BREAKING NEWS!

17:00 2014-06-27

Spelade i morse in ett medley på min instagram (@hanapee) där jag sjöng GES. Älskade GES som barn på 90-talet. Vem som några timmar senare gör ”tummen upp” i kommentarsfältet? Jo, självaste GES him self …NIKLAS STRÖMSTEDT!! Kan nu dö lycklig.

3 kommentarer | “BREAKING NEWS!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Matilda skriver:

    http://www.youtube.com/watch?v=XjJQBjWYDTs

    Hanna! säkert nån som tipsat om den här redan men om inte, kolla på den här tampongreklamen. Så bra!

  2. Jonna skriver:

    HANNA! Vet ej om någon har påpekat detta under veckan, men i er senaste pod pratar ni om Theobald Thor och att låten handlar om ett övergrepp, och jag vill bara säga att det inte är så utan texten går ”Så Theobald drog ett trick han lärt, han släppte sin lem i en väldig snärt, i huvudet på hunden som avled tvärt” så det var alltså hunden och inte damen han snärtade snorren på. Dock håller jag med om att den är problematisk i och med att domaren ba ”JAAA KLART SOM FAN MAN FÅR VIFTA MED SIN KUUUUK OM MAN ÄR MAAAAN!” (så går inte riktigt texten men men) men det handlar mer om blottning än om ett faktiskt övergrepp som det skojas om.

  3. Angelica skriver:

    Hanna!!!!!! Hur mailar jag dig?? Så mycket jag vill skriva. Vare sig jag får svar eller ej.DU ÄR SÅ HIMLA BRA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp