GT, regn och myz

14:06 2014-06-21

JAHAJA så var midsommaren 2014 över. Typ. Är ju kvar här ute på Åstön där vi har firat och sjungit snapsvisor hela gårdagen. Ni vet väl att ni kan sjunga min låt ”Urfittan” som snapsvisa?!? Googla HanaPee + urfittan så får ni texten. För övrigt verkar inte min mage klara av midsommarmat? Någonting har hänt med den……….. Behöver akutbajsa konstant och får ordentligt med magknip. Skulle kunna skylla på laktoskänslig om jag inte trodde att det var 2000-talets största bluff. Aja. Har ni haft en bra midsommar mina älskade?

7 kommentarer | “GT, regn och myz”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Nina skriver:

    Skönt att se att jag inte är den enda som tror att laktosintolerans (och även glutenintolerans) är 2000-talets stora bluff. Frågan är bara när någon forskare ska komma och bevisa vår tes?

  2. Emmas skriver:

    Och cancer är också en bluff? Laktosintolerans är ju inget hittepå utan lika verkligt som just cancer. http://www.internetmedicin.se/page.aspx?id=3117

    Mvh distriktssjuksköteterska

    – alkohol kanske? Alkohol ger ofta den sjukdomsbilden som många ”drabbas av” efter en blöt kväll.

  3. Jonna skriver:

    Bluff, – jominsann! Jag tror inte det är något man föds med, men sjävlklart blir man överkänslig mot laktos då man undviker det i flera år!
    Det var så jag ”orsakade” min laktosintolerans, drack som fattig 17-åring inte mjölk när jag flyttat hemifrån, efter ett år var jag överkänslig mot laktos.
    Idag sätter jag vanlig mjölk i mitt kaffe för att inte blir för intolerant ;)

    Årets midsommar var ingen besvikelse men heller ingen höjdare. Den bara kom o gick.

  4. Nadine skriver:

    Min midsommar var okej! Jag och sambon var på en fest från 12 på dagen till 1 på natten. 3 av dessa timmar spenderades med att diskutera rasism, feminism och genus med 5 stycken som varken är pålästa eller nyanserade i sitt tänk. Jag fick höra att jag var en fitta, att jag hatar män, att män alltid är starkare än kvinnor oavsett (!) och att alla har lika stor chans att få ett jobb. Jag blev arg men behöll lugnet! Även min sambo diskuterade detta och jag blev alldeles varm i kroppen när jag hörde vilka fina argument han hade, han som för ett år sedan inte gillade ordet feminist. Jag blev också lycklig när en av mina bästa vänner går undan med mig och berättar om en situation som hon tyckte var fel. En killkompis som egentligen är väldigt skön (faktiskt) blev väldigt full och ville ha en puss av alla tjejer. Alla vägrade. Alla på festen har partner och även han, fast hans partner var inte med. Då tyckte en annan killkompis att vi var snåla och att en puss inte är sån jäkla big deal. Han frågade också min tjejkompis om hennes kille verkligen var så svartsjuk. Då sa hon ”det handlar inte om vad min kille säger, JAG vill INTE. Och det räcker.”

    Kärlek till dig master! <3

  5. Laktosbuken skriver:

    Japp laktosintolerans är en bluff. Jag tycker det är jättekul att dricka ett glas vanlig mjölk, få gravidmage och sen skita ner mig fullständigt. Värsta partytricket.

  6. Sofie skriver:

    Jag föddes laktosintolerant. Man kan absolut födas med den sjukdomsbilden, mamma kunde inte amma mig och tog flera resor och undersökningar fram och tillbaka på sjukhuset. Det kan ju ta lite tid att hitta fel och undersöka små bebisar som bara srkiker gråter och har ont. Men jag inbillade mig säkert bara.lika mycket som jag inbillar mig idag när någon ”glömmer” att jag är laktosintolerant på middag och får sådant akut magknip, gravidmage, spyr, och skitersom en rännil.
    Laktosmage är lika mycket inbillning som andra sjukdomar.

  7. Linnea skriver:

    HAHA alltså jag verkar inte heller tåla midsommarmat?? och då är jag ändå vegetarian?? (obs inte ”sthlms-veg” äter alltså inte fisk) vad är det som fuckar upp ens mage så mkt att en måste SPRINGA hem från ica för å skita? gräslöken? färskpotatisen?? aja inte vet jag men nu dricker jag veganska smoothies tills det går över mvh vill inte skita på mig på jobbet (y)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg