NYTT PODCASTAVSNITT: ”37. Urfittan”

22:21 2014-06-23

45 minuter innan spöktimman var na ute, podden! Fan vad BRA humör jag var på i dagens pod? Konstigt med tanke på att jag har en molande pms i detta nu.

Den här gången snackade vi bland annat ooooom: min egenskrivna låt urfittan, kändisar som vill bli politiker, HATET mot Henke ”kingen” Lundqvist, ett supersmaskigt skvaller, enda låten alla kan bakgrundshistorian till OCH så gör vi en episk jävla busringning som håller så länge.

MISSA INTE DETTA AVSNITT!!!!

Ni hittar podden på apparna Podcaster (för iPhone) och Beyondpod (för Andorid). Sök bara på ”HanaPee” så kommer den upp. Undivker du alla E-ämnen, går i sarong och spelar nyckelharpa? Tryck då på play här:

7 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: ”37. Urfittan””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Frida Markendahl skriver:

    Hej Hanna och Martin! Jag började lyssna på ert podcast för ungefär fyra månader sedan och har nu lyssnat igenom alla avsnitt, från början till ”slut”(är även en trogen läsare av din blogg Hanna)! Har bott i Tokyo under de senaste åtta månaderna för praktik på svenska ambassaden och har under denna tid saknat att kunna diskutera feminism och annat med mina kompisar. Att få ta del av era diskussioner har därför fyllt ett viktigt behov för mig. Ni pratar om roliga saker, viktiga saker och knäppa saker. Älskar’t! Inför den långa flygresan tillbaka till Sverige igen på lördag har jag ”sparat” era två senaste podcastavsnitt, så jag har något kul att göra på flyget! Tack för att ni pratar på!!!

  2. Mimmi skriver:

    Alltså jag och lyssnade på ert senaste avsnitt igår natt och fick kväva alla skrattattacker i kudden för att inte väcka min kille. Martin är ju så himla grym på olika röster!!! Kan ni inte göra busringning till ett stående inslag?! Det här var verkligen ert roligaste avsnitt ever!

  3. Gabriella skriver:

    Har lyssnat på 3 avsnitt på raken nu. Så mysigt/kul att ha era röster i bakgrunden när en lagar mat <3<3

  4. ellin☮r skriver:

    åh, r.i.p telefonkiosken. sjukt hur många snuskgöbbar en pratat med där, ändå

  5. Anna skriver:

    Grym pod! Varför finns det inte många fler killar som Martin? Han är klok, rolig, sympatisk och har bra värderingar. Idealkillen tycker jag.

  6. Malin skriver:

    haha Tears in heaven!! Jag gissade också på den. Så jäkla sant!

  7. ellen skriver:

    Haha lyssnar ikapp era senaste avsnitt och lyssnar på ert prat om relationer nu, så himla roligt att lyssna på. Jag och min kille har också varit tillsammans i 10 år nästa år och vi verkar ha det som martin. Vi bråkar aldrig! Såklart kan vi ibland inte hålla med varandra och tjafsa om småsaker (mest på kul) men det känns som att vi har så mycket respekt och förståelse för varandra att vi alltid hittar lösningar som båda är nöjda med genom kompromisser och uppoffringar där det krävs. Vi har aldrig haft det bättre! Kärleken växer och frodas för varje år och hittills har inga bråk krävts för att det ska bli roligt och spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg