Så jävulskt på landet nu ja

16:13 2014-06-30

ÄLSKADE…

Jag överlevde gårdagens bilkörning. Stockholm – Sundsvall, 40 mil, själv. Jag körde så jävla snabbt och kontrollerat. Hamnade dock i en bilkö där gubbar 30-50 år i ”champagnefärgade” volvos körde om kön där det var tvåfilit? Fy fan. Jag har aldrig pekat fuck you så många gånger i rad förr. Men mer om det i podden som kommer ikväll…. Martin kanske blir pappa då också(!!!!!!!).

Är i detta nu på landet hos stamcellerna. Har legat på sängen med mamma för ”uppdateringar”. Finns det något bättre? Att få slösnacka med morsan. Det hela avslutades med att vi eldade upp oss så mycket kring mäns våld att vi var tvugna att kliva upp. 

Sov asdåligt inatt för övrigt. Anton är ju kvar i Stockholm vilket innebär att jag sover som en jävla kratta. Spände mig och hade ångest fram till 02.30 då jag gick upp och eldade(?) smög omkring på gården och samlade ved som någon slags mystisk hustomte. Sen somnade jag. Man skulle haft en brasa hemma också.

Aja. Ikväll ska jag basta med Linso och Filippa som också är i Svallet.

 

PS. de jag pekar på är mina förfäder

5 kommentarer | “Så jävulskt på landet nu ja”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Yasmine skriver:

    gaaah, hatar folk som kör om i bilköer PLUS dom som släpper in dom……

  2. Hanna skriver:

    Är Josefin & Martin och klämmer ut sitt barn nu???? Ingen av dem har uppdaterat sina sociala mediekanaler på flera timmar, kan du kanske stilla min (och säkert många andras) nyfikenhet?

  3. JENNY PITEÅ NORRLÄNNING skriver:

    Hej Hanna. Har en fundering som jag verkligen hoppas att du kan ge svar på. Du uttalar ju tydligt din politiska ställning, vilket jag tycker att du gör helt rätt i. Däremot är du, tillsammans med Martin i er podcast, väldigt snabb på att uttrycka ett förakt mot de som inte delar er politiska värdering. Nu syftar jag inte på sverigesdemokrater, utan istället på exempelvis moderater som ni flertalet gånger skämtar om på ett nedlåtande sätt.

    En generell fråga: Varför är det okej att uttrycka förakt mot ex. moderater men inte ex. Fi-anhängare, vänsterpartister eller socialdemokrater i dagens samhälle? Hade någon uttryckt sig som du gör i senaste podcasten, ”Jag slutade lyssna på e-type när han gick med i FI/SOCIALDEMOKRATERNA” hade ju människor rasat.

    Och till sist: Är det verkligen okej att klassa människor som osköna bara för att de befinner sig mer till höger på den politiska skalan?

    Tack för en intressant och grym blogg och podcast!

    Vänligen
    Jenny

  4. Camilla Andersson skriver:

    Så himla mysigt att kunna elda!

    Jag har också funderat lite på samma fråga som Jenny..

  5. pluppen skriver:

    Kära Master, den här texten har ingenting med ovanstående text att göra men jag tänkte skriva den här eftersom att du är allvetande *överöser med smicker i hopp om att få svar på min kommentar*

    Idag läste jag på ett socialt media om en pappa som hade länkat den nya Always-reklamen (den som tar upp det här med att ”kasta som en tjej”) för att han ”har en dotter och tänker att hon inte ska behöva känna att ”göra som/vara en tjej” ska vara något negativt, och hon ska inte begränsas nu eller när hon blir äldre på grund av sitt kön. Ibland kan också reklam vara bra reklam.”.

    Hur glad jag än blir för detta så slår det mig att problemet ligger i att han inte skulle ha delat den här länken om han hade fått en son. På nått sätt erkänner han att han inte tidigare har sett samhällets orättvisor som ett problem innan han fick en dotter. Hur bemöter man en sådan här kommentar? En kille som VILL var jämlik men på nått sätt inte riktigt förstått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG