snoppar överallt i hela samhället utan att någon ”ropar efter förtryckta av patriarkatet”. Dags med lite snippor för att väga upp detta säger jag!

 4. Lise skriver:

  Emma, en kan inte hålla samma takt för att komma ifatt någon utan behöver öööökaaaa! :) Därför går det inte att jämföra. Att ha en fittprydnad i vardagsrummet är väl ett perfekt sätt att öka acceptansen för fittor så de också får vara med och dela könsutrymmet! Inte bara de ”skojiga” snopparna. Du behöver ju såklart inte ha en sån prydnad, hoppas dock du kan gå från att tycka det är smaklöst till helt OK. :) <3

 5. Gabriella skriver:

  GRYM!

 6. bettina skriver:

  #shinebrightlikeavagina

 7. Julia skriver:

  Känner att denna är väldigt vettig i rent utbildningssyfte också … Jag har ingen aning om hur en vagina ser ut. Jag ser dem sällan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla