<3 TV <3

14:20 2014-06-25

TtnlU_ on Make A Gif, Animated Gifs

FAN vad jag älskar att se på TV. Att bara zappa omkring och slötitta…. detta sker mycket nu då jag har semeeeesteeeeeer. TV-tittande plus spela ett mobilspel under tiden. Jag behöver inte mer än så!

De senaste två dagarna har jag gjort ett par riktigt vidriga grejer. Eller ja, roligt också, men har gjort grejer som har känts så jävla jobbiga innan men ändå klarat mig igenom dem. Det är väl så en utvecklas antar jag? Att göra saker som känns läskiga. Generellt sett är jag otroligt dålig på att göra saker jag inte vill…. fast det kanske är bra på ett sätt också.

Jajajaja. Resultatet kommer på P3 vecka 30.

3 kommentarer | “<3 TV <3”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ana skriver:

    guuu, älskar också det så mycket. nästan så att en skäms lite över att en inte har större krav på livet. men också ganska najs. ännu bättre om min kille är med och ligger i andra änden av soffan och gör samma sak, samt har en kopp kaffe i ena handen. NJUTER så av livet i dessa studer

  2. lotta skriver:

    men asså! slog mig nyss (när jag kollade på ett genialt klipp av när grynet möter zlatan) att du påminner SÅ MYCKET om na! shit pommes frites?!?!

  3. Pauline skriver:

    Måste bara säga att jag är så FÖRBANNAT kär i dina diamanter på väggarna! Flyttar hemifrån i höst och kommer bo i en skruttig liten etta med gröna och blommiga väggar i Småland men den ska pimpas med Diamanter likt förbannat. Tack för tipset master <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg