En som mår skit

11:57 2014-06-08

Varför ser jag ut som 35 på denna bild….?? Jo kanske för att jag har åldrats 10 år under natten. Gårkvällen var FANTASTISK, men denna morgon är allt annat än härlig. Är så jävla jävla sjuk igen. Vaknade 07 av helt igentäppta luftrör och nu ligger jag fortfarande kvar i sängen och slemmar loss. Hur mkt slem kan det få plats i ett huvud och luftrör? Har snart snutit upp en hushållsrulle. VART KOMMER DET IFRÅN? Så extremt obehagligt att kroppen tillverkar detta slem, till vilken nytta liksom? Aja, nirå? Hade ni en fin helg? Dela med er av era historier så har jag lite läsning här i sängen. ÖMT SMEK.

21 kommentarer | “En som mår skit”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nastasja skriver:

    Din stackare! Mår inte heller på topp, har spenderat första halvan av min dag med dropp i armen på akuten. Hade en riktigt otrevlig natt där det for ut kroppsvätskor åt båda håll, uääää. Hatar att vara sjuk! Krya på dig goa du!

  2. Mat skriver:

    Hello snorunge. Äre en gnuggis du har på armen lr tattoo for real? Igår va ja ej på bröllop men ja hade iaf ett moment med håkan. De gjorde inget att jag tappa bort min sambo nästan hela konserten. Ja hade ju håkan. (Som alla andra 69448 styckna visserligen) kan du berätta för mig vad vi ska äta idag?

  3. H-anna skriver:

    Jag var på bröllop jag med, som sög! (tyvärr) men en bra sak med det var att jag och min älskade sambo äntligen började planera vårt eget bröllop på riktigt mitt i smeten i det dåliga skitbröllopet! <3 <3

  4. Frida skriver:

    HEHE, slemmet är döda celler jö! de vita blodkropparna som offrar sig själva för att ta död på infektionen som härjar i dig :-) så länge du är sjuk produceras mer och mer slem
    KUL VA? kroppen är ju för trevlig liksom

  5. Cajsa skriver:

    min första utgång var inatt! min bästa kompis sedan vi var fyra fyllde arton och jag fick låna ett leg så vi shottade och dansade järnet, så sjukt grym vi hade det. vet inte om det räknas som mysig läsning men ändå

  6. Maja skriver:

    Samma här. Alltså verkligen… sjuk suger!!!! Tur att en kan ligga i sängen, äta glass och lyssna på din pod då :) :)

  7. Sara skriver:

    Stackare! Tur att du har ett fint bröllis att tänka tillbaka på!:)
    Jag testade att festa nykter (alltså genomtänkt nykter, har ju hänt av slump förut) igår och teorin fick sitt bevis, nämligen att en kan ha exakt lika kul även utan alkoholen så länge stämningen är på topp! Jag gillart!

  8. Emelie skriver:

    Jag har tråkigaste helgen eveeeeeer. Jag måste måste måste klara min tenta imorgon (ångest!) och därför har jag isolerat mig med tråkigt plugg dom senaste dagarna :( Och jag saknar min kära mor som åker till andra sidan jordklotet idag och ingenting går som jag vill för tillfället och allt känns ganska bajs. :))))))

  9. lisa skriver:

    HEJ HANNA!!! Alltså jag känner mig också helt slemmig och igentäppt, men egentligen är det bara att jag har blivit beroende av nässpray. Så är täppt men det kommer inget slem. Igår var jag på Håkan på Ullevi och efteråt skulle vi ut med en kille som jag crushat sen i ettan och som jag har världens märkligaste upp-och-ner-relation med och han lutade sitt huvud mot min axel och jag önskade att han lutat sin mun mot min min istället heheh men man kan väl inte få allt här i världen antar jag. Hoppas du blir frisk snart!!!

  10. Anna skriver:

    åååh asså master feel you!!! jag är också sjuk + fick mens igår = blöder som ett niagarafall och snorar och hostar och gråter till sopranos i sängen. tvingade precis pappa gå iväg och köpa thaimat och tamponger åt mig well well bra söndag detta

  11. Matilda skriver:

    Åhh slem är så bra, älskar tanken på att kroppen liksom gör allt det där slemmet nånstans. Tänk om allt slem en får ut sig under en livstid skulle samlas i en hink, det skulle bli aå mycket! :D:D

  12. Sofia skriver:

    Kul fakta: En kan ha runt 1 liter slem som cirkulerar i kroppen under en förkylning. That’s why it NEVER ENDS!

  13. Lollo skriver:

    Usch stackare! I helgen har vi haft pridefestival här i Söderhamn, det har varit så himla bra och lyckat! Jag och en vän målade våra hästar i regnbågsfärger och red med i prideparaden! :) så kul!! Många som uppskattade det och fotade oss en massa!
    Hoppas du snart känner dig bättre! Kramar

  14. Johannabbbb skriver:

    Men HALLÅ, tatueringen???? 13 kommentarer och bara en nämner den??

    Ej äkta va?

  15. Emma skriver:

    Hej Hanaaaa (australiensiskt (???) dialekt), kan inte du säga mig vad den låten som ni pratade om i en podcast heter? Den om en kvinna som blev tafsad på tunnelbanan, hette typ motherfucker? Tack såmkt, puss!!

  16. Nadine skriver:

    Åh sjukis-Hanna, get better osv! Slem är ju sjukt fascinerande, tycker jag!

    Min helg har bestått av djurmys, vindrickande med 3 vänner och födelsedagsfirande för mig som fyllde 23 den 2:a juni. Har en sjukt stor släkt så min mammas sida var här idag. Alla andra är intresserade av vårt liv på gården (vi har en himla massa djur och bor långt ut på landet) men mamma visar tydligt hur lite hon bryr sig om mitt stora intresse. Hon kan liksom ställa frågor om något djur och när en håller på att svara så liksom vandrar hon iväg med blicken på något annat… Jättebra person i övrigt, men just det gör mig ledsen.

  17. Elina skriver:

    I mina ögon skulle du lika gärna kunna vara 17, om det är positivt eller inte? – bedöm själv. Men absolut inte 35 ;)

  18. Lise skriver:

    Så djäääävulskt lik Arya i Game of Thrones här.

  19. Sara skriver:

    Prova ColdZyme! Det är en munsprej mot förkylning som verkligen funkar!! :D

  20. hn skriver:

    självklart lämnar vi läsning till dig master. min helg har varit uberbra. spenderade lördagen på ett berg med några fina kompisar, massa vin och håkanmusik i bakgrunden (egentligen inte i bakgrunden, då han var priiiiio(rio) ett (men vi säger så)). träffade på min crush från gymnasiet och tillsaken bör nämnas att jag endast träffat bad boys det senaste och inse att jag någon gång ändå haft bra smak, för han var fortfarande assnygg och snäll och fin och charmig. fick sådan nostalgi när vi gick ned från berget, för förra gången vi gick där ville jag bara hålla hans hand och pussa honom i nacken.
    och det bästa av allt, vi har sommaren framför oss! och i sommar ska jag fan hålla hans hand och pussa den där killen som forfarande är assnygg och snäll och fin och charmig i nacken.

  21. friv10 skriver:

    I think, if you have bad grades FIX WHAT IS NOT and should not be self-deprecating about himself.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG